Gravidute si mamici de Constanta (26)
Raspunsuri - Pagina 6
Mirela79 spune:
Fetelor, m-am intors si eu din concediu. A fost super tare si as mai fi stat o saptamana. Am vazut ca discutati mult despre hainute pentru copii. Eu am cumparat recent niste body-uri foarte bune de la marks and spencer. Nu de la noi din Carrefor, ci de pe un site care le aduce din Anglia la jumatate de pret fata de Romania. Daca vreti sa comandati il gasiti la mine pe blog in blogroll. Se numeste babystuff.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
madaluta spune:
quote:
Originally posted by Daria_Ioana
Madaluta...si noi avem botezul pe 12 iulie ,dar inca nu am inceput sa fac nici o pregatire si parca nici nu prea vreau inca deoarece pe 12 iulie avem botez si pe 15 iulie sotul pleaca si mai vine de Craciun aproape...asa ca prefer sa ma gandesc ca mai e mult pana la botez.
Ma intrebai cum ma descurc cu bebeii mei...greuuuuuuuuuuuuu...dar nu are rost sa ma plang ca iar aud lumea ca imi zice "cine v-a pus sa faceti 2? Stiati ca o sa fie greu ...etc"
Oricum e o adevarata aventura cu amadoi copiii...Casandra la un an jumate e foarte dificila...nu ii convine ceva urla ,tipa ..nu prea ai cu cine sa te intelegi( e mai dificila ca bebe ) trebuie sa ma uit numai dupa ea ...sa fiu cu ochii in 4..daca nu ma uit la ea 2 secunde face numai nebunii.
Bebe mic vrea atentie, vreea sa stea numai la tzatza..sa doarma in bratze...
Se culca unul ,se scoala altul...plange unul ..incepe si celalalt ca sa nu fie mai prejos...face kaka un..face si celalat..schimba pampers 1 ...pampers 2...alapteaza..alinta fata ...pupa fata care face cucuie..incearca sa intelegi ce zice fata caci altfel iar tipa si urla pana nu obtine ce vrea..fa seara la bebe baie..ia si fata dupa aia la spalat...bebe palnge in timpul ala ..fata plange si urla la baie mai rau ca bebe ..eu sunt toata transpirata nu stiu incotro sa ma impart..incep sa tip la sot ..el la mine...ma mai prinde si rasul uneori ...si pe sot ...
si tot asa o tinem ...uita-te si la Cassie sa nu verse apa pe jos..pana il spalam si pe bebe...ia fata in alta camera sa nu trezeasca pe bebe ..sa nu dea in cap la bebe ceva...
.ea urla ...loveste usa...se tranteste pe jos...da din maini ...din picioare...daca i se pune ei pata pe ceva ...urla si o ora pana obtine...plange pana trasnpira...pana se ineaca.
Casandra ba o mai dor gingiile ca ii dau maselutzele..se scola noaptea ca viseaza urat cred..plange .striga dupa mine"mama mama"..vin la ea si atunci bebe se scoala si el de la galagie si plange ca ii e cald..sau vrea noaptea in brate sau pe burta...asa ca noaptea mai mult fug de la unul la altul...si de pe la 6 se scoala bebe si incepe sa se foiasca ..sa se zvarcolesca...ba are colici si plange...fata mea il aude si se scoala si incepe si ea sa planga ...si ma vrea la ea...
Casandra e foarte pretentioasa..vrea numai la plimbare ...face numai crize de nervishori....trebuie multa tactica si rabdare cu ea...pana ii dau sa manance ...varsa farfuria pe jos..imi da peste mana...tipa...vrea ceva de pe masa...urla...iar...se zbate...vrea jos din scaunul ei de unde mananca...vrea "apa " ii dau apa arunca biberonul pe jos...ii dau cu cana de plastic...o arunca si pe aia ...urla in continuu...bebe vrea poate si el in momentele alea tzatza...
Pe langa statul cu copilasii ..mai trebuie curatenie ...caci Casandra face ravagii..arunca totul pe jos...rupe carti ..rupe reviste...imprastie jucarii..eu fac curat si peste 5 minute e iar ca la razboi.....mai trebuie sa si gatim ..sa facem si piata..sa splam...multe...incat nu reusim tot timpul sa le rezolvam pe toate si ma apuca nervii cand vad cate vase sunt de spalat...ca e dezordine in casa..rufele aruncate prin toate partile....intru in panica si simt ca ma sufoc ...si atunci iau amadoi copiii si sotul ...ne urcam in masina si plecam la plimbare ...evadam de la domiciliu...sa simt si eu ca mai respir....uneori mai mancam in oras cand nu apucam sa gatim...sau ne rezumam sa mancam niste fast food....sau uneori si uitam ziua eu si sotul sa mai mancam si de abia dupa 12-1 noaptea cand adorm un pic copii mergem si noi sa mancam ...de spalat tot asa pe fuga noaptea...uneori tot noaptea mai intru si pe forum sa ma mai relaxez...
Si la plimbare nu e asa usor...casandra zbiara in scaunul ei...eu il mai alaptez in masina si pe Darius...ea e geloasa...url asi mai tare...ne doare capul si pe mine si pe sot...
De obicei iesim pe faleza la cazino...Casandra nu sta deloc la un loc...alearga ... daca o iei dintr-un loc ...se tranteste jos si nu mai vrea sa plece si se pune pe jelit...vrea jucariile la alti copii ...i se pune ei pata pe nu stiu ce minge ...vrea sa rupa floriile...vrea sa intre in apa de la fantana...arunca mingea in apa...dupa aia tipa ca o vrea inapoi...ca sa plecam dintr-un loc unde ea nu are voie trebuie sa o iau in brate...ea se smuceste...e si grea...ma doare spatele .
eu sau ta-su stam dupa ea cand mergem la plimbare..unu sta cu bebe ..altul fuge dupa Casandra....cand obosim facem cu schimbul...
ce mai e greuuuuu de greuuuuu(sincer nu imi inchipuiam sa fie asa de greu )
De abia am timp sa respir...acum pot scrie mai mult deoarece a venit mama( caz foarte raaaarrrr sa vina mama sa o ia la plimbare) si a luat-o pe Cassie la plimbare in Mamaia si bebe doarme ...si ma ajuta sotul ....dar cand o pleca el..atunci intru la curs intensiv de mamica .
Pe moment e o nebunie curata cu 2 copii asa mici ..dar cand ne uitam la ei si vedem ce frumosi si dragalsi sunt...ne vine sa ii pupam toata ziua si ne mai trece oboseala si ne mai revine rabdarea.
off, doamne..recunosc scenariul asta si cu ochii inchisi...identic, identic..
Eu credeam k numai darius face asa, dar din cate vad zici k-i frate cu casandra...Numai k la mine a fost si mama soacra si ne ajuta, iar acum darius e la tara la ai mei... il voi aduce la botez si il voi tine acasa 2 saptamani, dar in timpul asta va fi din nou buni cu noi, dupa care iar il vom detasa cateva saptamani la tara.Maine plecam noi acolo si eu cu bri vom ramen o saptamana...sa vezi nebunie...
iti doresc multa putere si rabdare si te sfatuiesc din toata inima sa-ti iei pe cineva care sa te ajute dupa ce va pleca sotul, k o vei lua razna in stilul asta.Eu cred k nu m-as incumeta nici macar o zi sa raman singura cu amandoi....
andreb: multumesc mult de sfaturi..ai dreptate in ceea ce spui,important e sa gasesc ceva care sa-mi placa si sa mi se potriveasca..pentru k eu am marele fix k imi sta k naiba in rochie. si degeaba imi place ceva cand e pus pe manechin, daca atunci cand o probez eu, imi vine sa o iau la fuga...Saracu Cip trebuie sa-mi indure toate cautarile si mofturile de fiecare data caci neaparat tebuie sa fie si el cand imi cumpar.Cica ii cer sfatul....da poa' sa-mi spuna el cat o vrea k-i place una anume, k eu tot ce vreau cumpar...Si ma mai intreba uneori:" da pe mine de ce m-ai mai luat atunci"??!!!
