Gravidute si mamici de Constanta (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Hop si noi! Mai rarut ca stam foarte prost cu timpul. Maine am ultimul examen .... dar apoi ... tot rarut ca o sa incep munca! si nu am niciun chef!

Ieri m-am destrabalat si eu la coafor ... m-am tuns, m-am suvitat..... dar tot grasa sunt! Si nu mai am cu ce sa ma imbrac ... si nu am niciun chef sa-mi caut de imbracat ca stiu ca nu gasesc! Ma uitam intr-un magazin la niste pantaloni de pustoaice (pentru Crina-care nu era cu mine) si vine vanzatoarea si-mi sopteste "discret" la ureche ..... nu sunt marimea dvs.! Imi venea sa-i bag un pumn in gura! Atat am reusit sa mai zic: "stati linistita ca nu pentru mine ma uitam! (lol)" ...... si am incercat sa intru la cura.... daaaaar .... greu de tot! tot timpul as rontai ceva!

In rest... ieri mi-am luat aer conditionat caci nu mai aveam de gand sa mor de caldura ca anul trecut..... vine peste o spataman sa-l monteze! Pana atunci murim de cald noaptea.... si nici calculatorul nu prea l-am mai deschis ca se face o calduuuuuraaaa!

Sambata vom face si noi 10 luni ..... Wow! bebe Filip va face vineri 1 an!

Ce sa mai zic ... sper si eu sa va mai vad macar odata pana voi incepe munca .... caci ultimele dati nu prea ne-am brodit! Poate pe la vreo terasa .... la un suc? la o pizza ... sa mai ingrasam purcica ...

fetele si bebeii ..... sa se faca bine..... sa nu-i mai chinuie colicii!

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (9 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetelor, eu va propun o intalnire in seara asta, pe la 6 sa fie mai racoare, la o terasa la alegerea voastra, cu bebei, poate si tatici (care termina treaba pe la 6 -nu si al nostru ).
poate in mamaia?

bagati inscrieri!! monika, hai pana nu te apuci de treaba!

edit: gravidutele, hai sa mai vedem si noi burtici, ca vad ca mamicile sunt mai active!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

offfffffffff vrem si noi la intalnire diseara dar...avem un program aiurea...la 5:30 trebuie sa mancam si dupa e foarte aglomerat drumu de la eforie la cta...si in masina mori de cald si iannis transpira rau...si nici aerul conditionat nu-l pot baga k mi se imbolnaveste...ce ma enervez io nu pot sa vin oare niciodata:(
dak va aflati in ef vreodata nu ezitati sa-mi spuneti k pana ajung io iar cu puiu in cta....dar inca sperr:))

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Ma inscriu! Pe unde mergem? Terasa, parc, pizza?

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
[[URL=http://family.webshots.com/album/562151171ZHVSEO][/URL]Matei[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

unde va intalniti?..poate ajungem si noi, dar nu promitem nimic..trebuie sa incepem pregatirile pt botez k de vineri vom fi plecati din c-ta pana pe 6..si apoi mai sunt 5 zile si gata...
trebuie sa ne organizam cat de cat de pe-acum.. mai ales cu tinuta, k asta e principala....
Of..mi-e groaza k pe caldurile astea trebuie sa probez rochii...si mai ales elegante... nu le am deloc cu eleganteala... sunt o fire "sport" desi nu arat prea sport... nici nu stiu ce fel de rochie /costum sa-mi iau...stiu doar k vreau sa ma arate slaba
vreau sa merg si la cosmetica... n-am mai fost de mai bine de un an si fatza mea cere si ea un tratament... imi recomandati vreun salon bun? andicu, tu pe unde mergi?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

legat de intalnire, am vorbit cu Doc pe mess si nu 'ne-am" hotarat unde anume. Tu ce zici?
Pentru reparatii capitale cu efect imediat recomand Raluca Spa Center pe Ferdinand (mai sus putin de Policlinica Medicover).Cu tinuta de botez e problematic; in general o rochie mai inchisa la culoare avantajeaza silueta, dar daca locatia nu e f. luxoasa si nu se intampla seara, una midi, de cocktail, model fluid cu un imprimeu mai deschis,neaparat pe nuanta de fond inchisa (bleumarin, pentru blonde) e nici prea-prea nici foarte-foarte.

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
[[URL=http://family.webshots.com/album/562151171ZHVSEO][/URL]Matei[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Salut...

Eu ieri am fost cu bebe la doctorul de familie si l-am inscris ...l-am luat si pe bebe caci tot ii curge ochisorul drept si sa il vada si pe el sa il cantareasca.

Bebe are o luna jumate si s-a nascut cu 4.200 kg si acum are 5.20kg si a crescut 5 cm in inaltime.
Doctorita a zis ca ei i se pare ca bebe are inca icter...mie nu mi se pare caci daca mi se parea ma duceam dinainte la ea.
Mi-a dat fenobarbital sa ii dau ,dar nu stiu ce sa fac...sa ii dau sa nu ii dau...eu una sunt derutata...mie mi se pare copilul bine .
Voi ati patit asa ceva?Nu e mai bine sa fac analize si apoi sa vad ce tratament ii trebuie?

Mergi la inceput

Azi am fost sa ii fac dosarul de alocatie la bebe si nu mi-a iesit nimic....m-am plans eu la linkul asta daca va intereseaza mai mult :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123184.

Oricum m-a refuzat sa primesc alocatie deoarece sotul meu are domiciliul in strainatate si eu in Romania(dar amandoi suntem cetateni romani)...curios..la fii-mea in 2007 am putut sa ii fac alocatie si acum la baiat nu pot...
Dar stiu ca e ceva absurd si nu ma las eu asa cu una cu doua.
Azi chiar am o mare durere de cap din cauza la agitaita pe care am avut-o.

Mergi la inceput

Madaluta...si noi avem botezul pe 12 iulie ,dar inca nu am inceput sa fac nici o pregatire si parca nici nu prea vreau inca deoarece pe 12 iulie avem botez si pe 15 iulie sotul pleaca si mai vine de Craciun aproape...asa ca prefer sa ma gandesc ca mai e mult pana la botez.

Ma intrebai cum ma descurc cu bebeii mei...greuuuuuuuuuuuuu...dar nu are rost sa ma plang ca iar aud lumea ca imi zice "cine v-a pus sa faceti 2? Stiati ca o sa fie greu ...etc"

Oricum e o adevarata aventura cu amadoi copiii...Casandra la un an jumate e foarte dificila...nu ii convine ceva urla ,tipa ..nu prea ai cu cine sa te intelegi( e mai dificila ca bebe ) trebuie sa ma uit numai dupa ea ...sa fiu cu ochii in 4..daca nu ma uit la ea 2 secunde face numai nebunii.

Bebe mic vrea atentie, vreea sa stea numai la tzatza..sa doarma in bratze...
Se culca unul ,se scoala altul...plange unul ..incepe si celalalt ca sa nu fie mai prejos...face kaka un..face si celalat..schimba pampers 1 ...pampers 2...alapteaza..alinta fata ...pupa fata care face cucuie..incearca sa intelegi ce zice fata caci altfel iar tipa si urla pana nu obtine ce vrea..fa seara la bebe baie..ia si fata dupa aia la spalat...bebe palnge in timpul ala ..fata plange si urla la baie mai rau ca bebe ..eu sunt toata transpirata nu stiu incotro sa ma impart..incep sa tip la sot ..el la mine...ma mai prinde si rasul uneori ...si pe sot ...

si tot asa o tinem ...uita-te si la Cassie sa nu verse apa pe jos..pana il spalam si pe bebe...ia fata in alta camera sa nu trezeasca pe bebe ..sa nu dea in cap la bebe ceva...
.ea urla ...loveste usa...se tranteste pe jos...da din maini ...din picioare...daca i se pune ei pata pe ceva ...urla si o ora pana obtine...plange pana trasnpira...pana se ineaca.

Casandra ba o mai dor gingiile ca ii dau maselutzele..se scola noaptea ca viseaza urat cred..plange .striga dupa mine"mama mama"..vin la ea si atunci bebe se scoala si el de la galagie si plange ca ii e cald..sau vrea noaptea in brate sau pe burta...asa ca noaptea mai mult fug de la unul la altul...si de pe la 6 se scoala bebe si incepe sa se foiasca ..sa se zvarcolesca...ba are colici si plange...fata mea il aude si se scoala si incepe si ea sa planga ...si ma vrea la ea...

Casandra e foarte pretentioasa..vrea numai la plimbare ...face numai crize de nervishori....trebuie multa tactica si rabdare cu ea...pana ii dau sa manance ...varsa farfuria pe jos..imi da peste mana...tipa...vrea ceva de pe masa...urla...iar...se zbate...vrea jos din scaunul ei de unde mananca...vrea "apa " ii dau apa arunca biberonul pe jos...ii dau cu cana de plastic...o arunca si pe aia ...urla in continuu...bebe vrea poate si el in momentele alea tzatza...

Pe langa statul cu copilasii ..mai trebuie curatenie ...caci Casandra face ravagii..arunca totul pe jos...rupe carti ..rupe reviste...imprastie jucarii..eu fac curat si peste 5 minute e iar ca la razboi.....mai trebuie sa si gatim ..sa facem si piata..sa splam...multe...incat nu reusim tot timpul sa le rezolvam pe toate si ma apuca nervii cand vad cate vase sunt de spalat...ca e dezordine in casa..rufele aruncate prin toate partile....intru in panica si simt ca ma sufoc ...si atunci iau amadoi copiii si sotul ...ne urcam in masina si plecam la plimbare ...evadam de la domiciliu...sa simt si eu ca mai respir....uneori mai mancam in oras cand nu apucam sa gatim...sau ne rezumam sa mancam niste fast food....sau uneori si uitam ziua eu si sotul sa mai mancam si de abia dupa 12-1 noaptea cand adorm un pic copii mergem si noi sa mancam ...de spalat tot asa pe fuga noaptea...uneori tot noaptea mai intru si pe forum sa ma mai relaxez...
Si la plimbare nu e asa usor...casandra zbiara in scaunul ei...eu il mai alaptez in masina si pe Darius...ea e geloasa...url asi mai tare...ne doare capul si pe mine si pe sot...
De obicei iesim pe faleza la cazino...Casandra nu sta deloc la un loc...alearga ... daca o iei dintr-un loc ...se tranteste jos si nu mai vrea sa plece si se pune pe jelit...vrea jucariile la alti copii ...i se pune ei pata pe nu stiu ce minge ...vrea sa rupa floriile...vrea sa intre in apa de la fantana...arunca mingea in apa...dupa aia tipa ca o vrea inapoi...ca sa plecam dintr-un loc unde ea nu are voie trebuie sa o iau in brate...ea se smuceste...e si grea...ma doare spatele .
eu sau ta-su stam dupa ea cand mergem la plimbare..unu sta cu bebe ..altul fuge dupa Casandra....cand obosim facem cu schimbul...
ce mai e greuuuuu de greuuuuu(sincer nu imi inchipuiam sa fie asa de greu )

De abia am timp sa respir...acum pot scrie mai mult deoarece a venit mama( caz foarte raaaarrrr sa vina mama sa o ia la plimbare) si a luat-o pe Cassie la plimbare in Mamaia si bebe doarme ...si ma ajuta sotul ....dar cand o pleca el..atunci intru la curs intensiv de mamica .
Pe moment e o nebunie curata cu 2 copii asa mici ..dar cand ne uitam la ei si vedem ce frumosi si dragalsi sunt...ne vine sa ii pupam toata ziua si ne mai trece oboseala si ne mai revine rabdarea.

Andicu...si eu i-am facut la fata ROR si imi era frica de acest vaccin , dar a fost bine si nu a facut nici macar febra.Parca pe asta i l-a facut in piciorus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Salut!

Sper ca va veti intalni!Intr-o zi cand o sa imi iau inima in dintii si o sa pun mana pe volan vin si eu sa va vad.

Victor cred ca e bine.Aseara i-am indesat orez nefiert pe gat si nu a mai avut scaun pana acum.Asa ca in noaptea asta sau maine seara plecam la Dorna.Sper ca macar acolo sa fie mai racoare ca m-am saturat de caldura.

Andicu, si Victor a facut tot Priorix.Nu am avut nici o reactie adversa.

Daria_Ioana, timpul va trece si copiii vor creste impreuna.Si la noi e cam la fel, dar sincer mai vine mama si ma ajuta.Plus ca acum in vacanta il va lua pe Victor la ea peste zi.Pupici la copilasi si spor la plimbari.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput