Puiuti de Randunici 2008!! (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

olgutza, m-a tinut in genunchi si la molifta si la botez (la predarea lui bb....l-a luat de la nasa si mi l-a dat mie...cand eram in genunchi, ne-a citit ceva, sincer, nu am fost prea atenta ce, eram atenta sa nu-l scap pe teo sub patrafir...

amira, doar la biserica asta am vazut pana acum obiceiul asta....cat despre apa, noi am fost siguri ca era calda, ca doar ne-a pus sa venim cu 2 bidoane de 5 l de apa fierbinte de acasa!!! protopopul nici n-a dat pe acolo, el doar ne-a facut rezervarea, incasarea taxei si ....morala de rigoare. nu prea sunt eu dusa la biserica, dar daca si atunci cand ma duc ma ia popa la 3 pazeste...pai atunci chiar ca merg si mai rar...ma rog, la capitolul religie si credinta eu am alte pareri, care ma abtin sa le expun public, pt ca sunt genul de pareri care dau nastere la discutii.am tot respectul pt credinciosi, vreau si eu sa ma consider ca atare, dar vad ca in ziua de azi e mare diferenta intre credinciosi si religiosi. eu ii respect pe cei care cred din suflet, nu din vorbe...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Avem si noi carut nou... http://www.semwa.eu/products/Produse-marca/Hauck/C-259rucioare-Accesorii/Caucior-Buggys-Speed-Sun-Stars-rosu.html Pana sa ma hotarasc eu ne-au luat bunicii unul Hauck...asa ca e ruda cu al lui Clau. Naty

Olgutz, am vazut si eu in Mall niste pantofiori de bebe la 250 RON.

Pupici, tot incerc sa scriu si eu, dar pana termin de citit apare un capitol nou...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel, ! De acord cu tine apropos de diferentele dintre credinciosi si religiosi. Stiu eu ca si Gudinde e de acord cu noi, ca s-a exprimat public recent .

Da, fetelor, nu va ganditi ca ce e la noi e otrava, sunt bune si ele, insa afara sunt MAI bune...de ce!?!?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

olgutza, m-a tinut in genunchi si la molifta si la botez (la predarea lui bb....l-a luat de la nasa si mi l-a dat mie...cand eram in genunchi, ne-a citit ceva, sincer, nu am fost prea atenta ce, eram atenta sa nu-l scap pe teo sub patrafir...

amira, doar la biserica asta am vazut pana acum obiceiul asta....cat despre apa, noi am fost siguri ca era calda, ca doar ne-a pus sa venim cu 2 bidoane de 5 l de apa fierbinte de acasa!!! protopopul nici n-a dat pe acolo, el doar ne-a facut rezervarea, incasarea taxei si ....morala de rigoare. nu prea sunt eu dusa la biserica, dar daca si atunci cand ma duc ma ia popa la 3 pazeste...pai atunci chiar ca merg si mai rar...ma rog, la capitolul religie si credinta eu am alte pareri, care ma abtin sa le expun public, pt ca sunt genul de pareri care dau nastere la discutii.am tot respectul pt credinciosi, vreau si eu sa ma consider ca atare, dar vad ca in ziua de azi e mare diferenta intre credinciosi si religiosi. eu ii respect pe cei care cred din suflet, nu din vorbe...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

cred ca te intzeleg ariel, s-ar putea sa fim exact pe aceeasi lungime de unda la capitolul asta!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

amira, cica are lipsa de calciu...asa a zis...ca de asta transpira pe cap cand mananca

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny, ceteste acilea ce zice tanti asta + un timbru scal de 1 leu de care ea a uitat(ca sa nu mai scriu toata polologhia)http://forum.desprecopii.com/Default.aspx?g=posts&t=4442
Inca n-am vazut pozici/filmulici...revin
Nenea Naty
Arieleu am stat pe scaun cand mi-a citit molifta si patrafirul ala mi l-a pus pe cap asa de forma.Si nici n-aveam nimic pe cap, dar asa se pare ca la biserica femeile merg cu capul acoperit. Si despre asta as avea de scris romane, dar n-as vrea sa isc polemici ca si asta e un subiect sensibil
Aliceastept cu nerabdare romanele despre invatamant , cu atat mai mult cu cat mi se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda si imi place mult cum povestestiNuma' sa nu se supere lumea care n-a ajuns inca la gradi sau scoala
Cuscra, ginerele tau e f bine, nu mai face febra , mananca ?? (se poate spune asa oare? Naty ) suc de piersica, bea iar tot laptele dar eu zic ca de sete si nu ma mai inteleg cu el ca vrea sa MEARGA daca poti sa crezi! In rest niste vu, mu, bu niste balute si multe "biciclete"
Roxana, cand ma plangeam eu ca Vladut nu mai mananca era vorba de 500 ml/zi (2 mese de 170 si 3 de 50-60 ).Si asta cu greu , ca pacaleli, cu rabdare.A tinut-o asa toata saptamana trecuta fara vreun motiv anume.Dar el parea multumit, nu plangea, nu se foia, nu avea nimic la burtica.De sambata incepand a revenit la schema normala :5 mese/170 ml/zi.Eu am zis ca bea de sete, pentru ca a stat mai mult pe afara, a transpirat, s-a agitat.Sa vedem azi ce face.Pina acum e ok. La noi in casa sunt 25 de grade, deci nu e chiar ca afara.
PLEC SA RIDIC PASAPORTUL!Tineti-mi pumnii!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

