Cu ce agat mobila de bucatarie?

Cu ce agat mobila de bucatarie? | Autor: oachi_79

Link direct la acest mesaj

Ne mutam intr-un apartament nou, ANL. Problema e ca peretii sunt din rigips. Cu ce agat mobila suspendata de bucatarie? Sa nu-mi cada in cap....

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Exista niste chestii de prindere speciale pt rigips, trebuie sa aiba aia cu mobila, spune-le cand vin la montaj, sa stie sa aiba la ei. Noi n-am avut probleme deloc, si avem si noi unul din pereti din rigips..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Asta era simplu. Dar eu am deja mobila de bucatarie unde stau acum. Deci noi o vom monta acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

chestiile speciale sunt dibluri pentru rigips - arata ca niste melcisori care cand ii insurubezi in perete se deschid si nu e posibil ca sa se smulga din perete. se gasesc pe la magazinele cu suburubi, cuie, etc...sau la depozite de materiale de constructii.
problema nu o ridica neaparat rigipsul la montarea unui mobilier ci spatele corpurilor suspendate, acela trebuie sa aiba rezistenta buna.
spor la treaba.

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Maine mi se monteaza si mie mobila de bucatarie pe un perete de rigips. O sa iti spun cum au facut-o peste 2 zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

absoluta a venit mobila? au montat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ati rezolvat-o cu prinderea mobilei pe rigips?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput