Gravidute si mamici de Cluj - 83

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor ce sa fac daca imi refuza de tot sa manance? ati patit careva asta? odata a inceput cu laptele, acum nu prea mai vrea sa mance.in rest e vesela, dar nu mai poooot cu mancatul!!!!!!!!!please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ZI super azi la Iulius alaturi de mamici si bebeii la fel de super
IOANA (PARTRIK)drum bun

ELENA buna idee ,singurul loc unde ne putem intalni e la mall sau in parc (Babes)...pe caldurile astea nu prea avem de ales

tu fetelor noaptea le dati la puisori body cu maneca scurta sau maneca lunga ?
eu i am dat pana acum cu maneca lunga ,dar m am apucat sa i tai 2 body uri si sa le fac maneci trei sferturi ..sa nu fie chiar cu maneca scurta ... oricum e asa de cald

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

MELI draga incearca sa i pui pe masutza ceva ce i place ei mai mult si in timp ce deschide guritza sa i dai ce papa i ai pregatit tu ...bafta

Mergi la inceput

am incercat de toate,a mancat foarte putin la amiazi,pe la 5 mi-a mancat jumatate de borcan de fructe de 4 luni-deci va dati seama cat de putin-si de atunci nimc.mooor deja, am 2 examene saptamana viitoare si numai asta imi lipsea.nu mai pooot,cred ca dau in depresie,deja plang si in somn.cred ca e mai mult ce se intampla in jurul meu decat pot duce,scuze,am simtit ca trebe sa ma descarc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara!

Alex, eu o las in tricou dar cu pantaloni pe ea pentru ca doarme doar dezvelita.

Meli, poate fi o perioada, si Alexia are perioade din astea. Dar eu am observat ca daca nu ii dau lapte mananca mult mai bine mancare. Cat lapte ii mai dai acum? Cu disperarea te inteleg..cat a fost bolnava nu manca nimic toata ziua...o vedeam cum slabeste sub ochii mei... Acum, dupa 5 zile de mancat serios a facut iar falcute.

Sfatul meu ar fi sa nu ii dai lapte la o masa sa vezi ce se intampla, trebuie sa i se faca foame. de incurajare si succes la examene.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

mami-alexia-pana cum manca dimineata si seara 270ml lapte.de 3 zile nimic.dar in seara asta n-a mai vrut nici altceva.a mancat in cele din urma putin,dar foarte putin.pote e si din cauza ca o tot mut ,dar nu am ce face inca,mai trebuie sa rezistam asa pana dupa licenta.sau macar pana dupa facultate.mersi de incurajari.chiar am dat cred ca in disperare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

meli...nu cred ca sa fie din cauza mutatului,eu zic ca ori caldurile..ori ii prea satula ea,si n-o forta,ea simte excat cat ii trebuie ei,si las-o sa flamanzeasca ca incepe ea.ma gandesc ac daca fortezi,asa am facut eu...a inceput apoi cu varsaturi si diaree,ca ea de fapt era ciumurlita de toate si eu o indesam...eu asta cred.stiu ca-i usor de zis,,,,,ca si eu disperamcand nu manca.si acuma ca papa bine toata ziua is seara nu papa....ma i-au toti bazdacii...mult succes si la fel si cu examenele...sa scapi odata.

ioana drum bun si sa ne revedem cu bine.

adriana eu m-as duce la strand pe sapt viit intr-o zi...hai sa fixam o data si poate vin mai multe.

venim si in babes cand va intalniti...

am auizt ca n-a fost mare lucru la mall asazi cu festivalul ala...asai?si ca tine pana dum...

noi azi ma fost iar la o petrcere,la ziua unei fetite care aimplinit un anisor..a fost f bine.s-o vedeti pe mamica aia,cu pitica de un an si cu burtica in 34 de sapt..tot fetita.o ador..ii cam greu acuma ca o doare spatele si aia mica umbla numa tinuta.dar v-a trece si v-a fi super fericita si implinita.

va doresc o seara frumoasa alaturi de cei dragi..

ioana

Mergi la inceput

Ioana-poate ai dreptate,dar mie mi se pare ca mananca tare putin a mea.bine,nu-i slaba,dar nici grasuna,ar mai incapea pe ea,zic eu.de ce mi-e mai groaza e ca manca mai mult pana acum.ar trebui sa pape tot mai mult,nu tot mai putin,nu?legat de mutat....nu stiu...si alti copii au trecut prin astea,poate mai nasolae si n-au patit nimic.sper sa fie ok.saptamana viitoare vineri putem sa ne inscriem si noi la strand!

somnic usor tuturor.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

NEATZA
CE bine ca i mai racoare
mi am pus mancarea la foc ,curatenie e ,mamarutza doarme ,asa ca pot face chef
MELI inca un pic mamico ,cea fost greu a trecut
ADRIANA si eu ii dau pantalonashi ,dar cred ca o sa trec la body cu manecutza scurta daca o sa fie tot asa cald
IOANA intradevar prietena ta e o mamica curajoasa cu un bebe asa mic si mai are si f putin pana vine cel de al doilea ingerash ...noroc ca are cine so ajute
intradevar targul asta de cioco nu a fost asa grozav ,dar m am simtit f bine cu celelate mamici si bebei ...am primit biscuiti pe gratis ,inghetata la fel :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza! Mi-ati facut pofta de biscuiti si inghetata...

Meli, asa cum zicea si Ioana..am incercat s-o indop cand nu manca si numai vomita. Apoi am lasat-o sa faca foamea si a mancat cand a vrut si cat a vrut. Dar, ma rog, ea avea rosu in gat, o durea si de aceea nu manca. Tot ce pot sa-ti sugerez este sa nu te stresezi, stiu ca e usor de spus dar asta e adevarul, o sa-si revina.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput