adab.....m-am uitat la poze cu asa mare drag,e o scumpa cu ochisorii aia albastri,sa-i ramana asa.dar cine are ochi asa albastri?sotul?ca tu am observta ca nu ai.si e tare cocheta
geanina maica-mea si-a facut casa chiar cum intri in lona pe la postul de politie.este un aff faina,a directorului de la oncos parca...inca vreo 2 si ii a ei.una galbena....o sti?
alex unde ati fost la gratare?si noi am fost la faget.a fost f frumos..asa bine am mancat.sara s-a dat direct la ditamai bucata de carne,a fost f cuminte..a stat cuminte la patura si s-a tot jucat.
adriana la sun am fost si noi,e rece apa intr-adevar.asa as fi pus-o cu colacul.de cand cu abzinul si ea e mai pasionata de apa,in seara asta abia ma scos-o...cu scandal de fapt.toata ziua ba-ie si apa zice.
azi am observat inca un dinte iesit jos...are 4 sus,3 jos si 2 maselute.f cuminte ii...nici n-am stiut ca au iesit.
meli bine ai revenit..si cum zicea alex sa nu uiti de poze...murim de curiozitate.f bine ca piti papa si ca esti si tu mai usurata cu ex..multa bafta in continuare.este ultimul an nu?eu o culc pe sara cu body cu maneca scurta si pantaloni scurti sau salopetica cu maneca csurta is panatlon scurt...si o invelesc cu un cearceaf micut,cand simt ca e mai rece cu o paturica...si ea se dezveleste tot timpul.
bianca bine ai revenit in tara si programati o intalnire ca venim si noi
noapte buna sa aveti ...si multe vise frumoase
ioana