MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, felicitari!!!
Mergi cu copiii in concediu? si cum de v-ati hotarit pt maroc?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Anca, tin pumnii stransi ca am vazut ca esti cumintica de obicei...nici eu nu as rezista cu checul in casa, sincer iti zic.

Androix, bravo tie!
Mancare marocana...hmmmm...sa ne zici ce ai mancat. In gen mancarea arabeasca e cu legume multe, naut...deci poti sa te alegi cu ceva bun de aici...daca nu te atingi de lipii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eu am inceput ziua destul de prost.
I-am facut Denisei un ou prajit pe care nu l-a mancat si ghiciti cine a avut grija de el???eu...
Si ca tot ziceam ce buna zi este..sunt anchilozata de spate, abia ma misc . Am o obsesie cu aerisitul in casa. Si cand aerisesc inseamnatoate usile si geamurile deschise iar eu inauntru smotrui de zor. Deci tot curentul in "salele" mele.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Pai daca ai inceput cu ou continua cu carne...sau era lactata?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu ma pregatesc , sunt pe ultima suta de metrii .... am cva scadere , da nu merita sa piarda timpul acusor schimband cateva sute de grame, sper sa raportez mult mai mult peste doua saptamani cand ma intorc din Croatia si atunci sa fie de schimbat serios

felicitari fetelor care-au slabit

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Sunt in urma rau de tot cu scrisu', la mine bb incepe sa umble in picioare si ma termina, atata fug dupa el...Ma doare spatele de numa', ma omoara si caldurile astea, n-am nici pofta de amncare...
Raportez 67,4 kg. Mai spunea cineva ca arata cantarul mai bine in cursul sapt, iar cand vine ziua de raport...! Asa am patit si eu, acum vreo 3 zile arata 67, iar azi dim, surpriza!
De mancat nu-mi trebuie nimic, am incercat o salata de varza cu muschi file, dar parca nu-mi cadea bine, numai am ciugulit, deseara cred ca mananc niste piersici, un mar...
Vad ca voi va laudati bine, Ati slabit frumos, ma bucur pt voi, ma duc sa va mai vad pozele ca sa ma mai motiveze si pe mine, ca iar cred ca bat pasul pe loc, n-am chef de nimic.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!

Hai ca suntem in linie dreapta aproape toate pe aici, pregatiri de concediu, cumparaturi...

Eu am nevoie de o pereche de pantaloni scurti...acum am constat ca nu am.....sper sa gasesc rapid.Nu-mi place sa ma duc sa caut cate un articol care-mi lipseste...noroc ca mai adaug niste lotiuni de plaja pe langa si iata lista.

Ieri mi-am facut si eu de cap cu un frapucinno dulce rau...

Azi voi manca dimineata numai fructe, am un kg de piersici de atacat.Sunt libera, deci relaxata, maine curs asa ca ma duc sa mai invat ceva pana nu-mi piere cheful.

Andanii, concediu placut si productiv ca sa spun asa, adica daca poti sa vii mai slaba ,asa cum ti-ai propus, e f bone, daca nu nu te mai stresa. Enjoy ....

Revin mai tarziu dupa invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanitzo eu ma refeream la pantalonii aia care sint un pic mai lungi de genunchi si care sint larguti.Credeam ca-ti cauti ceva lejer pentru vacanta.
Orice ti-ai lua sa nu fie largi jos.Sa fie croiti usor pe picior nu neaparat elastici.
Pe mine cei elastici ma arata ca pe o omida.Am probat ieri o pereche de blugi elastici si ma aratau ca naiba..numai cute eram toata ca un bebelus
Poate daca erau mai subtiri nu se intimpla...

Eu nu stiu la ce va referiti voi cand spuneti 3/4...la cei pana la jum. pulpei sau pana peste genunchi?
Nu,Nu ma gabati in seama ....

In concluzie:
-nu lungi ca este cald
-nu trei sferturi ca te arata grasa
-nu elastici ca-ti ies sunculitele....

Sa te simti bine in concediu si sa te gandesti ce diferenta va fi in poze fata de anul trecut ...
Si mai promite-le ca la anu vii in colantzi

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai dat pe aici, dar m-am hotarat sa revin. Cu moralul stau nitel mai bine. Inca am cateva kg in plus fata de tabel , dar cred ca intr-o saptamana doua, le dau jos.

Andanii-concediu placut!
Revin cu meniul
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

buna dimineata!
Ieri am stat pe lactate si am mancat putin si pana-n sase avand in vedere ca dimineata am dat-o bara. Vroiam si azi lactate dar dupaamiaza avem musafiri si cred ca se lasa cu gratare asa ca o schimb pe carne ca sa nu salivez iar pe langa ei.
Azi fac o saptamana de disociat. Nu stiu cat mai tin asa dar ma bucur ca m-am invatat sa mananc pana-n 6. Deja seara nu ma mai roade stomacul prea rau si imi este mai usor.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput