Gravidute si mamici de Cluj - 83
Raspunsuri - Pagina 19
velenamaria spune:
buna mamici
stiu ca s-a mai discutat subiectul olita...dar acum chiar nu mai stiu ce sa fac. o parte din mamici imi spun ca daca-l pun mai repede de un an si cateva luni nu e bine ...iar altele imi spun ca daca-l pun asa tarziu nu se va mai invata pe olita veci. eu as incerca ptr ca edi dimineata de cateori ii desfac scutecul face pisu...si cateodata si kki.
Alex..ai fost la stoma cu micuta? si eu m-am gandit la spalatul dintisorilor....dar la mine mai e o problema..edi papa laptic in timpul noptii..asa ca dintii lui tot cu laptic vor fi pe ei ceva vreme. oricum o sa incep si eu cu spalatul dintisorilor.
Azi mergem la Vasilescu la recuperare...sper sa o gasesc pe ea..ptr ca si ultima data cand am fost ne-a vazut doar rezidentul...nu stiu care mai zice ca merge...cum a fost?
ADRIANA/ sper sa fie ok cu gradininta..si noi avem una in fata blocului...in fiecare zi ma uit la pitici cum se joaca in curte.
o zi buna
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
ALEX29 spune:
NEATZA
VELENA e bine sa incepem cu spalatul dintilor de pe acuma :)
IOANA(SARA)nu stiu daca putem veni azi ...poate pe maine sau poimaine ,iarasi mi a venit menstruatzia
mai vb oricum
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
soanso spune:
neata
am scris un mesaj si mia aparut eroare server
eu nu vin azi la strand ,pt ca nu m-am epilat...
velenamaria,grea pb pt unii cu olita...pe mine m-a sfatuit pediatrul sa o pun pe olita zilnic ,daca nu face sa nu cumva sa o cert ,daca face sa o laud,sa-i dau o bombonica stimulent
,cu perseverenta si rabdare se rezolva.
de spalat pe dinti o spal si eu de cand are dintisori ,pun pe perie pasta cat un bobo de orez si o spal de doua ori/zi si nu dupa fiecare masa,gustare.
sara,lapte de vaca poti sa-i dai de doua ori /zi(dim si seara) 250 ml la o masa ,nu stiu daca tb diluat ,eu iam dat de alimentara dupa 1 an de 1,8%grasime ,cred ca ala de casa e mult mai gras.
am vizionat poze cu Alvaro,geany baietelul tau tot mai scump este pe zi ce trece.cand veniti in RO?
SOSO (20 dec 2005)
Andree27 spune:
Neatza si de la noi,
AM avut o noapte super linistita!tare cuminte baietel are mama!!!Ptui ptui sa nu-l deochi!!!
Fetelor pe limbuta e tot alb si pe cerul gurii are niste bubite rosii si l-am facut cu gliceriina boraxata si apoi dupa ce a mancat asa mi-a vomat de numa!Ce sa mai fac ca inca tot e alb si sincer mi-e frica sa il mai fac cu glicerina?
Alex merci de nr tipe de tel dar a fost ieri vara-mea pe la mine si a sunat-o ea pe tipa ei,si asta tot cu 25lei face si isi aduce ea crema ei profesionala!!Oricum merci mult!
Elenutama gandeam eu ca nu imi pierd chiar asa mintile!!!
Si acuma vine intrebarea.de unde il stii?![]()
Acuma ma duc sa ii dau papa la bondarel si revin mai tarziu ca azi e si Levi acaas si sunt mai libera!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
magdutza24 spune:
NEATZAazi am ultimul examen pana la toamna cand am o restantza de cand am nascut. Victoras e un dulce rade toata ziua si gangureste.
Andreea noua ne a zis doctora sa l dam cu glicerina boraxata la 10-15 min dupa ce a mancat nu inainte sa manance.
am vazut pozele cu bebeii frumosi.
si la multe lunite la toti printisorii si toate printesele
va pup dulce si de maine vom intra mai des
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
adab spune:
Buna mamicilor,
am indraznit si eu sa mai scriu pe aici....de urmarit si citit reusesc mai des dar cu scrisu nu prea am avut timp....am mai fost pe aici pe cand eram insarcinata.
AM si eu o fetitza de 4 luni si o sapt.....Sara Denisa ...e o minune pt noi , nu am crezut ca ne va umple viatza cu atata dragoste si fericire. Noi stam in Gheorgheni, si vad ca pe aici sunteti mai multe din Manastur. E cam departe parcul Babes pt. noi, dar poate ajungem si noi candva pe acolo....cam o data pe sapt. mergem si noi spre parcul mare, in rest zilnic pe aici prin cartier.
Pot zice ca am avut mare noroc cu Sara. DOarme noptile de pe la 10 seara pana pe la 5-6 dimin. Cateodata mai scanceste si intre, dar repede sar cu suzeta si adoarme la loc. Doarme si peste zi in 3 ture de cate o ora, o ora-jumate. O alaptez la san doar , de cateva sapt. ii dau f. putin suculetz. De ceva timp regurgiteaza cam multicel. SPer sa-si revina.
Am si un mare ajutor...nu va vina sa credeti....chiar soacra mea. E pensionara si acasa nu are nici o treaba asa ca vine aproape zilnic si ma mai ajuta pe langa casa.
Andreea27, si eu m-am confruntat cu limba incarcata cu depozite albicioase....eu zic ca nu era chiar Candida...pediatrul zicea ca da.....asa fo fi fost. Nici la SAra nu i-a trecut cu glicerina boraxata, nici cu aftolizol ci cu un gel : Daktarin (contine miconazol) ii spune. AIci nu l-am gasit, doar din-afara daca ai pe cineva sa-ti trimita. In Belgia e facut, dar se gaseste si in alte tari din Europa. Pe mai multa lume am auzit ca l-a folosit cu succes.
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by adab
Buna mamicilor,
am indraznit si eu sa mai scriu pe aici....de urmarit si citit reusesc mai des dar cu scrisu nu prea am avut timp....am mai fost pe aici pe cand eram insarcinata.
AM si eu o fetitza de 4 luni si o sapt.....Sara Denisa ...e o minune pt noi , nu am crezut ca ne va umple viatza cu atata dragoste si fericire. Noi stam in Gheorgheni, si vad ca pe aici sunteti mai multe din Manastur. E cam departe parcul Babes pt. noi, dar poate ajungem si noi candva pe acolo....cam o data pe sapt. mergem si noi spre parcul mare, in rest zilnic pe aici prin cartier.
Pot zice ca am avut mare noroc cu Sara. DOarme noptile de pe la 10 seara pana pe la 5-6 dimin. Cateodata mai scanceste si intre, dar repede sar cu suzeta si adoarme la loc. Doarme si peste zi in 3 ture de cate o ora, o ora-jumate. O alaptez la san doar , de cateva sapt. ii dau f. putin suculetz. De ceva timp regurgiteaza cam multicel. SPer sa-si revina.
Am si un mare ajutor...nu va vina sa credeti....chiar soacra mea. E pensionara si acasa nu are nici o treaba asa ca vine aproape zilnic si ma mai ajuta pe langa casa.
Andreea27, si eu m-am confruntat cu limba incarcata cu depozite albicioase....eu zic ca nu era chiar Candida...pediatrul zicea ca da.....asa fo fi fost. Nici la SAra nu i-a trecut cu glicerina boraxata, nici cu aftolizol ci cu un gel : Daktarin (contine miconazol) ii spune. AIci nu l-am gasit, doar din-afara daca ai pe cineva sa-ti trimita. In Belgia e facut, dar se gaseste si in alte tari din Europa. Pe mai multa lume am auzit ca l-a folosit cu succes.
Bine ai venit!!
Si sa-ti traiasca fetita!!!Merci de sfat ,azi mergem pana la dr lui si am sa ii spun si ei sa vad ce ma sfatuieste!Eu stau in Marasti si daca ti-e mai comod si vrei putem sa ne intalnim la o plimbarica!!Mare norocoasa esti cu soacra ta!!Spune-i sa o tina tot asa!!!Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
velenamaria spune:
salut,
am fost la Vasilescu..suntem ok.
ANCA in legatura cu olita...sper sa nu gresesc rau de tot..dar sunt diferite marimi? adica trebuie sa fiu atenta sa nu fie prea mare sau prea mica sau sunt standard? intelegi ce vreau sa zic?? in weekend vreau sa cumpar olita desi sotul nu ma lasa..ii e frica ca va cadea si se va speria . dar am de gand sa-l tin eu cateva minute sa vad ce si cum...
m-am uitat si eu la poze de m-am zapacit de cap....foarte frumoase.
pupici tuturor.
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
ALEX29 spune:
ANDREEA27 hai ca acuma incep eu ,cu 25 ron iti face o ora ?
daca da te rog mult sa mi dai nr ei de telef
si eu vreau
VELENA super ca bebele e ok 
MAGDA bravo ca ai scapat de cea fost mai greu 
fetelor azi e concert cu Voltaj ,la Polus -la ora 19 ,pt cine vrea sa vina ne vedem acolo
ADAB bravo pt somnorila
,ce bine ca te ajuta soacra ta 
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
adab spune:
vreau sa adaug si eu niste poze. Mi-am facut cont pe webshots dar nu stiu cum sa adaug aici pe dc. Imi poate spune cineva, pls?
Merci, Ada.