Pana la urma a avut loc intalnirea aseara?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
madaluta spune:
Mokika: am uitat sa-ti urez bafta multa la examen si serviciu usor...
Lasa k te vei odihni mai mult la serviciu...asa aud pe toata lumea..k e mult mai greu cu bb decat la serviciu( acum depinde si unde lucreaza fiecare....)
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
andicu spune:
Helllooo
Mada, Daria_ioana, Arabela, multumesc!
O sa vad ce noroc om avea si noi. Poate nu face reactii.
Pana la urma v-ati intalnit ieri? eu nu m-am bagat ca al meu pui era la mama pana la 8 si eu aveam program de spalat/calcat/etc..
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi
eris spune:
Fetelor ce credeti????????Iannis a cazut din pat S-a intamplat pe la 5 dimineata k nu a vrtut sa doarma in patut si l-am luat cu mine in pat. I-am pus eu perne pe margine dar le-a escaladat..nu stiu cum k dormeam crezand k puiul meu doarme linistitam auzit buf si migia lui cu clopotel facand zgomot.Cand ma uit in pat....nu-i copiluuuuu....cand ma uit jos copilu statea pe spate k la plaja cuminte nici crau nu zicea.il iau il pun in pat si incepe sa rada io disperata il controlam pe tot corpul si el radea de numai putea.a papat si a adormit. Stiu k acum trebuie sa fiu atenta sa nu aibe stari de somnolenta sa nu vomite dar.....io vad k tot regurgiteaza...si el mereu facea asa....ce sa cred acum????offffffffffffffffff
Mirela cat te-a costat transportul la hainutele care le-ai comandat k am vazut niste jucarii pe situl acela si mi-au placut mult de tot.
Va pup pe toti
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
Mirela79 spune:
Eris, nu mai stiu exact. Comisionul fetei care se ocupa de comanda este de 20%, iar transportul este cateva lire. Eu am comandat body-uri de o calitate foarte buna de la marks la niste preturi super. Era oferta si am luat o bucata la 8 ron. Poti sa te uiti in Carrefour la noi sa vezi ce frumoase sunt. Oricum ei nu au tot ce gasesti pe site. Poti sa lasi un comentariu acolo pe site si iti va raspunde. Eu am luat 10 body-uri, o sepcuta si un set de 4 prosoape bune si m-a costat in total 280 ron. Asta cu toate taxele si comisioanele. Am primit si un mic cadou pentru Maria. Aici la noi nu gaseam body-uri asa frumoase si la asa preturi.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
docdecap spune:
Eris, join the group. mamici crizate ca cum au putut cadea puiutii din pat. ei bine, vorba madalutei, atentie, ca vem deja flacai mari, nu mai sunt cocute. Zice Stan patitu'
Daria_ioana, rabdare, seminte si o BONA!!! cel mai bun scenariu! Mada, cred ca la fel si tie! eu ma gandesc si la mine, ca in curand va trebui sa fac pasul asta... iar la treaba cu alocatia, o mare la toate alea!
mirela, bine ai revenit din vacanta, facem schimb, noi plecam la socri joia viitoare, si apoi in vacanta (cred, ca sotu' se hotaraste de obicei cu o sapt. inainte si pt. cazare sunam sa rezervam de pe drum ) totusi poate anul asta o sa fie mai altfel (macar cu cazarea...)
aseara am fost eu, andreb, mokika, mav si baietii din dotare (plus unul la purtator). cine nu crede, uite aici dovezi: http://www.flickr.com/photos/monicu/2613499400/in/set-72157602265080753/ Doar cu Sebi nu am, ca nu statea locului oricum . n-am pus titluri, sa identificati voi protagonistii.
pupici de la noi!
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
creem spune:
Buna...
Mai, eu nu prea va cunosc, asa ca nu prea pot sa recunosc nici portagonistii dar pozele imi plac foarte tare! si binenteles personajele din ele!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
docdecap spune:
Creem gata, le-am denumit
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Mirela79 spune:
Doc, sunt super pozele!