Bucurii de sept-oct 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Roxana, felicitari pentru bebe Victor, sa fie sanatos, papacios si norocos si sa va lumineze viata, impreuna cu Daria!!!
Imi pare rau ca am pierdut inscrierea pe lista pentru buchet, dar imi iau eu revansa cumva!
Multumesc tuturor fetelor pentru sfaturi. Voi incerca si cu ceai de tei amestecat in lapte, pentru ca Maria nu bea decat lapte si apa. Programul zilnic al Mariei e cam asa: trezirea pe la 8.30-9.00, papat lapte cu cereale, joaca, pe la 10.30-11 iesit afara pana pe la 12.30 cand trebuie sa pape dupa care, pe la 13 somnic. De obicei somnul de pranz e lung, pana pe la 16 cand papa din nou dupa care iarasi o tura de plimbare pana pe la 19.30. Seara papa pe la 20.30 si se culca pe la 22.30 cand mai bea un biberon de lapte. Baita ii facem la 2-3 zile, pe la 21.30. De cateva zile am culcat-o la pranz mai tarziu, pe la 14.30 si am trezit-o tot pe la 16. Totusi cred ca de la caldura i se trage nesomnul. E cumplit de cald la noi in casa, seara tinem geamurile deschise ca sa se mai racoreasca, dar pe timpul noptii iar se face destul de cald si cred ca de aceea nu doarme nici Maria.
Ieri a venit nepotica noastra de 16 ani la noi (am reusit s-o aducem!) si dupa-amiaza am iesit toti la plimbare, Maria a mers pe jos mai mult decat de obicei (de fapt a alergat intr-una) si azi-noapte am dormit ceva mai bine cu totii. Am avut si noroc ca aseara a plouat putin asa ca se facuse chiar frigut afara si a fost mult mai bine. Sper sa reusim sa ne mutam cat de curand de acolo...
Xandrutza, cred ca esti o gospodina desavarsita, m-ai omorat cu pozele tale. Mi s-a facut o foame, mai ales ca azi n-am mancat decat o salata si un croissant...
Lilina si Itzy, superbe pozele. Mey, lilina, m-ai imbolnavit cu gradina aia...Eu ADOR florile si verdeata! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Xandrutza, pls, vreau si eu reteta la ciorbita de zarzavat si poate imi dai si mie niste idei ce sa mai gatesc, ca zau daca mai stiu...Dar te rog sa fie ceva usor ca n-am forta sa stau prea mult in bucatarie. Saru-mana! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
![](images/user_woman.png)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by lilina
mie chiar imi placea cum arata, iar sotzul a intrebat "ce prajitura ai facut ? cu icre de crap ?"
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
_
Carmen, cu
![](cavaler.gif)
![](copilas.gif)
mephala30 spune:
Itzy, am pus banii, 10 ron, in jur de ora 12. Sa-mi confirmi daca i-ai primit.
Multumim pentru organizare.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
floricel79 spune:
Salutare la toata lumea,
Victoras, bun venit pe lume, sa fii sanatos si fericit la fel si parintii tai!!!
Eu n-am avut timp sa intru pe formul in ultima vreme, mai mult din motive de serviciu si alte preocupari interesante, ca de exemplu:
- am dat afara bona "in suturi" maxime dupa ce am filmat-o si am vazut cealalta fatza a ei.
- am cautat gradinita, am gasit, suntem in curs de acomodare - plange, nu mananca nimic dar nu avem ce face, trag nadejde ca se va obisnui cat de curand.
- mi-am luat masina, un GOlf V si tinand cont ca n-am mai condus de ani buni trebe sa ma si invat sa conduc
Una peste alta, am fost ocupate rau.
Sa va zic pe scurt ce a facut bona in cele 2 ore - 2 ore jumate cat a fost filmata fara sa stie: in 90% din tim a stat in bucatarie si a spalat vasele, cica, Roxana era prin celelate camere se juca, punea muzica, o mai auzeam din cand in cand ca se joaca, bona o ignora total; cand i-a dat de mancare nu a vorbit aproape nimic cu ea; cand venea Roxana in bucatarie nici macar nu indraznea sa o traga de fusta sa se joace cu ea - probabil stia ca nu are cu cine; i-a dat peste manutza ca nu zica "ada" cand a cerut ceaiul; nu i-a dat pufuleti pt ca nu zice "pufuleti"; i-a dat peste fund de 2 ori cu palma ca nu-i face ei "draga draga", zbiera la ea tot timpul fara ca ROxana sa fi facut ceva rau, s-a apucat hoasca de calcat haine desi i-am zic in mod repetat sa nu calce cand ROxi e treaza etc etc etc.
M-am socat de ce am vazut, nu mi-a venit sa cred, parea o femeie deosebita. Toata lumea care o stia a ramas socata cand a auzit de ce a fost in stare. Mi-a venit ideea sa o filmez insa deoarece ROxi era cam "mamoasa" in ultimul timp, cum veneam de la serviciu era la mine in brate si nu vroia sa se dea jos, toata ziua statea calare pe mine.
AM mai aflat de la mamici ca era s-o calce o masina pe ROxi langa parc, hoasca statea pe banca si ROxana a fugit pe aleea pe care ieseau masinile din parcare iar ea nici macar nu s-a sesizat ca Roxi nu e in parc.
Senila se numesta CRAI VIORICA si inca nu imi dau seama daca facea toate astea din rautate sau deja a inceput sa se senilizeza in halul asta. Mai erau si multe chestii pe care mi le zicea de mai multe ori ca uita ca mi le-a mai zis si in ultimul timp se intampla si sa-i zic o chestie dimineata si la amiaza sa uite complet si sa-mi zica ca a facut chiar opusul. de exemplu, imi zice int-o zi ca a indulcit ceaiul cu miere. Ok, a doua zi i-am zis ca am cumparat fructoza si sa nu mai puna miere ca e laxativa sa puna fructoza, faza la care ea zice: dar eu niciodata nu am pus miere in ceaiul Roxanei!!!
Am si o intrebare cu ocazia asta, pe ce forumuri sa postez despre ea, exista vreun forum gen "bone nebune"? daca stiti ziceti-mi si mie pliz.
Mai vreau sa va intreb ce scaun bun de masina imi recomandati pt varsta asta a copiilor, ca nici de asta nu prea am vreme sa ma interesez.
Va pupam pe toate si va dorim atentia maxima la bone
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
floricel79 spune:
Poze cu noi, in caz ca are cineva timp si chef...
http://picasaweb.google.com/jidveianfamily
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
AdinaF spune:
Florina, tot citesc postarea ta si nu pot sa cred, mai ales la cat o laudai ... mai stii ca si eu ti-am sugerat la inceput s-o filmezi, acuma hop si eu :).
O sa vezi c-o sa fie bine la gradi, cel putzin acolo e in sigurantza, zic eu si asta e cel mai important.
Felicitari si pt masinutza, s-o stapanesti sanatoasa si sa n-ai nici un eveniment rutier.
itzy, exact asa fac si ai mei dupa ce golim sticlele de suc, e bataie pe ele, care prinde ultimul strop - acuma iti dai seama ca nu le servesc cola, ei chiar beau doar apa si lapte cu f. mare placere. Acum iar ma-njuri dar pana la ora asta am lucrat pt sotzul, si nu mai am chef de sortari de poze, pls forgive me...
scumpik, nici ai mei nu agreeaza prea multe feluri de mancare, au poate 5 mancaruripe care le accepta, dar nu ma stresez. Rosii , castraveti, ceapa, nu stau pe meniul lor din pacate.
xandrutza, maine incerc musaca, cred ca pun si vinete.
O seara linistita va doresc!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
alinamoro spune:
Itzy, am depus azi banii, 12 ron.
Florina, Doamne nu-mi vine sa cred ce citesc! Bine ca ti-a venit ideea sa o filmezi. Cum ai filmat-o?
![](vampa.gif)
![](cat.gif)
![](bonjovi.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Florina , nu-mi vine sa cred. Bine ca ai descoperit-o! Sper sa se acomodeze Roxi la gradi. Sa stapanesti sanatoasa masinuta!
Adina, spor la musaca
Lexi, o sa-ti trimit PM.
Elenia, felicitari pentru Darius!! Bravo lui, cred ca te-a uns la suflet
Monica, am gasit reteta, o scriu maine dimi, asa ma prinse o lene acum...
La noi a plouat destul de mult dar frumusel; am ramas si fara net pentru putina vreme. Sper sa-mi vina si mie somnul...
Maine o sa ma uit la poze.
Somn usor tuturor!
Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe