Gravidute si mamici de Cluj - 83
Raspunsuri - Pagina 11
antoni spune:
mersi fetelor, sper sa fie asa, azi cu chinuri a mancat dupa o ora 150 ml dse iaurt. inca nu indraznesc sa-i mai dau ceva
magdutza24 spune:
Neatza
nu am mai scris de mult dar am ccitit din umbra ptr ca am avut cursuri si examene si nu am prea avut timp de stat pe acasa.
bebe e bine sta cu tatal meu si se inteleg de minune.
Elena Dragos e un mare pupacios, o sa fie un don juan.
va pup ca eu ma apuc de invatat
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
mami_alexia spune:
quote:
Originally posted by antoni
mersi fetelor, sper sa fie asa, azi cu chinuri a mancat dupa o ora 150 ml dse iaurt. inca nu indraznesc sa-i mai dau ceva
Meli, dar supa nu mananca? Pt ca Alexia, oricat de inversunata ar fi impotriva mancarii, supa/ ciorba mananca.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
redai spune:
Salutare si de la noi...
Am vazut poze cu bebelusi foarte simpatici.
Eu nu ma pot lauda cu prea multe.Dav mananca destul de prost....si colac peste pupaza am avut un accident urat cu masina.Veneam de la cumparaturi cu sotul.Eram fiecare cu masina lui si i-a sarit in fatza un caine....a franat si am intrat ca o dobitoaca in masina lui.Deci din 2 masini nu mai avem nici una.Sunt disperata ca de aici nu am cum sa ma deplasesz.Conteaza ca suntem bine...dar suntem mortzi fara masina.
Meli eu zic sa te linistesti cum ti-am spus si la telefon.
La intalniri eu nu am putut ajunge pentru ca eu ies de la 1 la 4 intotdeauna....maxim 5.De o saptamana merg zilnic in gradina botanica...e foarte liniste, racoare si frumos....
Adriana felicitari pentru notele mari de la examene....Eu ii dau lui Dav body cu maneca scurta si il bag in sac de dormit subtire de vara.
In legatura cu tunsul....eu am o fata care imi vine acasa...e din manastur....si nu e scumpa deloc.NU e ea hair stylist(nu stiu cum se scrie
), dar ne descurcam...ultima data m-a tuns un pic cam scurt dar imi creste foarte repede....
Ioana eu nu as merge la nici un strand cu copilul asha mic.....nu risc sa i-a ceva ciuperca....Ar fi posibilitatea sa mergem la piscina in mall,pana la ora 16 e voie cu bebeii, dar e destul de scump.42 de lei pe zi/persoana....si cred ca se plateste si pentru bebe
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
ALEX29 spune:
LORE draga tare rau imi pare ,bine ca n ati patit nimic ,Doamne fereste
te rog scrie mi pe mess nr de telef al coafezei ...daca te intere am si eu o tipa superr ce epileaza ,penseaza ,vopseste gene sprancene ,permanent la gene ..si vine acasa
fetelor sunt reduceri la Pollus
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Buna dimineata!
Lore, imi pare rau de masina! stiu cum e! si a noastra e in service pina marti. accident exact ca al tau. a pus unu frina brusc in fata noastra si ne-am sifonat un pic. nu tare, s-a spart doar farul din dreapta fata, insa e destul ca sa stam pe tusa citeva zile.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
antoni spune:
Lore-sorry de masina. se mai intampla, de ce zici ca esti dobitoaca?n-ai avut reflexele destul de rapide. trece.
noi legat de piti e tare nasol, azi dimineata am ajuns la urgente cu ea, nu mi-a mancat nimic si dupa cum era de asteptat, aui aparut primele semne de deshidratare.se ridica in picioare si cadea dupa cateva pasi, se culca cu caputul pe jos, saracuta. nebuna de acolo-de pe motilor-ca nu cred ca e normala ce a zis, zicea sa-i dau nurofen ca e rosu in gat si de la asta nu mananca.pai daca de asta am venit cum dracu s-o fac sa manance cu nurofen?a mancat tare putin azi, la limita de plutire zic eu,eh, da vine seara si diminerata cand nu papa nimic iar, asta e, cred ca voi innebuni, eu marti am examen si stau ca dracu, va dati seama.
aveti vreo ideew unde as putea s-o duc maine la un pediatru dimineata?
ce as putea sa-i dau de durere de gat daca chiar asta e, ca sa mai pape ceva?please, sunt disperata!!!!!!!!!!!!
pupici la toate
Meli+
Timea-Larisa
magdutza24 spune:
ANTONI du te la pedi 2 la profu Miu,sau la dr Tudor Pop
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
antoni spune:
magdutza-mersi dar vreau un loc unde e particular, n-am timp sa stau la cozi, eu maine ar trebui sa ma duc l;a oradea.voi ce credeti, poate fi chiar de la gat asa nasol?voi ce ati face in locul meu? a mai papat azi, dar putintel. pot fi si caldurtile, dar nu in halul asta...oare la policlinica grigorescu cum e medicul?
mami_alexia spune:
Meli, nu inteleg cum vine asta..dar nu s-a uitat in gatul ei? Ca daca are rosu in gat si se agraveaza e nevoie de antibiotic, nu de nurofen. Doctorii astia pe ce lume traiesc? Cand a avut Alexia rosu in gat dr s-a uitat in gat imediat si a vazut ce are...nu pot sa inteleg..Multa sanatate. Si succes la examene.
EU AM TERMINAT OFICIAL SESIUNEA!!! Se pare ca l-am luat pe 9 in brate, dar asta e, am si un 10 dar si un 7 pe care o sa-l spal la toamna. Asa ca sunt multumita si fericita ca s-a terminat.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...