Mamici de pepenasi de iulie august 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

pai cu epilatul fa cum iti e mai comod, daca crezi ca nu poti ia aparatu de ras cu tine.
Doamne ajuta!

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu nu pot ca nu vad nimic...sotul .

Ieri nu am mancat decat cateva piersici si am baut apa. Cred ca organismul se pregatea.

Diana 38+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Diana ce problema maxima , eu as lua aparatul de ras cu mine, dar nu cred ca-s io cel mai bun exemplu fiindca-s panicoasa, eram deja la camera de garda in locul tau .

Si contractii ceva...?, membranele s-au rupt total?, adica bebe e pe uscat? Nu sta asa, pleeeease. Cum o sa-l cheme pe bebe, v-ati hotarat? ca mi-am dat seama ca n-ai scris la semnatura (ce probleme am si eu...)

Monica 36+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Diana ce emotii! bine ca tu esti inca linistita, asta te va ajuta mult!
inca o data nastere usoara si te asteptam inapoi cu bb mic si sanatos si cu cele mai bune vesti.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Diana ce pui special ai cum vine el in prima zi din zodia racului, si mai e si duminica, copiii nascuti duminca sunt cei mai norocosi copiii...

Monica 36+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

de emotii am uitat ce vroiam sa mai zic!!!

Cristina nu-ti face griji ca bb mai are timp sa se intoarca.

Flo sanatate multa ptr micutul Alex.

Mada imi pare rau ca ai probleme cu mama ta dar daca zici ca asa se poarta dintotdeauna nu cred ca ai mai avea sorti de izbanda acum.

Simo multumim! sa-ti traiasca comoara!

zicea cineva mai devreme ca mai vrea pepenashi, Marina parca, acum sa vedem cu cine face pereche.
azi e ziua cumnatului meu si el si-ar fi dorit sa nasc si eu azi , nu cred ca am vreo' sansa.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Am contractii dar nu dor deloc, oricum o sa le cronometrez. Mai stau doar un pic sa vina mama, nu o putem lua pe Iulia la spital.

Membranele s-au rupt, am auzit pocnetul si dupa ce m-am dat jos din pat am mers cu dara la baie. Am consumat deja un pachet mare de vata. Curge mult la schimbarea pozitiei. Am pregatit totul, in caz ca apar contractii dureroase si dese fugim la spital cu tot cu Iulia. Facem 10 min pana acolo.

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte de curiozitatea Marianei. Uite ca tot cu ruperea membranelor incepe nasterea, la fel ca la Iulia. Si tot cam la aceeasi ora. Acum sper sa nu nasc la 12 noaptea, ca data trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Dianaaaaa, tinem pumnii sa fie totul bine si fara dureri prea mari !

hai si galeria la treaba:

39+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Tot eu, am contractii la 5 min. Nu ma doare, simt doar o usoara jena si apasa bebe.

Mergi la inceput