Gravidute si mamici de Cluj - 83

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vad ca putina lume misuna pe aici, foarte bine, inseamna ca sunteti pe afara! si noi am fost in parcul mare, dupa care am papat in pulp fiction, yamiii, ce bine a fost.
pupici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

SI noi am vrut sa mergem pana in pulp fiction,dar mi-a fost frica sa il scot pe Eric ca asa bate vantul si azi dimineata a cam tusit!!Acolo ii vom fom face botezul..hihi...

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Andreea-e tare buna papica acolo, mie imi place cel putin tare mult.da, a suflat cam tare vantul dar pe noi nu a putut sa ne tina prin casa. pe cand botezul?

Mergi la inceput

fetelor, voi cate le dati la bebei pe ei noaptea la culcare?adica cat de gros ii imbracati? a mea se tot dezveleste dar nici sacul de dortmit nu-i place, ca nu se poate misca calumea...

Mergi la inceput

Botezul va fi in 16 august!Stiu ca e buna papa acolo ca acolo a lucrat sotul meu vreo 7 ani!!hihi Casul pane imi place mie de acolo facut de una dintre bucatarese si salata de piept depui!!

Poze

Mergi la inceput

Eu il imbrac pe al meu intr-un bady cu maneca lunga si o pereche de pantaloni!!La noi e si foarte cald in camera!Si al meu se dezveleste noaptea!In sac de dormit nu l-am pus inca ca am numai din ala mai grosut de iarna!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Elena Sincere condoleante,suntem alaturi de tine

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

da chiar ca a batut vantul azi ,oricum am avut o zi superba la gratarel

SI EU vin la papanasi sabiliti cand si vin .chiar ca am pofta

MELI ai uitat sa ne pui poze si bravo pt papacioasa

NOAPTE BUNA

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor

va multumesc din tot sufletu pt k sunteti alaturi de mine, imi ridicati moralul.
acuma am ajuns acasa, de 2 zile nu am dormit nici 5 minute is distrusa, nu pot sa cred, era bolnav dar speram k o sa fie bine, ieri adika vineri a fost 2 saptamani de cand a murit bunika , acuma tata oare cine mai urmeaza???
azi am baut o cescuta de apa in rest nimik, parka sunt drogata, is terminata , epuizata, obosita, atat ai de umblat pt aceste necazuri de iti ies peri albi. chiar vb cu familia cine nu are bani cf cu inmormnatarea k ai nevoi kam 200 de milioane pt asa ceva. groaznic, cand vin vin toate,

maine la ora 13 va avea lok funerariile la capela veche din manastur,
va multumesc din suflet pt toate incurajarile si sper sa auzim de lucruri mai bune

am intarta doar sa va salut iar acum sa incerc sa dorm, ieri am dormit la mama dar nu am inchis un ochi iar acum a ramas fratele meu cu ea, sper sa am somn k maine va fi o zi care ma va marca toata viata

noapte buna

poze

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna seara...sau noapte buna si somnic pufos celor care fac nani ...
Eu doar acu am reusit sa ajung la calc. AM avut o zi incarcata si frumoasa totodata impreuna cu tati si Sara( pe afara, parcuri, mall-uri).
Antoni, referitor cu ce o imbrac pe Sara....si eu tot aveam dilema asta sa nu fie prea subtire au prea gros. Cu patura nici a mea nu sta nicidecum invelita, doar cu sac de dormit. Cred ca conteaza si tipul de sac. Eu am luat vreo 3 pana acuma...doar de 2 is multumita, si mai ales de ultimul. L-am achizitionat de la Expobaby...Bubu&Bobo ii zicea la standul care le vindea, is din Bv si aveau saci si asternuturi (pilote) patutzuri de la firma Feretti. Ce stiu eu xce tehnologie e...cica tzin iarna de cald si vara de racoare. Mie mi-i se parea cam gros pt. acuma vara. Dar chiar ca e bun. Sara nu suporta caldura...ii ies bube rosii, dar cu sacul asta e super. Nu are maneci. Eu ii mai dau doar un body cu maneca scurta cand e tare cald si asa o bag in sac. SI Sara se misca si in somn tare mult; cu picioarele tot in sus e.....dar si-i le ridica cu tot cu sac...:)

Ioana ...la Hajdu sunt conditii foarte bune si pentru copii mai ales. Sunt bazine speciale pentru ei...nici nu ai voie in anumite bazine cu copii.....scrie la fiecare bazin temp. apei, adancimea, daca e voie sau nu cu copii.
Nu a fost nimeni inca la Felix la noul aqualand ?....is tare curioasa daca e asa cum se lauda....doar in presa am auzit de el.

Ada si Sara (27.02.08)

http://community.webshots.com/user/adabutus

Mergi la inceput