Timisoara, Impreuna! ( 111)
Raspunsuri - Pagina 8
Mihi spune:
fac bagaje de zor...da tot intru sa va tzuc...
Arpi are varicela...acu sunt nehotarata sa mergem sau nu la tzara...
Clau imi pare rau ca esti beteaga...pupici sa treaca...faina gradinutza...
Dani sa ne dai vesti...sunt cu un ochi acia pana plecam... daca plecam
Silva pupici dac amai esti pe aici..
mihi
katik spune:
sara buna!
fetele, va pup pe toate, in special pe bolnavioare si convalescenti!
dana, tie iti tin pumnii, sa auzim de bine!
nu am apucat sa citesc decit putin, e tare greu cu caldura asta, toata lumea e miriita. eu am mai fost putin la condus, am mai luat citeva sedinte(3), speram sa fie bine luni.
ma duc si eu sa ma citesc putin, cu un ochi la meci si unul la lege
gonghy spune:
Am aterizat de la tzara de la bunica si acum fug sa halesc ca mis rupta de fomica.
Revin dupa ce am burtoaca full
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
katik spune:
laura, pofta mare(sau sa-ti fie de bine daca ai gatat deja!)
doris, cum e tratamentul ala impotriva emotiilor???????
ana, sar'na de idei, bag la cap pe ele!
aida, pup si eu inca o data micutza mare sarbatorita, chiar cu un pik de intirziere dar din suflet!
ela, capul sus si pasi inainte!
gonghy spune:
Gata mancai o omleta cu unt si rosii,o halit si Maya acum bea lapticul si o sa adoarma rapidus.
Am fost la sat la bunica si acolo erau parintii mei,sor'mea si nepotica si facuram si plaja.Io de tolomaca am c-am stat prin soare si ma c-am ustura dupa gat si pe umeri,Maya si Alexia sunt c-am rosioare,aveam piscina lui Maya in portbagaj asa ca o unflai si le bagaram apa si sa vedeti balaceala la ele.....eu am uitat aparatul acasa asa ca poze si filmulete o facut sor'mea cu al ei si abia astept sa le vad.
Asa ma obosit soarele asta astazi si aerul de sat de la buni ca mi se inchid ochii de somn,mis franjuri.........maine e nebuneala la mine cu ziulica lui hasbantu' meu da ne carabanim cu mosafirii undeva la un local racoros.
Merg sa duc fata in pat ca o adormit aci in sufragerie.
Noapte buna!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
deya spune:
Buna sara si de la mine.....bag de zor nimic nu se prinde
Gongy sa iti fie de bine...nu mai zi de mancare ca io fac foame pe aici
Katik bafta lunitinem pumnii......
Mihi ce ati facut?Ati mai plecat?Sper ca Arpi e bine...
Restu ungi umblati?
Silvana sa inteleg ca nu e bine cu soacra?
Clauditza tu unde esti?Ce zice Deni cum a fost in excursie?
Ana ba am citit acu imi amintesc nu erau 2 batranei pe care ii cunoscusesi pe net?Scuze daca ma insel.Da nu mai tinem mine ca esti fascinata de Stefan cel Mare...Mie mi-a placut si bojdeauca lui Creanga nu stiu daca ai vazut-o la Iasi.....
silvana75 spune:
Deya, e bine cu soacra dar na ce vroiai sa zic ca e bine, sa fiu eu printre singurele care se intelege cu soacra?? Acu pe bune, chiar e de treaba si tare faina.
Mihi, pupici la american si la ceilalti doi gorobeti.
Noi am fost azi la strand, fu fain. Pupici la toate
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Dau primu rand de
Va doresc o zi faina, eu ma duc la nani
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Neatza...
Merci de cafa, Silvana, ca-s chiauna...
Ma chinui sa-l trezesc pe Radu, ca la 8, 30 trebuie sa fim la Judetean, la primul control dupa operatie...tineti pumnii sa fie bine...
Laurelu, sa-ti traiasca sotiorul...
La multi ani, Clau!
Fericire, sanatate, impiniri si succesuri pe toate planurile!
Dana, ma ingrijorezi...ai aflat rezultatul ala ? ca dopul de la sampanie, vrea sa sara si nu-l mai pot tine...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
claudia74 spune:
Sa-ti triasca barbatul Laura sa va iubiti si respectati toata viata
LA MULTI ANI CLAUDIU
SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna