Timisoara, Impreuna! ( 111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

La multi ani INES!!

Dorisake sa va traiasca sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa si sa aveti parte numai de fericire,bucurii si impliniri din partea ei!

Flori si muuuulti pupici pentru voi amandoua!!

Fug sa gat mancarica.
Azi:
Supa de gasca cu taitei de casa
Sarmale cu varza proaspata dar acrita putin
Piure de cartofi
Prajituri de la Codrina

Duminica frumoasa tuturor!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

quote:
Originally posted by gonghy

Prajituri de la Codrina

eu am Tiramisu
am invitat vecinii si la cafea si prajitura dupa-masa iar apoi griluim si ne uitam la meci,mai am de facut o salata de cartofi orientala si zaziki.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudia74

quote:
Originally posted by gonghy

Prajituri de la Codrina

eu am Tiramisu
am invitat vecinii si la cafea si prajitura dupa-masa iar apoi griluim si ne uitam la meci,mai am de facut o salata de cartofi orientala si zaziki.

Vreeeeeaaaaaaa siiiiiiiiii iooooooooooo TI-RA-MI-SUUUUUUU...... reaoooooooo........

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

LA MULTI ANI INES ! sa iti dea DD tot binele din lume,sa fii sanatoasa si fericita,sa ai parte doar de noroc,bucurii si toate relele sa te ocoleasca.Un buchet de flori pentru domnisoara INES si o imbratisare speciala !

Mergi la inceput

Ceao fetelor.
Am pus poze noi cu noi VIZIONARE PLACUTA!

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani Ines!Sa iti fie viata presarat numai cu bucurii si sa ai tot ce e mai bun pe lumea astea.La multi ani!Sa fii sanatoasa
Off...am ajus si eu intr-un final acasa,am condus ca nebuna pe caldura asta nevoita fara acte la mine,horro mai oamenii astia pe sosele..
Revin mai tarziu

ps:Ghiciti cu cine m-am intalnit azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

quote:
Originally posted by deya

ps:Ghiciti cu cine m-am intalnit azi?

deya

Cin' sa fie, cin' sa fie???

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Cam liniste pe aici! Doris cred ca v-ati distrat fain azi, asteptam poze.
Azi am fost cu trupa la lacu Michigan, aici sunt cateva poze pe care am reusit sa le facem pana sa inceapa ploaia.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata,
Azi e ultima zi de munca,de maine is acasa....

Deya...lasa-l naibii pe popica...baga-l la cutiuta cu amintiri...
Claudia,Marius a locuit 20 de ani acolo,in concluzie fosta si cu fiica lui inca locuiesc acolo,deci am dus-o pe Dunia acasa,la Caransebes.
Andooooo...m-ai bagat in boala,femeie...

Hai sa va pupez...ma'c sa beau cafeaua...Azi e zi ciudata,Luana e cu mine la servici,sa vedem cat rezistam..

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput