MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
sanse spune:
Andanitzo nu trebuia sa pleci maine? Nu mai intrii?
Lasa ca vi cu 70 din concediu....
Mai modifica cineva?! Acum repede pina nu se razgindeste cantarul....
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
andanii spune:
sanse da, maine dimineata plecam, da cu organizarea din ultima zi bagaje ... ma gandeam ca nu mai intru , da credeti ca pot ...si acolo eu o sa fiu cu laptopul dupa mine si gps ul pe care am net si parca vad ca vanam retele pe plaja si daca reusim sigur intru sa va zic doua vorbe, cine stie poate gasesc cazare cu net mergem fara cazare de acasa si unde ne place acolo cautam ..... of of dependenta asta de forum
sa va mai spun ca azi dimineata aveam 72 , drept e ca nu am mancat foarte mult ultima saptamana parca de la caldurile astea nu am prea avut pofta de mancare si prbabil din cauza asta s-a miscat in halul asta, sau si-a dat drumul dupa stagnarea imensa ce am avut-o .... da stiti ce ? m-am si masurat si peste tot am diferente de cm buni
deci va scriu acuma o raportare mai amanuntita a evolutiei mele .... acuma am timp ca doar bagajele nu-s facute inca nu da trebe sa va spun , ca doar va sunt datoare cu explicatiile astea pentru ca fara voi nu as fi reusit niciodata sa ma mai simt bine in pielea mea
deci:
1 oct-30 dec (3 luni) ... 90kg - 82kg = 8 kg in 3 luni ... 2,66 kg/luna
1 ian-30 iun (6 luni) ... 82kg - 72kg = 10 kg in 6 luni ... 1,66 kg/luna
VEDETI ? cam asta a fost evolutia mea pana in prezent in 9 luni 18 kg .... e putin pe luna, in primele trei luni am avut o medie mult mai mare decat in urmatoarele 6 luni , procesul de slabire a mers mult mai lent , 1 kg e luna mai putin ... dar asa e normal sa se intample atunci cand slabesti incet e mult mai bine ..... cu ditele minune cu care slabeam 10kg intr-o luna pe langa faptul ca eram terminata psihic de atatea frustrari in momentul in care puneam gura pe mancare normala (aici nu intra fast foof si mac si hamburgheri pizza ... ci pur si simplu paine si mancare , nu numai salata si iaurt ) puneam rapid inapoi plus cate 5 kg dupa fiecare dieta
androix minunile le face nemancatul seara,si eu m-am convins de chestia asta , cand mananc seara pas, cum renunt si manac doar ceva fructe e super .... bine in afara de perioadele de platou cand am facut si pe cucu si tot aia eram pe cantar ma refer la general vorbind faza cu nemancatul seara e lege , cu monti sau fara monti seara e sanatos sa fie stomacul cat mai gol ... oricine spune asta
va pup pe toate , si probabil ca o sa mai intru
apropo sunt super pantalonii , ma simt excelent in ei
o sa merg la cumparaturi mai incolo si poate mai iau ceva de panza subtiri, in, vad eu ... colorati melany incerc sa gasesc ... dar cei din in imi plac farte mult da ma cam pisca
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 17.5 kg, mai am 2.5 kg pana la targhet
andanii spune:
sanse , acusor o sa modifice cu siguranta, am rugat-o frumos si sigur intra si face modificarile, probabil e ocupata zilele astea de nu a intrat .... mi-a promis ca modifica si se va tine de cuvant ... stiu sigur
ai si tu draga putintica rabdare stai cu ochii pe cantar sa nu se modifice .... glumesc da ? nu te superi ?
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
sanse spune:
NU ma supar !
Te pup si concediu placut!
Sa revii cu 70kg,Da?!
POZICI
KG MELE
acusor spune:
Am facut modificarile!
Ma iertati, dar eu am licenta miercuri si nu prea apar pe net. De kg mele, nici nu vorbesc. A luat-o razna cantarul, desi sunt cuminte.
Doamna Sanse , dumneavoastra unde ati raportat ca am cautat in tot capitolul?
sanse spune:
Paiiiii eu doar intrebam Acusoaro.......ca nu stiam daca se mai poate ....
Daca mai modifici la mine baga un 64,8kg.Oricum eu nu cred ca mai raportez ceva curind..eu alea cateva sute de grame le dau 'din an in pashte'
Succes la examen!
Va pup .Noapte buna
POZICI
KG MELE
melany72 spune:
Buna dimineata fete!
Andanitzo drum bun, curajosi sa plecati asa fara cazare...bine, copilul e marisor...
Eu m-am facut o mica scroafa...nu am mancat eu cine stie ce dar pe langa salate am bagat si inghetata...
Azi la servici toata ziulica.
anca.b spune:
Neata!
Si eu am fost un pic purcica ieri. interzise de interzise am bagat: pizza si vin. de azi sint iar fata cuminte, mi-am facut pofta, acu' bag monti serios, ca simbata plec la mare si mai am un kil de dat jos (asa, un target intermediar)
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ele spune:
Buna fetele!
Eu am fost de ieri la mama, nu am mai putut tine disociat dar am respect Monti si nu am mancat nimic dupa 6.
Vad ca toate va pregatiti siluetele pt concedii...superstimulent.
Cam atata de la noi. Oricum eu pe azi am incheiat socotelile cu mancarea, acuma beau o cana cu ceai verde si GATA.
Pupici si mai revin!
Elena & Denisa
NOI