Bucurii de sept-oct 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
M-am uitat la poze, Adina sunt faini gemenii tai; mi-a placut cum stau ei pe masinuta aceea. Am vazut-o si pe Roxi de Florina, mi-a placut ce frumos doarme. Tare bine ii sta cu fustita cea rosie.
Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
floricel, imi pare rau de experienta cu bona, offf, ce ma enerveaza lumea asta rea si nebuna. Am vazut pozele cu voi. e super frumoasa Roxa ta. Despre scaunul de masina, nu stiu ce sa-ti recomand, am vazut ca aveti Inglesina, ca si noi, exact aceeasi culoare . Eu cred ca-l mai poti folosi pana aproape de 3 ani si la anu' sa-i iei d-ala mai mare.
e superba in poza "printesa mea"
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
Adina, nu trebuie sa-ti mai spun ce mandrete de baieti ai, sunt super haiosi, mi-au placut mult pozele: amandoi pe masina, cand se jucau pe jos, cu ochelarii de soare, la colt dupa dulap si la gardulet...ce frumos trebuie sa fie sa-i vezi cum cresc impreuna
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
![](images/user_woman.png)
Monique_new spune:
Buna dimineata. Aseara am scris un mesaj care mi s-a sters cumva asa ca am renuntat.
Am apucat sa citesc acum de floricel.....doamne ce lume nebuna si inconstienta am oroare de astfel de oameni. Nu inteleg de ce se mai baga la asa ceva daca tot nu le plac copii. Eu asa gandesc, dar probabil ca o fac pt bani.Bine ca ati reusit sa o filmati si sa vedeti ce ii poarta pielea. Scaun noi avem unul de la Brevi.
xandrutza cand ai timp.
Ma uit la poze si revin.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Lexi, ai PM.
Monica, vine negresa:
400g faina, 400g apa, 300g zahar, 200ml ulei, 1 borcan (400g) gem, 5 linguri nuca macinata, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita bicarbonat, 1 lamaie, 1 lingura cacao, 1 fiola esenta rom, un praf sare.
Amesteci bine gemul, apa, sarea si zaharul, pana se topeste acesta din urma. Incorporezi treptat uleiul, adaugi nuca macinata, scortisoara, coaja rasa de lamaie, esenta de rom si omogenizezi. Stingi bicarbonatul cu zeama de lamaie si il pui in compozitie, dupa care adaugi cacaua cernuta impreuna cu faina, si amesteci bine. Torni in tava unsa si tapetata si dai la cuptor cam o ora.
O lasi sa se raceasca in tava dupa care o tai. Poti pune deasupra nuca de cocos sau o tai in doua (cum am facut eu) si o umpli cu crema tiramisu de la Dr.Oetker, din care pastrezi si pui si deasupra. In varianta asta ar merge insiropata putin.
Alexandrina 26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Salutare, am intrat ca mi-a trimis Itzy off-line, merci mult, azi ma execut, am vazut ca s-a nascut Victorashul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii, iar tie Roxana multa sanatate si sa-ti revii repede.
Mie daca mi-a trebuit serviciu mai bine platit, asa-mi trebuie, nu mai am timp de nik, nici de casa nici de masa, nici de copil... timpul scurt care-mi ramane il petrec cu familia si nu mai reusesc sa stau de vorba cu voi. Ma pregatesc si de concediu, pe 14 plecam la mare.
David a racit, acum i-a cam trecut, a luat pt prima data antibiotic, eu is varza, am o amigdalita nasoala cu otita, am niste dureri de mor, nici nu pot lipsi de la serviciu... asa ca ma intelegeti voi...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Mirabela, multa sanatate tie si lui David! Concediu placut, cred ca abia astepti.
Alexandrina 26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
Monique_new spune:
Floricel am vazut pozicile. F frumoase. Cel mai mult mi-au placut cele 2 poze in care doarme cu tati. Sunt asa caraghiosi cum dorm ei " imprastiati" pe pat. Am remarcat si faptul ca avem covoare identice. Am uitat sa te felicit pt masinuta. Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente.
xandrutza am notat .
Mirabela sa va faceti bine repede si sa aveti un concediu placut.
Adina am vazut gemenii. Ce frumos trebuie sa fie sa ii vezi cum se joaca amandoi.
POZE COSMI 1 ANISOR
ramomar spune:
Buna dimi,
xandrutza multumim pt micul dejun si cafeluta.
floricel, am citit si iar am citit si nu-mi venea sa cred ce ai scris. Imi pare rau ca ai avut asa o scorpie in casa, dar ma bucur ca ai descoperit-o!
Sa stapanesti sanatoasa masina!
E o frumusica Roxana ta! si o cocheta, cu margele rosii asortate la fustita! Sper sa se acomodeze repede la gradi si sa scapati de griji!
Dar la manuta ce a patit? am vazut pansamentul...
Adina ai doi baieti minunati! dar tu stii deja
si mie mi-a placut cel mai mult poza cu amandoi pe masinuta, au un zambet asa strengaresc
si niste ochisori......
lexi ma bucur ca Maria doarme mai bine si ca ati reusit sa o duceti pe nepotica, pana la urma.
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
Daca aveti dispozitie va invit la cateva POZE RECENTE. Sa nu ma injurati ca sunt multe, dar eu le incarc pt o matusa care nu prea reuseste sa ajunga la noi si e disperata sa ii trimit poze.
Alina & Lilina, ajungeti astazi pe la Roxana ? La ce buchet v-ati gandit?
POZE COSMI 1 ANISOR