Bucurii de sept-oct 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ramomar spune:
Buna dimi,
Cristina mereu ai grija de noi sa ne servesti cafeluta.
Sper sa nu fie nimic grav cu Vladut si sa fie doar de la dintisori febra. Sa ne dai vesti cand ai noutati.
mi-am incantat iar ochii cu pozele minunate de la telega! Itzy sa stii ca poza "o tanara familie" mi-a placut mult de tot, Vladone dragul de el se invata de mic cu greutatile, adica stie ca trebuie sa-si plimbe printesa pe sus, inca de acum. "Zanele la iaz" sunt mereu cu zambetul pe buze, mereu puse pe sotii si tare draguteeeee!
, dar si sotii vostri va sunt pe masura, ce mai sunteti 2 familii tare frumoase!
Lilina transmite-i socrului tau inca o data mii de felicitari pentru asa o gradina frumoasa!
Adina bine ai revenit! te aspteptam cu povestioare si poze din concediu!
xandrutza azi ce bunatati mai gatesti?
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Neata!
Vin si eu la cafea!
N-am citit tot, dar asta e reteta pe care o vrea Monique de la Xandrutza?
Lilina, uite reteta:
Blat: 5 oua, 10 lg zahar, 3 lg cacao, 5 lg faina, 1 praf de copt. Bati spuma albusurile cu zaharul, adaugi pe rand galbenusurile si faina, cacaua, praful de copt (cernut cu faina). Eu am folosit 7 oua, 7 lg faina, 14 lg zahar, 4 cacao deoarece mi s-a parut cam putin pentru tava pe care o am eu.
Crema: 1 pachet margarina (sau unt), 6 linguri zahar pudra, 1 esenta de rom, 100 g stafide, 3 pliculete ness. Freci spuma margarina cu zaharul pudra, ness-ul si adaugi stafidele pe care le-ai tinut putin in esenta de rom. Eu la crema asta adaug si o portie de crema de vanilie (pe care am pus-o la tarta), mi se pare mai fina.
Tai blatul in doua, insiropezi si il umpli cu crema pregatita.
Sirop: 4 lg zahar, 1 plic ness, esenta de rom, 300 ml apa. Le dai un clocot.
Glazura: 50 g ciocolata neagra, se topeste cu 2-3 lg apa si putin ulei sau margarina. Eu am folosit glazura de cioco de la Dr.Oetker.
Poti pune frisca deasupra.
Asa creste Maria Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Itzy, da, alea cu zanele la iaz
Cristina, Vladic. Sper sa aveti rezultat bun la analize.
Sephora, poate ajunge cuscra la tine pana la urma. Poate ajunge si pe la Suceava
Lilina, mai uita-te la poze, poate iti mai face vreo praji cu ochiul, te servesc imediat cu reteta.
Monica, caut de zor, o aveam intr-o revista; e tare usor de facut, mi-ar parea rau sa nu o gasesc.
poze cu noi
Bebe
Monique_new spune:
Sephora , sper sa scapi cat mai repede si fara dureri de pietricica. Nu ai luat nimic...stiu ca erau niste picaturi Rowatinex sau cam asa ceva....si sa bei bere multa.
Gety merci , tu mi-ai dat si reteta de tarta cand lipsea xandrutza, dar nu asta o vreau....mai are o prajiturica care se numeste ceva in genul " negresa cu tiramisu". Mie aia mi-a facut cu ochiu
.
Fetelor voi ce mai gatiti bucuriilor in perioada asta? Ca eu nu mai am inspiratie
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
xandrutza_76 spune:
Ramo, azi stau degeaba
Gety, aia e reteta la "noapte de iarna"; Monica vazuse in pozele mele o negresa tiramisu (asa i-am zis eu) si o tenteaza.
poze cu noi
Bebe
ramomar spune:
quote:
Originally posted by Sephora
va pup fetelor
Io sunt ceva mai bine,dupa cat se pare piatra nu a iesit inca,la Roman nu sunt doctori asa ca ori tre sa astept sa vina de la Iasi asta normal la o clinica,ori sa ma duc dupa el.Dureri nu mai am dar simt o usoara jena la rinichi.Apropo Ramo,piatra a fost la rinichi,am facut o colica renala.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora, imi pare rau ca am "incurcat borcanele"
![](icon_smile_blush.gif)
Ramo si
![](copilas.gif)
Monique_new spune:
xandrutza eu nu mai gasesc pozele cu prajiturici. La semnatura ai puse alte poze. Unde sunt restul? mai sapam si eu poate ma mai tenta ceva.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_sp_mica/Adriana_sp_mica.jpg)
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Cristina, multa sanatate lui Vladic!
Se pare ca tot misterul legat de simptomele pe care le avea Dudu saptamana trecuta s-a spulberat. La prima vedere, este vorba despre RUJEOLA! (desi am facut ROR!) Mai ramane sa avem confirmarea medicului, dar descrierea gasita pe net se potriveste 100% cu ce am avut noi: febra moderata (38-39), secretie nazala + o usoara tuse si raguseala, ochii umezi si inrositi (pediatra l-a suspectat de infectie urinara, care din fericire nu s-a confirmat), dar ma ales acea "ridicatura" alba pe gingie asemanatoare unei boabe de gris. De cateva zile nu a mai facut febra, iar azi dimineata am vazut ca este plin de bubite pe gat, pe cap si mai ales pe ceafa si dupa urechi (ca si cum ar fi urzicat).
Sper sa nu fie rujeola, stiu ca pana la varsta de 3 ani poate da complicatii foarte grave (pneumonie, encefalita), iar daca totusi se confirma, sa fie o forma usoara, dat fiind faptul ca este vaccinat.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
xandrutza_76 spune:
Monica, uite aici poze. Sper sa gasesti ceva interesant, doar reteta de la tortul cu mandarine sa nu mi-o ceri, pe aiai nu am mai gasit-o chiar deloc mare pacat...
poze cu noi
Bebe