salut

tarziu ,d ar asa am putut ajunge la voi

va esc si sa zic vreo doua:
Olga sa inteleg ca nu mai strigi din fundu butoiului?? hai nu -ti sade bine butoiata.
Amira si andrei azi a mincat la 8 oleaca de tzizti, la 9 50 ml , la 1 tzitzi si 20 ml pe care ia vomitata , iam dat un pic de ceai si a adormit. am plins si eu dimineatza. acu e vesel si se cearta cu caruselu.

Ariel ce stiu eu despre produsele milupa e ca a fost un scandal monstruos undeva in germania, parca sau america, nu mai stiu, precum ca ar contine ceva substante care fac copii obezi , acum ca e antireclama sau asa o fi eu m-am conformat si nu vreau produsele astea. si bafta cu pasapoartele si dosarul cic( eu l-am depus si mi-a trebuit asa:
**certificat nastere Andrei ( copie si original)
**ci mama(copie si original)
**ci tata(copie)
**formularul de la ei .
si Adeverinta de la firma ca mi-am incheiat activitatea si ca am platit asigurarile si bla bla bla. , a ...si un dosar cu sina.

Clau ,

si eu folosesc produse Humana, si nu mi-am inchipuit ca e otrava, dar stiu ca cele din afar sunt mai ok.

Raluka mercic de site.

la noi i casa e bine de stat( cu aer in priza), la Andrei in camera sunt 22 grade , dar daca inchid usa se fac 30 cit ai zice peste.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

In apropierea bacului Dumnezeu il trimite pe Sf. Petru sa vada ce fac elevii de la diferite Licee. Se intoarce Sf. Petru si da raportul: - Elevii din Caragiale invata pe rupte, elevii din Cuza invata pe rupte, elevii din PTTR dau petreceri, beau si se distreaza. Dupa o vreme, Dumnezeu iar il trimite pe Sf. Petru pentru aceeasi chestie. Vine Sf. Petru si ii zice: - Elevii din Caragiale nu stiu altceva decat sa invete, cei din Cuza la fel, cei din PTTR petrec de zori. Cu o saptamana inainte de bac iar il trimite Dumnezeu pe Sf. Petru sa verifice. - Elevii din Caragiale stau treji nopti intregi ca sa invete, cei din Cuza la fel, elevii din PTTR se roaga. - Bun, p-astia ii trecem

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchi, foarte tare Seb ! Aproape ca imi doresc diversificarea , ca sunt haiosi tare!

Ieri la party era si un pui de francez ( ca noi trei eram singurii romani, din vreo 6 familii ), de 11 luni, care papa singur piure de legume cu lingurita. Avea piure pana pe urechi, dar a terminat de papat ( cel putin jumatate de borcan ramasese pe fatza ) si l-a dus tati al lui sa il spele si gata! Toata lumea relaxata!!

Si mai era un frantzuzel de 6 luni, care la un moment dat a fost depus in patutul lui pliant ( adus de parinti ). La un moment dat, eu m-am dus sa alaptez si l-am auzit cum urla de mama focului. Am intrat la el, l-am indreptat ca isi prinsese manutza sub el si am fugit la mama sa ii spun ca "the baby is crying!". Ea s-a uitat la mine calma, m-am intrebat daca nu doarme, eu i-am spus ca nu, ca plangea foarte tare si ca e rosu la fata de plans, ea mi-a multumit, si-a terminat fraza ( ca se conversa cu cineva ) si s-a indreptat agale spre locul in care era copilul ei. Calma!!! Eu in locul ei eram pe lampa...dar ea era calma..(a! si s-a dus numai dupa ce si-a intrebat sotul daca nu cumva se poate duce el sa vada de ce plange copilul ). Doamne-fereste, nu o condamn in nici un fel, doar ca uneori mi-as dori si eu sa fiu la fel de calma...

Erau acolo 7 copii "mergatori" ( intre 2 ani si trei luni si 8 ani ), cel de 11 luni, si cei doi sugari ( a mea si piticul de 6 luni ). Era un taraboi general acolo, toti strigau in franceza, una in portugheza, dar parintii erau CALMI. Vorbeau intre ei, le raspundeau copiilor, isi continuau frazele, le raspundeau iar copiilor, se duceau cu ei, reveneau...relaxare maxima!!! Ca ei vreau sa fiu!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hai ca m-am camuflat bine in poze, de nu vedeti voi suncile

olga fluturele e cadou de la cumnata-mea..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput