Gravidute si mamici de Cluj - 83
Raspunsuri - Pagina 8
anca.b spune:
Adriana, ce fain ca incepe sa vorbeasca pitica. al meu e mai mutulica. "vorbeste" pe limba lui bebeluseasca numai cind e singur. la mine ride, se strimba, da' nu prea ma onoreaza cu "vorbe"
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Victo, 80 lei doar tuns sau si coafat?
Anca, aveti timp sa incepeti sa povestiti!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anamica spune:
Hello,
Co bravo pt papacioasa Carinuta, ce-i mai dai bun?
Ioana sa-i fie de bine tunsoarea lui Mr P! Noi nu avem ce tunde, sper sa mai creasca ceva si la noi!
Adriana foarte curioasa fobia Alexiei fata de apa, de cand era mica e la fel? Bine te-ai gandit sa o duci la strand/piscina!
Anca dupa-masa merg pe la fete, daca esti in zona hai sa ne vedem!
Am uitat sa zic, ieri ne-am vazut cu Andreea si Daria, m-am minunat ce mult si frumos a crescut, era adorabila!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
Victo spune:
pai adriana, depinde ce intelegi [prin coafat..intinsul cu placa e coafat?..atunci si asta..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
Diana, pe la cit mergi?
As veni si eu ca trebuie sa ajung la sensi blu pt cumparaturi. insa nu stiu daca ajung mai repede de 6
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
sal
IOANA(SARA) o sa ti spun azi ce produse sa folosesti si crede ma ca s superrrrrrr bune ,o sa ai volum cat vrei ,povestim mai tarziu
va astept fetelor 
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
anamica spune:
Anca, pe la 16.30-17.30!
Alex am folosit si eu samponul pt par gras de la Amway(Satinique?? parca) si am fost foarte multumita!
Paula draga si eu am ramas masca atunci cand am auzit tariful la ultimul tuns (accesorizat cu un aranjat lejer, adica asa sa nu se vada ca am fost la coafor
), in fine tipa mea tunde bine dar a urcat pretul pana la cer!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Paula, intinsul cu placa e..intins cu placa, nu coafat. Intr-adevar, doar pentru atat, e mult 80 lei.Eu nu am o coafeza proprie si personala dar pe unde m-am mai tuns eu n-am dat mai mult de 30 lei. Iar placa am acasa asa ca data viitoare vino ca ti-l intind eu si promit ca nu iti iau 80 lei.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Ioana13 spune:
Ioana mi-am aminmtit ca intr-o zi m-a oprit pe strada un tip ce impartea pliante sa ma duc cu bb la nu stiu ce colega, sa il vada, in vederea de poze pt revista, sau modeling cum intrebai tu... asta era in centru, pe linga Rialda, la semaforul ala... zicea ca e f aproape agentia... arata spre straduta ce merge spre Euforia.
Eu ma tund cam cu 30 si aranjat, asa "sa nu se vada ca am fost la coafor"(Diana si eu exact la fel cer) la Hajnal... la coafor Azur din apropiere de Mihai Viteazu. Citeodata ma tunde bine, citeodata nu
Dar cind se intoarce Maria de la Elle, ma intorc si eu la ea...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
mai..eu si asa ajung rar la coafor..ca de cd nu ma mai vopsesc..ajung asa, de 2 ori pe an..si am duc fara emotii ca nu va iesi cum trebuie.asa ca..prefer asa, decat sa ma stresez si sa ajung la retusat..;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)