Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
am intrat sa vad poze cu Maria...unde-s????????
...cat despre Sun si Theodora...sper sa fie bine amandoua..
Cami 36s+, cu
????
pustai
Violeta_m_tm spune:
Bine ai venit acasa Anaxena, astept cu nerabdare sa vad poze cu Maria si sa ne povestesti experienta nasterii
35+
Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio
MissJJ spune:
Boti felicitari.

Nasol cu asteptatul la banca da na ce sa ii faci bine ca vine masina.![]()
Marina hai ca e belea frate.
Auzi vata in varf. Mai is culmea femeile astea serios.![]()
Si mie imi plac pulpitzele asa facute cu vin si mirodenii.
Uff intru mai incolo ca a venit bunicul pe net sa vb cu nepoata si acusi vine si Flo si ne punem sa papam.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 2 Zile
flo1980 spune:
Bine ai revenit Xena!
Nu prea poti sta in fund, nu?
Lasa ca nu mai dureaza mult....
Ai fire rezorbabile la epiziotomie?
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
38+ cu
David Gabriel
AMR 10 zile

bebe 2
pozele mele
Gabriela82 spune:
Anaxena bine ai venit acasa! abia asteptam poze cu Maria.
Sursula eu zic sa nu-ti faci griji de pe acuma, poate nici nu suferi de diabet gestational, si daca e sa fie va fi bine.
Dia bine zis sa mai stea bb la racoare.
Didi arata super fursecurile, esti curajaosa sa coci pe caldurile astea.
Tecky asteptam poze cu lucrusoarele Ralucai.
mai revin
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
6 zile
boticelina spune:
ca tot mi-a adus aminte Marina de doamne nebune, a vorbit maica-mea aseara cu matusa mea care as fi vrut sa vina sa ne ajute si ne-am lecuit, am scapat de ea, chiar daca o sa-mi fie mie mai greutz in primele 2-3 saptamani macar am scapat...
Incepuse sa-i zica lu' mama ca ea are nevoie de cineva care s-o insoteasca (de la Craiova la Constanta), pentru ca-i e teama, ca daca o violeaza careva, intreba daca merge netul ca ea sta cu creionul in mana si face conspecte de pe net dupa emisiunea Uraniei si n-ar vrea sa piarda vreo harta astrala...
, am stat si-am cugetat cu mama si am decis amandoua ca mai bine singure decat cu ea...
Eu sincer imi pun mai multa baza in ajutorul moral pe care il voi primi de la voi decat in ce mi-ar putea oferi vreo ruda ticnita 
Monica
36+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
jjovana80 spune:
Felicitari Diana, sa fie sanatos bebe Andrei !
Bine ai venit acasa Anaxena ... sa ne scrii cum a fost
oana silvia si pruncuta Daria... 37 sapt +
jjovana80 spune:
Noi suntem binisor. Am scapat de muncitori, deocamdata.
Azi am fost sa repetam analiza pt streptococ iar peste 4 zile primim rezultatul. Sper sa fie negativ.
Ma doare buricul, cred ca s0a intins pieleea prea tare.... de fapt stiu sigur ca e intinsa prea tare . Ziceati ceva de vergeturi ???!!!! Sunt plina.... pana acum aveam numai sub buric, iar acum au inceput sa urce si deasupra buricului.... sunt atat de urate...oare mai scapam de ele dupa nastere ????? Ca eu sunt plina pe toata burta. Bulina mea e agitata tare sughite mai mereu..oare e ok ??? si ma loveste jos , parca simt niste ace.
Am vazut toatele pozele noi dupa Picassa....toate sunt superbe.... o sa avem niste bebei norocosi.
Voi cum va mai racoriti pe caldurile astea ??? Eu transpir ca o vacuta.
Pupici
oana silvia si pruncuta Daria... 37 sapt +
mcoca spune:
Boti, ce m-ai mai distrat cu matusa 

. Asa e, mai bine fara ea.
Vicky
39+ si
Maya
AMR 3 zile
Bebele casei
Caprioara spune:
Buna fetele,
Ma apuc si eu de citit din urma, ca nu am intrat de dimineata de la 9:00.
Ma bucur sa vad ca pepenasul Andrei a venit pe lume:
Bun venit pe lume bb Andrei!
Sa ai o viata plina de sanatate, noroc si bucurii!
Felicitari Diana si refacere rapida!
La urez si eu La multi ani si primilor pepenashi, Codrin si Antonia!
Boti, sper ca ai rezolvat cu actele la masina.
Edit: acum am citit ca maine e ziua cea mare sa rezolvi la banca. Deci, BAFTA MULTA!
Camy, ma bucur ca merge bine treaba cu muncitorii.
Fetele, multumim de aprecierile legate de alegerea costumului popular pentru dus fata la biserica.
Dara, mai ai telefonul meu? Ca mai bine iti explic la telefon de unde am luat rochita de botez. Daca nu il mai ai, iti dau pm (ca nci eu nu-l gasesc pe al tau).
Wooow, citesc de inca un pepenash?
Bun venit pe lume bb Victor Andrei!
Felicitari Roxana!
Oooooo, in sfarsit pot spune:
Anaxena, bine ati venit acasa!
Sursula, diabet gestational? Of, sper sa nu fie asa! Iar daca e asa, sa te ajute DD sa fie bine cu bb Tudorel! Si sa fie asa cum zic fetele, sa tii doar regim si sa nu fie nevoie sa il scoti mai devreme!
Sa ne tii la curent.
Narcisa, poate totusi o suni pe doctorita lui Sun... Macar sa stim ceva de ele.
Anka, hai mai, cum nu mai vor sa-ti dea alea 5 zile
?
Nici eu nu mai pot de cald
. Si ca si voi, inainte suportam destul de bine caldura.
Despre cercei, mai fetelor, pe Magheru, la Universitate, Lipscani, Unirii, aceeasi marfa. Ceea ce diferea era doar pretul
. Daca in Obor e 650.000 gramul de aur de 14, apoi pe Magheru e 850.000. Asa ca, tot nu am luat. Cred ca dau o fuga maine in Obor si ii iau pe aia mici-mititei cu sidef, care erau vreo 500.000 (aveau sub 1 gram). Si cand o mai iesi careva din tara (sotul sau tata) le dau comanda sa ia de acolo ceva mai "altfel".
Tecky, am vazut ca Ralucutza are deja 4 perechi de cercelusi. Poti sa pui poze cu ei (sau sa ii descrii)? Si sa ne spui pe care ii vei pune in maternitate?
Am fost si la bazin cu Matei, azi l-a tinut doar jumatate de ora, dar macar i-a placut, s-a inteles bine cu profesorul si e prima oara cand un profesor imi zice ca nu mai e nevoie sa-i aduc manecutzele (colac oricum nu serveste Matei
), asa ca sper ca de data asta sa invete sa inoate pe bune
. Si ce ma bucur e ca e gratis! Bine, o sa dau cate o atentie directoarei clubului si profesorului, dar asta pentru ca imi face mie placere sa o fac, nu pentru ca mi-a cerut cineva. Au fost draguti si ne-au primit si pe noi, desi abia intram in clasa I (teoretic luau doar copii de scoala). Dar i-am explicat eu doamnei ca avem mari probleme cu inaltimea si ca ne-au zis la Parhon sa facem injectii cu hormoni si noi am refuzat, si ca vrem sa incercam cu sportul ca sa ne dam drumul la crescut, ca doar e muuuult mai sanatos asa.
Ei, si am platit si avansul pentru botez la local. Asa ca gata, e stabilit, e pe 30 august.
Ma opresc aici, ca am amortit de tot, trebe sa ma mai misc un pic.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud