Puiuti de Randunici 2008!! (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

aoleu ariel ce patzanii ai si cu popii (pe langa taximetristi)! ma miram eu de ce stateai tu asa smerita sub patrafir, ba chiar o intrebam pe cleme daca si la ea la botez a fost la fel, ca eu nu sunt genul sa intru sub patrafir, sa ingenuchez si sa-mi fac cruci de sus pana jos! sper sa nu nimeresc si eu vreun protopop! ca eu deja i-am facut capu' mare lu soacra-mea si i-am zis sa vb cu el sa fie apa calda, sa nu bage copilu; cu capu' in apa, sa nu o bruscheze etc etc, k fac urat! sunt curioasa cum o sa fie!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ce sa va spun de saptamana trecuta: aer curat, racoare, gratare.., multa lume in jurul nostru...
Si cand vad ce se anunta in Bucuresti, sunt sigura ca o sa stam mai mult plecati la bunici...

In alta ordine ce idei, am fost ieri la serbare la gradinita unde lucrez. Am constatat ca mi-era dor de stresul si emotiile prin care treci in aceste momente..dar si de bucuria pe care o simti cand ii vezi pe copii atat de frumosi si pe parinti multumiti...

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/user/valentinachelan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuscra, nu te panica, cred ca e caldura de vina..si Mufy e marait...
mimo, eu nu mi-l mai fac, o sa-l trecem pe pasaportul lui taxu..deci, in Iorga!..a fost coada?..imi mai spui, te rog, ce acte trebuie si programul, daca iti mai amintesti?
ali, batista bebelui e un 'must have'! ff buna inventie
mah naty, offf..nici nu stiu ce sa mai spun...tu nu trebuie sa o compari pe Iuli cu alti copii, stii bine asta!..si eu care o tot tineam una si buna ca Mufiny a ras la o luna..nu vreau sa te mai simti aiurea din cauza fetei...e luptatoarea crengutei!!numai asta sa ai in minte, e foarte bine fata!!
puccanoi suntem niste pupaciosi, asa ca l-am pupat pe bebe intr-una, mi se pare stupida superstitia asta...
alice, la fel si noi cu AC,au aparut altele..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

amira cipcal-ul e un siropel cu calciu...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

bre nenea naty...ma crezi ca numai la asta ma gandesc acum, ca s-ar putea sa fie din cauza ca eu nu am lapte din germania??? dar las ca ii iau eu si d-ala! maine ii trimit pipi la analiza sa exclud varianat de infectie care poate sa dea lipsa de apetit! si vreau sa fac rost si de protovitul ala intr-un fel sau altul! chestia aia de care zicea maria cred ca e tot un fel de vitamina ceva...

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Pauza de-ntins rufe!
Simt ca mor cand intind rufele in balcon!
Stau sub AC sa-mi revin!
Din pacate n-am decat unul in sufragerie si in camere la copii nu prea ajunge racoarea!
Vad ca Sebul doarme bine! DAca stiam ma apucam de pedichiura!of!
Parca vad ca maine pe masina e prima zi de CM si o sa oprim din ora-n ora sa-mi schim tamponul!
hai sa-l vedeti pe Sebul cum arata dupa papica!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

ms maria, dar de ce trebuie sa-i dai d-ala?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, eu nu am avut niciodata mari pretentii...nu imi pasa daca vreo haina e de firma sau de la taraba, cata vreme mi se pare frumoasa si de buna calitate...nu ma intereseaza daca merg la carciuma si sunt scaune de plastic, cata vreme mancarea e buna si carciuma si oamenii de acolo curati, in fine, nu am fitze! Dar pe bune ca erau altceva pampersii aia. Si eu am o prietena careia ii trimite o fosta colega de facultate borcanele Hipp din Germania, din acelasi considerent: calitatea!

Si apropos de pret: eu am platit leganushul Graco cu 99 EUR cu tot cu transportul din Austria! Uitati cat costa la noi: http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4080006&brid=2 ( si cica e si redus la pret!!! ).

E de neinteles!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

tuchi f curat sebul dupa papica! poti sa-i dai linistita sa pape in hainele de la Z ca sigur nu o sa se murdareasca

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Noi ascultam Gabi Lunca...a luat tati cd-ul de la jurnalul..dar nu prea imi place...

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/user/valentinachelan

Mergi la inceput