Gravidute si mamici de Constanta (26)
Raspunsuri - Pagina 10
mav spune:
neatza!
www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">nasa rotunjoara si colorata si finutu' gabitu
scriu repede-repede, de la munca... si stau rau cu timpul...
moni, te-am tot sunat de vineri... si nu te-am gasit... misterul s-a risipit, insa tre' sa vorbim (prefer la telefon).
daca nu-mi atrageai atentia, nici nu observam stelutele!
o saptamana frumoasa tuturor!
23+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
mada, bine v-ati intors! cred ca o sa-i facem o surpriza inei si venim si va luam si pe voi diseara, la scaldatoarea lui gabitu
, ce zici, te prinzi?
si mai am o surpriza pt tine, am incarcat special doua www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze cu tine-la doua sapt. dupa a doua nastere- sa vada toata lumea ce monstruos de grasa esti si de ce ziceam io ca... n-ai motive sa te vaiti -mamica manechin!
gata, fug, ca am multa treaba azi si dupa petrecerea de aseara.... parca a trecut trenul peste mine...
23+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
florin-a spune:
Felicitari pr increstinare Gabitu!Sunteti niste frumoase cu toate si cu totii..de la cei mai mari la cei mai mici!:))
Nasa colorata de unde ai luat rochita ca tare as vrea si eu una..pare ca e foarte lejera si se imbraca usor.Hai spune-mi magazinul si pretul
Va pupicesc.!
NB Lumanarea de botez super frumoasa si ingenioasa
mav spune:
rozalia, de la dorally, standul 87 (?! parca... e unul pe colt si are si haine de gravide).
lumanarea a comandat-o ina, asa cum i-a placut ei, nu-i meritul meu!![]()
23+
mav spune:
rozalia, vazut in graba poze cu veverita zambareata! ce a crescut!!!
iar tu parca ai mai slabit?
am uitat sa-ti zic, rochita multicolora 75lei si cea cu negru 65 lei.
mai erau rochite dragute si mai elegante la standul 11G (la etaj), dar de doua ori mai scumpe.
23+
madaluta spune:
quote:
Originally posted by mav
mada, bine v-ati intors! cred ca o sa-i facem o surpriza inei si venim si va luam si pe voi diseara, la scaldatoarea lui gabitu, ce zici, te prinzi?
si mai am o surpriza pt tine, am incarcat special doua www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze cu tine-la doua sapt. dupa a doua nastere- sa vada toata lumea ce monstruos de grasa esti si de ce ziceam io ca... n-ai motive sa te vaiti -mamica manechin!
gata, fug, ca am multa treaba azi si dupa petrecerea de aseara.... parca a trecut trenul peste mine...23+
da, da..vreau...va astept sa ne luati..pe la ce ora?
Cat despre poze sunt super...( cele de la botez ma refeream, nu cele cu mine
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
docdecap spune:
mai fetelor, e rau de tot cu rusii astia...
nici sa merg bine nu pot, sunt la al doilea no-spa, cred ca trec pe algocalmin, da' ma tine si asta doar cateva ore...
sa iau din siropurile d ecolici ale lui bebe?? macar asa, de placebo 
e normal sa vina asa prima mestruatie dupa nastere?
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ege spune:
mav,tare frumusica nasica si finutul.sa va fie de bine botezul!
andrea,astept poze de la ziua lui filip.am auzit numai laude despre frumosul marinarel.
am fost si noi in wee la plaja dar pacat ca nu am putut sa stam pana tarziu deoarece a inceput ploaia.
nu stiam ca in doraly as gasi haine de gravida.ieri am fost la city park sa ma uit daca s-a dechis mothercare dar se pare ca mai am de asteptat.
pupici
ege
23 sapt
si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
andicu spune:
Hello.
Felicitari nasicii Mav sie finutului Gabitu, precum si mamicii Ina pt botez!! sa va aduca bebe numai bucurii!
Am vazut pozele! frumoasee, si Mada la fel!

Doc, imi pare rau ca te simti asa nasol! nu stiu ce sa-ti zic, ca eu am avut marea bucurie de la nastere de a scapa de dureri cand vin rushii!dar, intr-adevar, mi-a venit muuult si m-a tinut aproape 10 zile prima data; si apoi, la prima ovulatie, la fel ca si tine, m-au durut rau ovarele, erau inflamate, mie mi-a trecut cu 2 no-spa si 1 nurofen.
si refacere rapida!
Ege, multumim,
. Da, Filip a avut costum de marinel vineri. Pozele le astept si eu azi, cu nerabdare! ![]()
Mokika, fac si eu galerie sa te tii tare pe pozitii! 

Felicitari pt vointa! o sa arati super, sunt sigura ca reusesti! ![]()

Mada, asa e si Filip de cand merge la tara in weekend! doarme acolo si 3 ore, ceea ce nu s-a intamplat in veci acasa! si la fel, cica n-are nevoie de jucarii pt ca se joaca cu orice gaseste : iarba, pietricele, etc.. ![]()
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2008)
www.tickercentral.com/view/9fgr/b.png" target="_blank">Birthday Boy
Mokika spune:
fetele
Inca sunt in carti .... senzatia de foame a mai disparut dar stau nasol cu poftele. Cam nasol moment mi-am ales .... peste tot miroase a gratare ... a covrigi, a placintele.....
Va multumesc pentru incurajari si ma bucur ca sunteti alaturi de mine, sper sa nu va dezamagesc. Eu sunt putin suparata caci cantarul inca nu spune nimic ...
Aseara am fost la aerosoli .... pe la Cazinoul de la Acvariu. Ne-am intalnit si cu mami de Isidora si Ioan.... pe Isidora nu am apucat sa o vad dar Ioan este un scump ... era vesel si radea la noi ... de-ti venea sa-l mananci! Iar eu, care am pierdut notiunea timpului de cand Adina nu a mai scris pe la noi am intrebat-o daca are 2 luni! 

iar ea dezamagita mi-a spus ca are 4 luni ..... "de ce? arata de 2 luni?" M-am simtit asa de aiurea .... Adina, daca ne citesti, sper ca nu te-ai suparat dar eram complet aiurita. Theo m-a extenuat la maximum caci numai pe jos vroia, aduna toate betele, mucurile de tigara si toate pietricelele, isi baga mainile in praf si apoi le ducea la gura, vroia pe marginea balustrazii si ridica picioarele sa o escaladeze ... direct in mare cu el! .... ce mai! pentru mine a fost un dezastru! Mai ales ca se facuse ca un purcel si mi-era si rusine de toata lumea cu care ne-am intalnit! Asa ca, sper sa ma intelegi!
Felicitari pentru increstinarea micutzului Gabriel! Nasa a fost foarte frumos colorata si ii statea foarte bine!
Sa va traiasca finutzul!
Ina - sa va traiasca micutul crestin! Gata, ati scapat de grija asta! Cel putin pentu noi a fost o mare grija botezul!
Andicu - abia asteptam pozicile!
Mada - aveti baiat mare, ce mai! La anul vor avea doi nazdravani de lucru prin curtea bunicilor! Sa te tii atunci!
Acum ma duc sa vad poate tragem o fuga la plaja! Apropos! Noi facem plaja la Melody prin spate pe la Bourbon ..... voi?
Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze