Puiuti de Randunici 2008!! (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Tuchi , io nu ma sperii decit de persoana mea cind ma uit in oglinda , asa ca stai linistita is i zona

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ahhhhh.... am ratat-o de dimineata pe Tuchi goala!!! Vai cu pateste omu' cand e plecat!

Eu am fost o toata ziua, acum am intrat un pic pe forum ca dupa aceea ma apuc sa lucrez un pic pt servici. Nu de alta dar altfel maine dau in primire pe acolo.

Naty am crezut ca esti supi ca am pus si eu o intrebare de corazon si nema reply.
Iesi din butoi. FYI nici eu nu pot semnala gratareli, plimbareli, balaceli etc., nici macar planuri de vacanta. Iar astazi prin am vrut sa spun albinuta, nu bondar.
Iulia este o scumpete in costumul "de plaja", iar daca tu esti grasa, matusa are nevoie de un consult oftalmologic ... prontissimo.

Fetelor, ma bucur din suflet pt voi ca sunteti frumos epilate, eu nu am ajuns la cosmetica si dupa cum stiti deja, incercarile mele cu ceara orientala au fost un esec.

Ali l-as lasa eu incolo de scarbici, as vrea altul, alt domeniu, alta cariera, as lua-o de la zero ... din pacate in viata nu putem face numai ce vrem, mai facem si ce trebuie ca nu avem alta solutie.

Olga faina intamplare. Ce ti-e si cu destinul asta! Uneori viata ne scoate in cale oameni pe care in mod normal nu am avea cum sa-i cunoastem.

Tuchi ai gasit costum de baie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by tuchita

Stiti ca era o gluma cu un betiv si sticla lui: "ce urata esti goala!"
Cum am incetat cu v-ati strans, cum am revenit ati fugit!
las' ca ma bronzez eu si o sa mai si slabesc si o sa va fac in ciuda!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Tuchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

asa ...

sa-mi ziceti voi mie vreo doua vorbe.
vreau sa-i dau lu' Andreiu meu ( care mai nou se numeste Redbul) ceva banana, mar si supica, spuneti-mi cum si ce sa-i dai.

multumesc anticiupat

tuchitza , hai pe mes ,daca esti "aviable"( ID gbutucica)

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Tuchi, io cum te faci tu , cum apar! Chit ca randunoiul tocmai bodogane ca iar la voi...
Pai cu fotofobia e ca eu stiu pe pielea mea, am avut ochelari cu lentile heliomat (cand nu prea pupai in Romanica asa ceva) si o oftalmoloaga m-a avertizat ca ma pot alege cu fotofobie; ei bine, m-am ales cu una zdravana, am tras mult sa scap, eu fiind si mare iubitoare de soare, ca-mi venea sa urlu la lumina puternica. Never ever nu mi-am mai facut asa ceva si acum chiar cand port lentile de contact evit deseori ochelarii de soare.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Ali bia, se pare ca a avut ecou chemarea ta! chiar am zis ca imi face mare placere ca isi aduce cineva aminte de noi.

Petru e bine, duminica de ziua numelui ii facem botezul. Ma mai tine la curent cu ce se intampla pe forum Aliceionescu, ne intalnim dimineata in crang cand ne plimbam copilasii.

Eu sunt foarte obosita, meseria de parinte e grea dar foarte frumoasa, nu-mi mai gasesc timp pentru multe din ce faceam inainte...lucruri simple cum ar fi o manichiura sau un epilat...

va pup fetelor,
multe, multe bucurii sa va aduca puiutii vostrii!

(asta e prima mea postare la scutece)

Elena fericita mamica de Petru 17.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Noi plecam afara!!!!!
Ne "auzim" cand ne intoarcem

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Gudinde, ai mila de neuronul meu lauz , ce intrebare despre corazon mi-ai pus? Si, tu ai Mess? Ca te-am "invitat" si nimic...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Elena, ce frumos ca-l botezati de Sf lui, care nu e oarecare! Domnul sa-i ajute!
Si ia-te de brat cu Alice si hai mai des pe aici si o sa vezi cum meseria de parinte devine mai usoara!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, randunoiul tau sa nu bodogane ca te-a lasat singura toata ziua , duminica!
na, c-am zis-o!
Daca tot va strangeti eu plec, ca s-a trezit Ilincoasa !
Plecam in Herastrau!
Gudinde, nu mi-am gasit costum de baie!
caut si eu unul cu slpiul tip boxer! maine ma duc in Baneasa ca vazusem ceva la GoldenPoint si arunc un ochi si pe la triumf! asta daca mai imi raman bani dupa ce cumpar juma' de Z!
PA!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput