Gravidute si mamici de Cluj - 83
Raspunsuri - Pagina 20
geanina-nica spune:
salut-

-La toate printesele, printzisori si mamici.Multzumim de laude.
VELENAMARIA-periutza de dintzi,in general acum,cand sunt mititei,e doar sa se obisnuiasca cu ea,si cu tactul periutzei pe limbutza.
Si cu olitza,aici nu prea se grabesc si zic ca fiecare copil are ritmul lui,aici incep cam pe la 2 ani sa le ia scutecul ziua,la gradi.e mai important sa inceapa sa vorbeasca prima data si sa ceara caca,si dupa se lucreaza la pusul pe olitza,acum fiecare face cum vrea,eu personal acum incep sa-l pun cate un pic pe olitza,si tot nu face cred ca a facut o data,dar nu ma stresez,o sa faca el doar no sa ramana toata viatza cu scutecul la curuletz![]()
Olitze am vazut eu misto,la CORA simple,fara muzicute ca zic ca nu se concentreza 
anca.b spune:
Salutare!!!!!
In primul rind La multi ani pentru Tiadris si Alvaro!!!!
Sa cresteti mari si cuminti!!! 

Adriana, ma bucur ca ti-a placut cresa de pe cojocnei. e frumos, am fost si eu...problema e ca despre gradinitza care e in acelasi loc nu am auzit lucruri bune. in sensul ca stiu mamici de aici din zona care si-au dus copilasii acolo si au fost batuti de educatoare.
. sa intrebi pe aici prin parc de mamici, pt referinte legate de crasa. 
quote:
Originally posted by mami_alexia
LA MULTI ANI, DARIA, TIADRIS SI ALVARO!!!
Stiti vorba aia: "Cauta intai sub nasul tau si dupa aceea sub nasul altora?" Astazi mi-am propus sa iau cresele la rand, sa la inspectez. Si m-am dus la cea studenteasca, de pe Republicii, la alta din Gheorgheni..nicaieri locuri libere si nici disponibilitate ca s-ar putea face. Si cand colo, cresa era sub nasul nostru, la 100 de metri de blocul nostru. Dar daca n-am stiu, ce sa fac...Credeam ca e numai gradinita. Si va imaginati ca m-am dus pregatita sa vad orori (paturi de metal..etc). Si am gasit ceva foarte frumos, o atmosfera calda si primitoare, cresa nou renovata, cu patuturi de lemn, noi si frumoase si o directoare foarte draguta care mi-a zis ca lista e completa dar ca incearca sa ne faca loc (ai prioritate daca esti studenta). Deci, sunt multumita ca am gasit cresa si ca e chiar sub nasul nostru,o vad de pe geam. Acum sper sa ne si primeasca in toamna.
MAMI(Adriana) &ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
geanina-nica spune:
adab-bine ai revenit,si sa-ti traiasca SARA si sa creasca mare mare,
Si cu pozele,ii dai copy la pagina cu pozele,intri la profilul tau si le pui la semnatura,sper sa reusesti.
Soanso-venim in August deabia astept yupiiiiiiii
alex-vizonare placuta,mergi cu printzesa?
victo-ma baga-n boala ochii printisorului tau,si ce mare a crescuttttt
anca.b spune:
Ioana, Din cite stiu eu , ar trebui sa-i dai din cel gras, de 3,5%. numai noi, astea de la dieta, tre' sa papam din cel degresat. pt copilasi trebuie sa fie gras, ca ei au nevoie de energie...
quote:
Originally posted by sara2007
de vaca ..vaca...ca stiu ca si asta din comert e de vaca.eu ma refer la cel gras de la tara de vaca...
ioana
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
geanina-nica spune:
anca.b-
ioana-mama de sara-asa cum zice anca.b,eu i-am dat lapte de vaca cand am fost acasa si asa ia placut,doar ca l-am lasat sa fiarba de 3 pri adica l-am lasat sa se umfle de 3 ori dupa care l-am racit brusc.asa mi-a zis o pediatra de aici sa fac,
Aici este lapte special pentru copii,si cred ca si la noi dar pedriatra mi-a zis sa-i dau lapte gras normal.
la Sara.
Unde si-a facut mama ta casa in LONA,poate vom fi vecine![]()
anca.b spune:
Andreea, continua cu glicerina!!!! dupa fiecare masa, asa la o jumate de ora...trebuie sa treaca! ai grija daca alaptezi (scuza-ma nu mai tin minte daca o faci) sa speli bine sinii inainte si dupa supt, pt ca te poate infecta si pe tine. sa nu faci vreo mastita.
quote:
Originally posted by Andree27
Neatza si de la noi,
AM avut o noapte super linistita!tare cuminte baietel are mama!!!Ptui ptui sa nu-l deochi!!!
Fetelor pe limbuta e tot alb si pe cerul gurii are niste bubite rosii si l-am facut cu gliceriina boraxata si apoi dupa ce a mancat asa mi-a vomat de numa!Ce sa mai fac ca inca tot e alb si sincer mi-e frica sa il mai fac cu glicerina?
Alex merci de nr tipe de tel dar a fost ieri vara-mea pe la mine si a sunat-o ea pe tipa ei,si asta tot cu 25lei face si isi aduce ea crema ei profesionala!!Oricum merci mult!
Elenutama gandeam eu ca nu imi pierd chiar asa mintile!!!Si acuma vine intrebarea.de unde il stii?
Acuma ma duc sa ii dau papa la bondarel si revin mai tarziu ca azi e si Levi acaas si sunt mai libera!!!
Poze
Andreea ,de un Bondarel !!!!
Anca si
Povestea Nasterii
Andree27 spune:
Alex nu o ora a zis ca 30-40 de min cat vrei,dar eu ziceam ca face cu crema ei!Are crema profesionala!La mine vine miercuri!Daca te intere eu oricum iti dau nr ei de tel!O cheama Diana-nr e 0753909579!Spne-i ca suni din partea mea ca am vb eu aseara cu ea!
Anca bine ca mi-ai zis ca nu stiam faca cu spalatul!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
anca.b spune:
Velenamaria, cu olita sint de aceeasi parere cu ce ti-a zis cealalta Anca. Bine ca sinteti bine la solduletz. sa stii ca nu era nici o problema daca te consulta tot Cosma. Am auzit ca la bebei e ffff bun. (poate chiar mai bun decit vasilescu - in sensul ca e si atent la fiecare copilas - dna dr e mai plicti...).
Ada, bine ai venit.
printesa somnoroasa!!!
Andreea, Alex, daca sinteti multumite de tipa de la masaj, o sa vreau si eu dupa ce vin din concediu. sa ne tineti la curent.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
ciao fetelor
ce bine k s-a racorit putin cu ploaia asta. cred k o sa ne iasa iarasi ceva dintisori, Dragos e tare agitat plange, nu papa, azi a facut pe olita kk jumate tare juamte moale iar dimineata avea putina temperatura.
sper sa trecem cu bine peste aceasta perioada.
adab bine ai revenit, esti o fericita k o ai pe soacra ta langa tine, si eu o am pe mama langa mine dar din pacate lucreaza foarte mult si numai in week o intalnim.felicitari pt sara, sa creasca mare si la fel de cuminte.esti o norocoasa, eu pana pe la 7-8 luni nu am stiut ce e acela somn la Dragos , el dormea 3 somnuri de cate maxim 5 minute, adormea si reuseam sa merg pana al toaleta si cand veneam deja radea si se juka singurel.
andreea draga dc nu il intrebi pe el de unde ma cunoaste??
iar daca nu ma recunoaste o sa iti zic k nu e secret![]()
legat de olita ns ce sa cred eu l-am pus pe Dragos pe la 8 luni si facea dar plangea pana se obisnuia de nuam , asa k am lasat-o moartaiar dupa ce a implinit un an de zile cand ati inceput aiic pe forum sa va laudati cu olita am reinceput sa il pun , surpriza nu a facut urat la vederea ei si chiar i-a placut , am inceput sa il pun dupamasa cand se trezea si a functionat apoi dupa o saptamana l-am pus si la amiaza si tot asa am reusit si uite k de 2 luni facem pe olita. dimineata mai face in scutecel dar in restul zilei pe olita.
iar miercuri s-a cerut pe olita![]()
am crezut k mi se pare dar chiar l-am pus si a facut rapid.
va sarut
poze
varsta lui Dragos
Andree27 spune:
Elenuta l-am intreabt si a zis ca habar nu are !Sigur nu te recunoaste!!!Eu din curiozitate te-am intrebat!![]()

Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!