Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 19
diarux spune:
MIKYmi- a trecut!!!

(eu glumeam, bineinteles). si eu te
. noapte buna, leucocita mica ce esti!

apropo, e mai bine, nu?!
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
Marina_1609 spune:
narcisa.s mici nu au cum sa-i fie ca a laut 42 si sotul are incaltaminte si 40... S-a asigurat femeia...
Tecky ce dea cercelusi frumosi are bebelusa ta
pun acum pe picasa poza cu un mobilier care mi-a placut pt camera lui bebe si o schema cum as vrea sa aranjez camera. am calculat totul pe dimesiuni sa vad cum o sa incapa. covorasul chiar asa arata, e de la mobexpert. ma gandesc sa iau aceasta combinatie. ce ziceti?
_
32+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 52 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
Gabriela82 spune:
Tecky spre surprinderea mea am depasit faza cu teama (cand ii vad pe cei din jurul meu cat de agitati sunt fata de mine, parca ar naste ei), abia astept sa vina momentul, sa mi se rupa membranele, contractii regulate, something, anything ...
oricum sper ca maine sa-mi dea vesti mai bune doctorul, sinecer n-as vrea sa ajung la inducere, dar cred ca ma cam precipit ca totusi inca nu s-a implinit termenul.
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
6 zile
Tecky spune:
Of m-am bagat in pat dar nu m-a luat somnul.
Marina superbe si camera si planul intocmit!
Gabriela si eu la fel ca si tine,ma intreaba toata lumea cand nasc,parca sunt mai agitati si speriati toti cei din jurul meu decat mine.Astept sa vii cu vesti bune maine de la dr.
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 11 ZILE
Marina_1609 spune:
nici eu nu am somn
de doua zile adorm spre dimineata si ma trezesc pe la 11... de la caldura si arsuri...
ce pastile ziceati voi ca sunt anti arsuri? sa incerc sa vad daca ajuta
_
32+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 51 ZILE 
Tecky spune:
Marina fetele ziceau ceva de Rennie ca ar ajuta la arsuri,eu am avut de 2,3 ori in sarcina si mi-au trecut cu lapte rece.
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 11 ZILE
Marina_1609 spune:
Tecky merci. la mine laptele nu are efect
_
32+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 51 ZILE 
Ingry spune:
Tecky, ce de cercelusi are deja printesica ta! Toti sunt dragalasi!
Marina, imi place mult camera pe care vrei sa o pregatesti lui bebe! Si culorile sunt foarte placute!
Eu m-am trezit azi pe la 5 dimineata si nu am mai putut adormi...nu e de la caldura (desi aici au fost cred ca 10 zile la rand intre 35-38 grade celsius in casa avem central air conditioner si nu e problema), dar pur si simplu nu am mai adormit. Si sunt si genul de persoana care nu ii place sa se chinuie sa doarma, sa se foiasca in pat. Asa ca eu pe la 6-7 dimineata eram in curte si miroseam trandafirii si bujorii.
Ingry
34+
Alexandru David
Nati spune:
Buna fetele,
Mersi de urari, bebe Matei e bine, pe drum a stat el cumintel cat a putut, dar am prins un accident pe autostrada, si am stat pe loc vreo ora pana au finalizat politistii masuratorile, tot ce trebui, si maraila incepuse deja cu sinfonia.
I-am dat titi, doamne ajuta a supt.
Ajunsesem acasa, nu stiam ce sa fac prima data, vroiam si la toaleta urgent, si sa fac un dush, si sa-mi golesc sanii, si asta micul trebuia schimbat si hranit.
Daca ne-ati fi vazut pe amandoi, cum ne chinuiam sa ne organizam, sotul nu putea face el mult, in afara de schimbat pampersul, ca laptele era la mine, toaleta eu trebuia sa o servesc
.
In total in cele 24 de ore am dormit doar 3 ore, dar ce conteaza, ne organizam noi incet incet, sa-l cunoastem pe asta micul cu programul lui si ifose daca are, si are sa mearga treaba ca unsa.
Partea nasoala e ca la noi e racoare bine, iar noi am cumparat hainute majoritatea numa pt vara, cald.
Azi trebui sa mergem sa cumparam cate ceva, ce ma enerveaza la japonezii astia, nu gasesti pantaloni pt bebei, doar costum, pantaloni simpli ioc.
Cand am intrebat de ce nu au, au zis ca ei nu folosesc decat iarna, in rest stau decat in body sau numa in pampersi. Off.
Sa cumpar niste costumase ca face frigul asta micu.
In rest suntem bine, noaptea trecuta am dormit toti 3 in pat, nu a vrut neam in patutul lui, acum doarme in habar nu am cum ii zice, un fel de carut care se leagana, ca un fel de scaun, chiar nu stiu cum ii zice, vad ca doarme dus, mai ales ca am si dat drmul la soba sa fie cald in camera.
Gata nu mai scriu,ca va fac capul calendar
.
Eu tot intru sa vad daca sunt vesti de la Sun, as incerca sa sun la ea, dar cum a zis si cristina 26, parca imi este jena sa o deranjez, numa de stat la telefon nu are ea chef, ma gandesc ca daca vrea sa ne comunice ceva lasa mesaj la una din fete.
Off doamne, de ce trebuia sa treaca ea prin asa ceva?
Doamne ai grija de Thea!
Diana, felicitari mamii si bine ai venit bebe Andrei pe lume!
anaxena, bine ati venit acasa, sa te refaci repede, si asteptam pozici cu Maria.
Referitor la botez, nici nu mai stiu daca am scris, noi il avem pe 9 august, nas de la biserica vreun enorias, habar nu avem, nu prea se pune accentul aici pe nas= parinte spiritual.
Abia asteptam botezul.
Merg sa vad ce mai fac prin casa, acusi cat doarme bebe ca dupa aliluia.
Pup fetele!
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Ingry spune:
Nati, ce emotii mi-ai transmis povestind prima ta zi acasa cu Mateias. Va doresc multa liniste, putere de munca, si sanatate multa lui bebica.
Ingry
34+
Alexandru David