Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Aaaa, da
Sursula, sa speram ca nu ai diabet gestational...Si dr tau de unde stie atat de exact cate kg are bb-le tau??Ca eu stiu ca ecografele astea au marja de eroare de aproape juma de kil...Mai vorbeste si cu Vicky si zic sa asteptam rezultatele

Tecky, daca Ralucutza e Ralucutz...ai pus-o!!Dar nu e... perechi de cercei!!!!!!!Sa-i stapaneasca sanatoasaaaa!!!

Si eu ma gandeam sa mai incerc maine sa sun la dr lui Sun, la Emel...Ea era optimista saptamana trecuta, zicea ca in 4-5 zile le da drumul acasa,acum nu stiu ce sa fac, nici nu vreau sa o deranjez...Sa speram ca aflam vesti bune

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (34+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Gabriela, Sursula, Mariana, Tecky, merci de aprecieri.
Da Mada, the full size bed e destul de marisor, dar nu pe cat pare in poza . Ce m-as face eu fara sfaturile tale....citesc cu mare grija tot ce le sfatuiesti pe fete; acelasi lucru si cu Biri.

Ankalaura, se pare ca bebelina vrea sa fie intampinata acusi!

Diana, felicitari mamicuto!! Bine ai venit pe lume bebe Andrei, sa fii sanatos si mancacios si sa aduci numai bucurii parintitlor!!!

Ingry 33+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Anaxena, mamicuto bine ai revenit printre noi. Ce face printesa? Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost.

Am schimbat si noi semnatura. Wowwww 34 de saptamani incheiate!!!

Ingry 34+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Cristina, Mada saru mana

32+ cu ANA SOFIA

Poze

Bebe AMR 52 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Anaxena bine ai revenit !

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ingry aha din poza pare marisor, oricume f fain modelul aici nu am vazut asa sa fie patul mai marisor ma refer. Ms mult.
Marina cu placere.
Cristina si eu de asta nu am mai indraznit sa o sun sau sa ii dau mesaj ca ma gandesc ca daca ar fi ceva vesti ne-ar da ea un mesaj. Important e sa se vindece printesa si sa poata merge cu mami si cu tati acasa ca vestile le aflam noi cumva.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 2 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

ana

ce bine ca esti acasa!asteptam poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sursula, pe Maya nu a afectat-o diabetul, deoarece a fost descoperit devreme, in luna a 6-a. Ea la 37s avea 2800, dar ea nu este chiar o referinta deoarece anestezia i-a afectat greutatea...
Da, sa vezi, cum incepi sa tii regimul o sa fie ok.
Si partea buna sau proasta este ca va trebui sa ai grija sa nu te ingrasi la menopauza, deoarece atunci poti sa faci diabet de tip II.

Vicky 39+ si Maya
AMR 3 zile

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Gata, venim si noi la raport, dar mai intai

Felicitari Roxana, sa-ti traiasca bebe Andrei, refacere rapida si laptic mult la baietel!

Anaxena, welcome home, abia astept sa ne povestesti ce misto a fost nasterea

La multe lunutze si primilor pepenashi, Codrin si Antonia!

Deci, io fusei la dealer, am definitivat actele si comanda la masina, din pacate o sa vina abia la jumatatea lui august, dar asta e, bine ca vine! Apoi am fost la banca, da, cu tricou lalau, Anka , dar fiind banca de langa casa unde mai fac diverse operatiuni doamna m-a recunoscut si s-a uitat spre burtan, foarte bine camuflat de altfel si mi-a zis ca actele abia maine putem sa le facem din cauza unei schimbari de curs care se face de catre Dacia in fiecare zi de luni si de care zevzecul de agent nu mi-a zis, si uite-asa am stat o ora! la coada la banca degeaba, imi vine sa-l strang de gat! Mi-a zis doamna insa sa merg maine la 1 jumate si ma ia cu prioritate, sper sa-mi acorde si creditul daca tot s-a tras dragutza!

Am facut si ultimele cumparaturi de la farmacie, inclusiv trusa de epidurala, apoi am fost si cu padre la o tura de cumparaturi de diverse, mi-am luat pana si pungi din alea ziplock sa bag in ele diverse lucruri din bagaj, gata, pot sa ma apuc sa-l fac.

Citesc din urma si revin...

Monica 36+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ana se cam lasa asteptata :)

eu am pus niste pulpite de pui la marinat cu tot felu de mirodenii si cu vin alb. maine le bag la cuptor. abia astept sa le mananc

Sotul are interventie la servici in noaptea asta si osa ma lase singura :(. abia ce aintrat in casa si s-a bagat direct la somn. peste 2 ore tre sa plece din nou :(

Ah, ma suna azi mama. sa vedeti ce-i mai da prin cap de data asta. zice ca a vazut nush ce incaltaminte de vara misto pt sotul meu si sa-i ia cadou, ca e ziua lui peste o saptamana. eu incerc sa o linistesc sa nu se bage dar ea ma intreaba de masura. ii spun ca are incaltaminte si 40 si 41 si 42 asa ca nu se stie si mai bine sa o lase balta. dupa o ora de insistente zice ok. am crezut ca s-a linistit. ma suna la scurt timp si ce zice? "am luat 42, daca i-o fi mari o sa puna vata in bot" Ei, ziceti si voi, femeia asta are toate tiglele pe casa?

32+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 52 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput