Jolidon
Am nevoie de parerile voastre vis a vis de marca Jolidon.
Cum vi se pare?cum vi se potriveste?sunteti multumite de calitate?cum rezista in timp, la spalat, etc...
vreau sa fac o comanda marisoara,si mi-ar prinde bine ceva pareri, impresii.
In tara foloseam numai jolidon, de anumite produse am fost f dezamagita,(in 3 luni am arucat sutienul) de altele placut surprinsa,(am si acum un body care dupa 4 ani arata ca nou, desi l-am purtat destul) insa asta se intampla acum 4 ani... sunt curioasa daca sunt ceva imbunatatiri, calitativ vb.
Multam frumos
Raspunsuri
danielag spune:
nikole, parerea mea e ca sunt asa-si-asa. De anumite produse sunt si eu foarte multumita, de altele nu. In ultimul timp gasesc din ce in ce mai rar la ei produse de bumbac 100%. Iar materialele si modelele noi nu-s prea pe gustul meu. In nici un caz ceea ce numesc ei dantela!! Dar stii cum e, depinde de gusturi... O imbunatatire calitativa eu nu am vazut in ultimii ani.
Daniela
dooku3 spune:
Avand in vedere ca,traind in Bucuresti,piata locala imi ofera prea putine optiuni..trebuie sa aleg intre Jolidon si Triumph pentru lenjeria de zi cu zi.Ca modele au o gama destul de variata la Jolidon dar finisajele nu arata atat de bine ca la Triumph,unde gama nu este atat de vasta.
De potrivit,la mine nu se potriveste sutienul.Eu port 75C si ceea ce ei vand drept cupa C mie mi se pare un B.La Triumph iau cupa C,pai cupa C este!Pentru slip,imi place ca ai de unde alege la Jolidon-au pentru toate gusturile,chiar daca dpdv calitativ nu exceleaza.
Si eu,ca voi,am produse Jolidon pe care le folosesc de ani si altele care trebuie sa le arunc dupa o luna-doua.Imbunatatiri,comparativ cu acum 4 ani,nu sunt.
Lo_li_Ta spune:
Mie chiar mi se pare ca s-a inrautatit situatia. Lenjerie am renuntat de mult sa mai cumpar de la ei, dar costumele de baie mi se par din ce in ce mai slabe...calitativ si ca design.
arleena spune:
eu nu mi-am gasit NICIODATA sutien pe marimea mea(75C - da sa fie cupa C, nu doar eticheta)la Jolidon. imi iau de la fratele mai mic Argos care mi se par mult mai bune, au modele mai clasice poate, dar sustin sanul si-i dau forma f frumos. poate incerci si de la ei.
dooku3 spune:
Aha,deci nu sunt singura care are probleme cu cupele la ei!Argos nu faci parte tot din acelasi grup cu Jolidon?Nu-mi aduc aminte sa fi vazut in Bucuresti dar incerc,ca tot pe clasic merg si eu.
RAMONELLA spune:
Depinde de produse...eu mi-am luat cateva sutiene de la ei,de cateva am fost multumita de altele nu.De exemplu mi-am luat anu trecut 2 sutiene,pe care le-am purtat non stop si sunt in stare foarte buna.
Acum mi-am luat 2 costume de baie dragute si scumpute,daca cauti gasesti modele dragute.Sper sa reziste in timp...Acum 3 ani mi-am luat un costum de la ei,pe care l-am purtat 2 veri si anul acesta,in spate la inchizatoare,materialul a devenit lipicios,ca si cum elasticul ar fi iesit in afara,asa ca o guma parca,se lipeste.Banuiesc ca si astea nu tin toata viata,desi la cat de scumpe sunt asa ar trebui.Mama mea are costume din tinerete si tot bune sunt...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
nikole spune:
Multumesc mult fetelor ptr raspunsuri.
Am sa comand cateva produse sa vad cum se prezinta, mai mult de curiozitate, si in amintirea anilor trecuti, cand eram addicted Jolidon.
Vroiam sa comand ptr mai multe persoane, insa e riscant avand in vedere ca nu pot simti la mana materialul, cusatura, etc...pe site arata totul impecabil, insa binenteles ca si modelul are o mare contributie...
sa vad...pana atunci, cel putin ptr mine voi alege Peach John, de care sunt ff multumita.
Off topic:Ramonella, Bea e absolut superba, sa va bucurati de ea
gabytza25 spune:
eu mi-am luat anul acesta un costum de baie de la ei... este roz cu impletitur alba sub sani si in lateralele de la bikini. e prima oara cand cumpar de la ei. oricum la cat de rar merg eu la plaja, sper sa ma tina mai mult timp. intentionez sa mai cumpar inca un model sau doua de la victoria's secret... dar inca nu ma pricep sa dibui bine marimile . si as mai vrea sa incerc sa cumpar bikini si sutien de culori diferite, dar care totusi sa se asorteze, caci am inteles ca vara aceasta se poarta costumele de baie din 2 piese de culori diferite
de la jolidon am mai cumparat un babydoll mai demult si este in stare buna, inca... oricum nu il port decat vara cand este foarte cald, insa nici atunci foarte des, deoarece prefer sa dorm dezbracata
probabil ca totusi conteaza si ce noroc ai la cumparaturi... acuma, imi imaginez ca o pereche de chiloti, purtata relativ des, si spalata si iar spalat nu are cum sa reziste mult timp. din aceasta cauza, prefer sa imi cumpar produse mai ieftine, in ceea ce priveste lenjeria de zi-cu-zi, deoarece, nu imi permit sa dau de la 70-80 ron in sus pe o pereche de chiloti pe care dupa 15-20 de purtari o arunc