Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
Caprioara spune:
Neata,
Gabriela, nu-i problema, e ok sa-mi dai mesaj
.
Nati, ma bucur ca sunteti acasa in formatie completa. La inceput e un pic mai greu, apoi veti intra in rutina si totul va merge ca pe roate.
Tecky, vazut cercelusii. Pana la urma pe care ii vei pune? Si mie tot aia din aur alb imi plac cel mai tare, dar eu vreau totusi ceva care sa aiba si galben pentru Ilinca.
Ma duc sa mai dorm 1 ora, ca parca tot imi e somn, si acum inca e "oarecum" racoare.
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Biribu spune:
buna fete, nu ma dati disparuta ca nu prea am avut chef de scris, de nascut nici o sansa, va zic eu daca e ceva. de fapt barbata-meu isi cara oricum laptopul cu el oriunde merge asa ca pot sa va transmit vesti chiar si de la spital 
sunt ofticata dar am mai zis, mi-e si jena sa ma tot pling mai ales ca m-am legat singura la cap, nu puteam eu sa stau linistita si sa nasc singura, ce era daca statea anna cu taso si eu nasteam linistita singura, parca voi in tara nu asa faceti? el e de vina ca vrea sa participe si sa fie acolo in momentul cheie cind iese fi-su, si eu acum trag cu nebuna din cauza asta![]()
ingry ce sa-ti zic de soacre, tu stii cel mai bine ce fel de persoana e a ta si daca vei putea convietui cu ea 6 luni. oricum un sfat ar fi sa nu luati bilet cu data fixa de intoarcere, sa ai o portita la nevoie... ma bucur ca va simtiti asa bine in noua casuta 
fetele care aveti posibilitatea sa ii dati Laurei un sms - va rog eu mult s-o faceti, deranjul nu e asa mare daca nu doreste sa le citeasca nu o va face... la tel nu am mai reusit s-o prind si mi-e si teama ca deranjez mi-e si frica sa mai sun, sincer. macar prin mesaje sa stie ca suntem alaturi de ea, nu va suparati pe mine ca zic asta dar conteaza in situatii dificile orice incurajare. eu de aici nu am posibilitatea ca as trimite
.
Nati ce ma bucur ca pui mic e la el acasa! las ca vezi ce usor va veti intra in ritm, prima saptamina e mai grea apoi ti se va parea ca faci asta de cind lumea...Pune-l la sin pe Mateiu sa nu se leneveasca ![]()
Theodora pui mic ne rugam pt tine sa te faci bine in curind!
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
Biribu spune:
am uitat sa felicit fetele:
Diana si Roxana sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!!!
39+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
flo1980 spune:
Buna dimineata!
Se pare ca toate suntem nerabdatoare sa vina bebele....
Of ce cald a fost azi-noapteee....si e doar inceputul....
Tecky faini cercelushii, sa-i poarte bebelina sanatoasa!
Legat de papa in spital....dupa nastere normala poti manca orice in afara de alimente care fermenteaza (gen varza, fasole)....
Eu am mancat a doua zi, caci am nascut la 21.30.
Mi-au adus supa de pui si snitele de pui, iaurturi, suc, compot. Aveam noroc cu frigiderul din camera....Dar daca vin des la tine te vei descurca.
Important e sa ai scaun cat mai repede, pt. asta trebuie sa iei la tine supozitor cu glicerina.
Nu-ti fie teama, epiziotomia nu se va rupe, desi impresia asta o ai. E destul de greu la primul scaun.
Eu am stat aproape 30 min. pe toaleta.
Iar la cezariana aminteles ca nu ai voie in prima zi mancare, doar lichide...fetele care au la activ cezariana sa ne spuna ce si cum.....
Vad ca nici un semn de la fete....
Aveti grija cu canicula azi....
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
38+ cu
David Gabriel
AMR 10 zile

bebe 2
pozele mele
iul-aug2008 spune:
si ca tot m-am intors cu bine acasa v-am deschis si capitol nou,cu drag anaxena si Maria
vias spune:
'neata gagici...sunt cu
...voi????
...v-am citit pana acum..vad ca Ana nu a pus poze cu Maria....cred ca nu are timp...
...eu sunt aici cu muncitorii...legata de casa....azi sun la clinica sa vad cand o sa pot sa merg....
Kimmy?????....unde esti mami??
Cami 36s+, cu
???????
pustai