Puiuti de Randunici 2008!! (41)
Raspunsuri - Pagina 19
amira_roxana spune:
aoleu ariel ce patzanii ai si cu popii (pe langa taximetristi)! ma miram eu de ce stateai tu asa smerita sub patrafir, ba chiar o intrebam pe cleme daca si la ea la botez a fost la fel, ca eu nu sunt genul sa intru sub patrafir, sa ingenuchez si sa-mi fac cruci de sus pana jos! sper sa nu nimeresc si eu vreun protopop! ca eu deja i-am facut capu' mare lu soacra-mea si i-am zis sa vb cu el sa fie apa calda, sa nu bage copilu; cu capu' in apa, sa nu o bruscheze etc etc, k fac urat! sunt curioasa cum o sa fie!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
VALENTINA C spune:
Ce sa va spun de saptamana trecuta: aer curat, racoare, gratare..
, multa lume in jurul nostru...
Si cand vad ce se anunta in Bucuresti
, sunt sigura ca o sa stam mai mult plecati la bunici...
In alta ordine ce idei, am fost ieri la serbare la gradinita unde lucrez. Am constatat ca mi-era dor de stresul si emotiile prin care treci in aceste momente..dar si de bucuria pe care o simti cand ii vezi pe copii atat de frumosi si pe parinti multumiti...
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/user/valentinachelan
luny spune:
cuscra, nu te panica, cred ca e caldura de vina..si Mufy e marait...
mimo, eu nu mi-l mai fac, o sa-l trecem pe pasaportul lui taxu..deci, in Iorga!..a fost coada?..imi mai spui, te rog, ce acte trebuie si programul, daca iti mai amintesti?

ali, batista bebelui e un 'must have'! ff buna inventie
mah naty, offf..nici nu stiu ce sa mai spun...tu nu trebuie sa o compari pe Iuli cu alti copii, stii bine asta!..si eu care o tot tineam una si buna ca Mufiny a ras la o luna
..nu vreau sa te mai simti aiurea din cauza fetei
...e luptatoarea crengutei!!numai asta sa ai in minte, e foarte bine fata!!
puccanoi suntem niste pupaciosi, asa ca l-am pupat pe bebe intr-una, mi se pare stupida superstitia asta...
alice, la fel si noi cu AC,au aparut altele..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
amira cipcal-ul e un siropel cu calciu...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
amira_roxana spune:
bre nenea naty...ma crezi ca numai la asta ma gandesc acum, ca s-ar putea sa fie din cauza ca eu nu am lapte din germania??? dar las ca ii iau eu si d-ala! maine ii trimit pipi la analiza sa exclud varianat de infectie care poate sa dea lipsa de apetit! si vreau sa fac rost si de protovitul ala intr-un fel sau altul! chestia aia de care zicea maria cred ca e tot un fel de vitamina ceva...
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
tuchita spune:
Pauza de-ntins rufe!
Simt ca mor cand intind rufele in balcon!
Stau sub AC sa-mi revin!![]()
Din pacate n-am decat unul in sufragerie si in camere la copii nu prea ajunge racoarea!
Vad ca Sebul doarme bine! DAca stiam ma apucam de pedichiura!of!
Parca vad ca maine pe masina e prima zi de CM si o sa oprim din ora-n ora sa-mi schim tamponul!
hai sa-l vedeti pe Sebul cum arata dupa papica!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
amira_roxana spune:
ms maria, dar de ce trebuie sa-i dai d-ala?
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
Olgutzika spune:
Naty, eu nu am avut niciodata mari pretentii...nu imi pasa daca vreo haina e de firma sau de la taraba, cata vreme mi se pare frumoasa si de buna calitate...nu ma intereseaza daca merg la carciuma si sunt scaune de plastic, cata vreme mancarea e buna si carciuma si oamenii de acolo curati, in fine, nu am fitze! Dar pe bune ca erau altceva pampersii aia. Si eu am o prietena careia ii trimite o fosta colega de facultate borcanele Hipp din Germania, din acelasi considerent: calitatea!
Si apropos de pret: eu am platit leganushul Graco cu 99 EUR cu tot cu transportul din Austria! Uitati cat costa la noi: http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4080006&brid=2 ( si cica e si redus la pret!!! ).
E de neinteles!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
amira_roxana spune:
tuchi f curat sebul dupa papica! poti sa-i dai linistita sa pape in hainele de la Z ca sigur nu o sa se murdareasca![]()
![]()
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
VALENTINA C spune:
Noi ascultam Gabi Lunca...a luat tati cd-ul de la jurnalul..dar nu prea imi place...
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/user/valentinachelan