Gravidute si mamici de Constanta (26)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirela79 spune:
Doc, vin si eu daca va mai intalniti!
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
ina78 spune:
Buna seara!!!!
AndreeaB saru-mina. Sun ptr detalii.
Madalina si Daria ... zau ca nu stiu cum va descurcati. Eu cu Gabi simt ca sint al capatul puterilor... voi cu doi, meritati premii.
Mokika, Mav, Doc am vazut pozele.. intilneli... vrem si noi. Dar acum mi-e si teama sa mai plec singura cu el din cauza plinsului.
Despre botez: avem botezul duminica acum, la 12 -12.30 la biserica din parc, iar "balul" pe nisipul de la Scoica Land.
Singurul lucru rau... nu am cu ce sa ma imbrac. Voi fi "lola" - mama baiatului.
Va pupam.
eu - Ina si minunea noastra mica
mav spune:
Buna seara... sau mai degraba buna dimineata!
Eu am avut niste zile mai agitate si n-am mai apucat sa intru pe aci... Noroc cu telefoanele... ca mai aflu si eu noutatile.
Cu toate astea, am ramas cu gura cascata ieri: am vazut un Teo de Mokika umblaret, un Matei de Andreb dolofan si zambaret la maximum si-n finut adorabil, cu gene lungi si ochi albastri, care -dupa spusele lui Sebi- a inceput sa semene cu... Darius al Madalutei!
Apropos, Mada, lui Seb ii e -citez- "tare dor de Darius"!
Despre noi... incerc sa ma rezum doar la partea buna: azi am facut morfo-fetala (400 lei la dr Lutescu!!!!) si totul este ok. Bb e tot baiat, are tot ce-i/cum trebuie, 550g, se mentine in grafic (mai mare cu acelasi nr de zile ca si la primele ecografii).
Partea surprinzatoare: s-a mai lungit putin colul (39mm) si este inchis. Azi am avut parte si de primul si probabil ultimul consult pe bicicleta, pt ca am rugat sa-mi recolteze secretie pt analiza si daca tot eram expusa.....
Durerile pe care le aveam, despre care m-am mai plans la unele dintre voi, cica se datoreaza "ligamentului rotund" si sunt "normale" in sarcina....
In rest... nici nu stiu daca sa va mai povestesc ceva...
Ieri -abia- mi-am luat inima in dinti si am declarat oficial (in scris) la serviciu sarcina... si am depus cererea pt reducerea programului de munca, desi aveam adeverintele de la medicul de familie de cel putin doua saptamani...
Sefa nu mi-a zis nimic in fata, insa am simtit niste unde negative (poate era de vina oboseala si doar mi s-a parut)... la care n-am comentat nicicum... Tac si-mi vad de treaba, sa nu aiba cine ce-mi reprosa. De aceea nici nu mai am timp de forum....
Am o colega noua, pe care trebuie s-o instruiesc, in timp ce trebuie sa ma tin si de planificari... ca lucrarile mele nu se fac singure...
Si maine avem petrecere- 10 ani de cand a terminat sotul facultatea.
Iar duminica... botezam din nou si nu am apucat sa cumpar nimic din ceea ce trebuia sa pregatesc pt botez....
Toate cele bune si abia astept sa ne mai vedem!
22+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mokika spune:
Mav - felicitari nasico! ..... ce frumos! cred ca ai multi finuti, nu? si duminica il increstinezi cumva pe Gabitzu?
Fetelor, va anunt ca de azi sunt la dieta ..... sper sa ma tina vointa .... deja mi-e foame dar ma amagesc cu apa si ceai pana la pranz cand voi manca o salata ..... pentru prima zi e nasol de tot. Am fost mai devreme prin complex pe la noi si mirosea pe strazi a mancare... a carnati si a omleta .... de imi venea sa renunt! Cred ca am un tonus foarte naspa ... se vede, nu? Si energie .... iok! Si cand ma gandesc ca de acum incolo ... cred ca pe viata va trebui s-o tin tot asa! Dar fara sacrificii .... nu se face nimic, nu?
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (9 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
madaluta spune:
quote:
Originally posted by Mokika
Mav - felicitari nasico! ..... ce frumos! cred ca ai multi finuti, nu? si duminica il increstinezi cumva pe Gabitzu?
Fetelor, va anunt ca de azi sunt la dieta ..... sper sa ma tina vointa .... deja mi-e foame dar ma amagesc cu apa si ceai pana la pranz cand voi manca o salata ..... pentru prima zi e nasol de tot. Am fost mai devreme prin complex pe la noi si mirosea pe strazi a mancare... a carnati si a omleta .... de imi venea sa renunt! Cred ca am un tonus foarte naspa ... se vede, nu? Si energie .... iok! Si cand ma gandesc ca de acum incolo ... cred ca pe viata va trebui s-o tin tot asa! Dar fara sacrificii .... nu se face nimic, nu?
off..nu stiu cum poti sa te gandesti k e pe viatza dieta.....macar gandeste-o pe termen mai scurt k sa-ti fie mai usor, chiar daca perioada se va prelungi( sau nu)...mie mi se pare una dintre cele mai tari demonstratii de vointa si de aceea n-am reusit niciodata....sunt o persoana cu vointa si ambitie aproape de 0...
mi-e groaza sa ma candesc cum va fi dupa ce nu voi mai alapta....ce scuza voi mai gasi...?toata lumea ma incurajeaza si-mi spune k nu sunt grasa, da cine oare iti spune in fatza k esti grasa? toti incearca sa menajeze femeile plinute....asta e...
Acum am 9 kg in plus fata de cand am inceput sarcina cu darius...mi-au rams cate 4-5 kg dupa fiecare copil...cum le voi da eu jos, dumnezeu stie, acum doar mai adaug, caci mananc dulciuri in prostie...
Mav, Ina: felicitari cumetrelor si sa fie intr-un ceas bun increstinarea lui gabita...Imi pare rau k aseara nu ne-am intalnit..tare as fi vrut sa mai vad bebici, burtici si pe strengaru de Sebi, dar promit k ne vedem la intoarcerea de la tzara...
Si sa stii k sebi are in mare parte dreptate cu asemanarea dintre darius si serban....ma uitam acum la poze si realizam tot mai mult asta...
va pupam pe toate fara exceptie si va mai scriu de la tzara k avem si acolo net, dar cu conditia sa-mi dea voie darius....off..abia astept sa-l vad...nici nu va pot spune cat imi este de dor de el, dar dc as incepe sa povestesc tot ce simt ar trebui sa scriu pagini intregi...asa k ma limitez doar la atat...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Mokika spune:
Mada - tu arati .... parfum! mie nu mi se pare ca esti grasa ... serios! fara ipocrizie! macar daca as reusi sa arat si eu ca tine! pupici lui Darius ! Acum bunicii au casa plina!
pentru primul anisor al lui bebe Filip! LA MULTI ANI! sa fie sanatos, iubaret, cumintel, sa-i bucure pe mami, tati si bunici!
Petrecere frumoasa!
Mirela79 spune:
Mokika, la partea cu dieta te inteleg perfect. Ieri am zis si eu sa ma mai abtin un pic de la mancare si pe la 10 noaptea ma rodea stomacul rau de tot. Am mancat toata ziua normal, insa vroiam sa nu mai mananc dupa ora 19. Ti-ai gasit! Pe la 11 noaptea imi spune sotul meu ca lui ii este foame. Ce crezi ca faceam pe la 11.30? Mancam branza, almete, salam si alte nenorociri. In viata mea n-am facut asa ceva. Cred ca atunci cand iti propui sa mananci mai putin, atunci te apuca foamea cea mai mare.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
mav spune:
A venit ziua lui bb Filip??? Vai, cum trece timpul....
LA MULTI ANI CU SANATATE SI COPILARIE FERICITA, LIPSITA DE GRIJI SI NECAZURI!!! MAMI SI TATI DE FILIP, SA VA TRAIASCA FECIORUL SI VOI SA FITI SANATOSI, SA-L CRESTETI MAAAARE SI SA VA IUBITI SI SA-I MAI FACETI UN FRATIOR SAU O SURIOARA LA FEL DE SCUMP/-A!
Mokika, ce-ai facut la examen? Gata, ai scapat? Vezi ca pe emailul comun gasesti niste diete pe care merita sa le studiezi!
Madaluta, pai tu te vaiti??? Tu, care esti frumoasa, manechin??? Nu-i corect!!! Stii ce mi-a zis dna dr Lutescu aseara??? Ca am luat prea mult in greutate, deja... (de parca io nu stiam) Cica trebuia sa iau 6 kg maxim, pana la termen! Nu stiu de unde a scos-o, ca mie, daca fac o socoteala, mi se pare imposibil....
...Desi, parca Jojo-Miha spunea ca la ultima sarcina a pus doar vreo 7 kg, daca imi aduc eu bine aminte?!
Hei, Jojo, ce mai faceti voi? Nici macar un semn de viata?
Sper ca sunteti ok!
22+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
aleu cum de am uitat k azi e ziua lui filip...?si doar ieri am vb cu mami a lui despre asta..rusine sa-mi fie..... deci:
la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de iubitii tai parinti, sa fii cumintel, dar sa faci si mici nazbatii, sa fii istet, glumet si vesel, dar mai ales sa ai lipici la fete....( de , k doar avem si fete in dotare, nu?), iar mami si tati sa mai faca un efort si sa-ti faca pereche....
mav, mokika: tocmai ce va spuneam....toti imi zic k nu sunt grasa, dar nu stiu cum vedeti voi asta...de la 55 kg cu cat am plecat in sarcina cu darius , am ajuns la 64 acum....9 kg inseamna enorm pentru mine, care am doar 1,65 m....
va multumesc totusi pentru complimente, dar nu le merit...
aaa, da sunt slaba in comparatie cu cineva de 100 de kg...dar eu nu ma raportez la ele..ci la cum eram eu inainte( cand si atunci ziceam k sunt grasa)...
da stit voi cum e... niciodata nu esti multumit de ceea ce ai,sau niciodata nu apreciaezi la timpul potrivit ce ai, decat dupa ce ai pierdut....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
ege spune:
andrea,sa va traiasca bb filip,sa fie sanatos,sa va aduca numai bucurii in viatza.si nu in ultimul rand petrecere frumoasa.ce repede a trecut timpul,parca ieri erai cu burtica mare.
mav,400 ron e un echo la lutesti?eu am facut la buc unde vorba aia,s-a dus vestea ca e destul de scump si m-a ajuns 350 ron.intr-adevar e drumul pana acolo dar aici nu am stiut la ce dr sa ma duc sa imi faca 4 d.
noi suntem relativ bine,suferim de caldura.azi noapte am dat drumul la aerul conditionat ca nu se mai putea.sper sa nu raceasca ege.
eu vreau o masina,ca imi e tare greu fara.ori un matiz ori un logan second dar neaparat cu aer.
pupici si un wee placut!maine avem in plan sa megem la plaja,desi avem si o nunta.
ege 23 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege