Gravidute si mamici de Cluj - 83

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor

azi am fost la alex , a fost tare frumos si am mai uitat de necazuri,
cand vin , vin toate odata, cand am fost la inmormantare la bunica eu m-am plimbat cu dragos in sus si in jos, prin iarba,,,, iar cand am ajuns acasa ce sa vezi, am facut o alergie la picioare de la o buruiana, si zici k is arsa, am fost la dr si mi-a dat taratament 2 saptamani si pauza la bb , asa sunt de suparata de numa, dar sper sa treaca si sa raman macar in august insarcinata k sa merg in continuare cu maternitatea si sa nu afecteze bb.

ofofof

noapte buna

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

victo....da,la vali....ma tund la el de cand era la mia porutiu pe horea.te tunzi si tu la el?si da...si eu 2 mil pe tuns,vopsit..aranjat

adriana...mersi de compliment..am slabit in ultima vreme is crede-ma ca nu fca nimica.nu stiu cum asa.mananc dulciuri....si acum amai iniante ma terminat de mancat....deci mananc pe la 11-12 noaptea,de-astea.plus somn pana la 9 jum-10 si si cu sara la amiaza.deci nu stiu cum.si nu ma obosesc sa fac mare lucru,adica mancare...sau curatenie toata ziua.si sara vb f mult in limba ei,zice si ea ceva de genul bebe,uite zice de f mult timp si f corect,hinta,brtae,cand vrea in brate..baie...buba...multe zice.eu zic ca ea v-a vb f repede,ca de umblat a facut-o destul de tarziu

azi am vazut niste copii tare frumosi..carina e nemaipomenita,ff frumoasa cu ochii aia superbi,daria a crescut tare mult si ce bine sta ea in fundic,de cand n-am vazut-o...tiadris facea balet,n-am mai intalnit asa copil sa aiba asemenea pozitii...da-o mami la gimnastica de mica sa ramana la fel de elastica...iar dragos singurul barbatel de-acolo a fost tare pupacios.cred ca le-a pupat pe toate pe rand...asa ca nici sara n-a scapat.ne-am simtit f bine astazi cu voi...

ioana mersi de pont..dar nu tsiu zau cand ma eu drum prin oras..vom vedea..

ioana

Mergi la inceput

am pus poze de la intalnirea de azi, daca doriti sa vedeti ce mai sarurata Dragos la fete, mama mamam

http://picasaweb.google.ro/elenuta23/IntalnireCuPitici

noapte buna si vise placute

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Doamne, ce baiat pupacios ai , Elena!

Anca, ce mai faci? Sunteti la plimbare? (mi-a zis Adi ca va vede dimineata)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
Adriana, nu am iesit azi, ca m-am apucat de spalat haine si nu pot lasa masina nesupravegheata...le-am mai facut vecinilor o "bucurie" acum vreo doi ani si nu mai mai risc.
dar da, de obicei ies de la 8.30-9, pina la 10. dupa 10 e prea cald pt bebe si prefer sa stau in casa cu el.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elenutza, am vazut pozele de la intilnire! da' chiar ca e un pupacios dragos! n-a lasat nici o fetita sa-i scape!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
ELENA super pozele iar copilashii niste ingerashi
DIANA asa e ,eu am toata gama pt par de la Amway si s super incantata ,calitatea produselor e de nota 100
IOANA(SARA)si puiu tau e o minunata si o cocheta mica si scumpa

fetelor astazi mergem la Iulius catava mamici ..dupa ora 13 ...cica i o prezentare de "ciocolati ":))

ne vedem acolo pt cine vrea si poate sa vina

va pup si o zi super

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

salutare!

da sunt reusite pozele cu asemenea bb, unu si unu, ar fi frumos sa facem o reuniune mai mare undeva , sa ne vedem mai multe mamici cu bb.

intr-adevar e un pupacios Dragos , era cu mine dar vad k a inceput deja cu fetele, saraca sara asa il impingea k deja o sufoca cu sarutarile, insa tiadris se lasa pe spate sa o sarute , se ridica era tare jmechera si ea, s-au inteles bine amandoi.

pofta buna la cioacolata, ns daca ajungem k azi am program administrativ.

ce bine k s-a mai racorit afara, e greu cu aceasta zapusala si pt noi dar mai ales pt pitici.

o zi superba va doresc

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Strada noastra a intrat in reparatii capitale... 2 picamere sint linga bloc... multi muncitori cu lopeti, caldura mare... deci ne retragem in munti, la bunici pt citeva zile buneeee, vreo 2 saptamini... va doresc numa bine!!!!
Ne revedem.....

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana de sara..il stiu pe Vali, am fost si eu o data la el. nu, eu la Raul ma tund, plecat tot din scoala Miei Porutiu.
ioana de Patrick..pai drum bun atunci..bine ca aveti unde va refugia..eu imi doresc sa vad picamere in Buna ziua, sa repare strada aia..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput