Gravidute si mamici de Cluj - 83
Raspunsuri - Pagina 10
antoni spune:
fetelor ce sa fac daca imi refuza de tot sa manance? ati patit careva asta? odata a inceput cu laptele, acum nu prea mai vrea sa mance.in rest e vesela, dar nu mai poooot cu mancatul!!!!!!!!!please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALEX29 spune:
ZI super azi la Iulius alaturi de mamici si bebeii la fel de super
IOANA (PARTRIK)drum bun
ELENA buna idee ,singurul loc unde ne putem intalni e la mall sau in parc (Babes)...pe caldurile astea nu prea avem de ales
tu fetelor noaptea le dati la puisori body cu maneca scurta sau maneca lunga ?
eu i am dat pana acum cu maneca lunga ,dar m am apucat sa i tai 2 body uri si sa le fac maneci trei sferturi ..sa nu fie chiar cu maneca scurta ... oricum e asa de cald
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
MELI draga incearca sa i pui pe masutza ceva ce i place ei mai mult si in timp ce deschide guritza sa i dai ce papa i ai pregatit tu ...bafta
antoni spune:
am incercat de toate,a mancat foarte putin la amiazi,pe la 5 mi-a mancat jumatate de borcan de fructe de 4 luni-deci va dati seama cat de putin-si de atunci nimc.mooor deja, am 2 examene saptamana viitoare si numai asta imi lipsea.nu mai pooot,cred ca dau in depresie,deja plang si in somn.cred ca e mai mult ce se intampla in jurul meu decat pot duce,scuze,am simtit ca trebe sa ma descarc....
mami_alexia spune:
Buna seara!
Alex, eu o las in tricou dar cu pantaloni pe ea pentru ca doarme doar dezvelita.
Meli, poate fi o perioada, si Alexia are perioade din astea. Dar eu am observat ca daca nu ii dau lapte mananca mult mai bine mancare. Cat lapte ii mai dai acum? Cu disperarea te inteleg..cat a fost bolnava nu manca nimic toata ziua...o vedeam cum slabeste sub ochii mei... Acum, dupa 5 zile de mancat serios a facut iar falcute.
Sfatul meu ar fi sa nu ii dai lapte la o masa sa vezi ce se intampla, trebuie sa i se faca foame.
de incurajare si succes la examene.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
mami-alexia-pana cum manca dimineata si seara 270ml lapte.de 3 zile nimic.dar in seara asta n-a mai vrut nici altceva.a mancat in cele din urma putin,dar foarte putin.pote e si din cauza ca o tot mut ,dar nu am ce face inca,mai trebuie sa rezistam asa pana dupa licenta.sau macar pana dupa facultate.mersi de incurajari.chiar am dat cred ca in disperare...
sara2007 spune:
meli...nu cred ca sa fie din cauza mutatului,eu zic ca ori caldurile..ori ii prea satula ea,si n-o forta,ea simte excat cat ii trebuie ei,si las-o sa flamanzeasca ca incepe ea.ma gandesc ac daca fortezi,asa am facut eu...a inceput apoi cu varsaturi si diaree,ca ea de fapt era ciumurlita de toate si eu o indesam...eu asta cred.stiu ca-i usor de zis,,,,,ca si eu disperamcand nu manca.si acuma ca papa bine toata ziua is seara nu papa....ma i-au toti bazdacii...mult succes si la fel si cu examenele...sa scapi odata.
ioana drum bun si sa ne revedem cu bine.
adriana eu m-as duce la strand pe sapt viit intr-o zi...hai sa fixam o data si poate vin mai multe.
venim si in babes cand va intalniti...
am auizt ca n-a fost mare lucru la mall asazi cu festivalul ala...asai?si ca tine pana dum...
noi azi ma fost iar la o petrcere,la ziua unei fetite care aimplinit un anisor..a fost f bine.s-o vedeti pe mamica aia,cu pitica de un an si cu burtica in 34 de sapt..tot fetita.o ador..ii cam greu acuma ca o doare spatele si aia mica umbla numa tinuta.dar v-a trece si v-a fi super fericita si implinita.
va doresc o seara frumoasa alaturi de cei dragi..
ioana
antoni spune:
Ioana-poate ai dreptate,dar mie mi se pare ca mananca tare putin a mea.bine,nu-i slaba,dar nici grasuna,ar mai incapea pe ea,zic eu.de ce mi-e mai groaza e ca manca mai mult pana acum.ar trebui sa pape tot mai mult,nu tot mai putin,nu?legat de mutat....nu stiu...si alti copii au trecut prin astea,poate mai nasolae si n-au patit nimic.sper sa fie ok.saptamana viitoare vineri putem sa ne inscriem si noi la strand!
somnic usor tuturor.
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
NEATZA
CE bine ca i mai racoare
mi am pus mancarea la foc ,curatenie e ,mamarutza doarme ,asa ca pot face chef
MELI inca un pic mamico ,cea fost greu a trecut
ADRIANA si eu ii dau pantalonashi ,dar cred ca o sa trec la body cu manecutza scurta daca o sa fie tot asa cald
IOANA intradevar prietena ta e o mamica curajoasa cu un bebe asa mic si mai are si f putin pana vine cel de al doilea ingerash ...noroc ca are cine so ajute
intradevar targul asta de cioco nu a fost asa grozav ,dar m am simtit f bine cu celelate mamici si bebei ...am primit biscuiti pe gratis ,inghetata la fel :))
mami_alexia spune:
Neatza! Mi-ati facut pofta de biscuiti si inghetata...
Meli, asa cum zicea si Ioana..am incercat s-o indop cand nu manca si numai vomita. Apoi am lasat-o sa faca foamea si a mancat cand a vrut si cat a vrut. Dar, ma rog, ea avea rosu in gat, o durea si de aceea nu manca. Tot ce pot sa-ti sugerez este sa nu te stresezi, stiu ca e usor de spus dar asta e adevarul, o sa-si revina.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...