Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush inca ceva,pai tu te plangi de caldura si transpiratie si ti-ai gasit a coace vinete si ardei??????????ai rezistat??????si eu am poftit la vinete si nu m-am incumetat sa ma coc odata cu ele sperand ca se indura mami de mine dar parca mi-a fost mila de ea sa o bag in bucatarie pe caldura aia!oricum bravo ca ai rezistat.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!

28+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mie la prima sarcina mi-a spus dr in ultimul trimestru sa nu mai dorm pe spate ca e bebe mare si ne apasa pe organe , dar tinand cont ca au trecut cam 10 ani de atunci este foarte posibil sa existe mai multe explicatii mai amanuntite pentru noi mamicile in ceea ce priveste dormitul pe spate...

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

hmm, nu scrie nimic pe cutia cremei si nici medicul de familie nu mi-a zis nimic cand i-am spus de celulita si de crema.
Voi va mai duceti la ecografie? Mie mi-a spus ca ne vedem la 32 de saptamani dc e totul in regula.
piolica, felicitari pentru proaspata achizitie. Ma tot uit si eu dupa carut si as vrea inglessina, dar e cam scump. Ma mai uit :-). Am vazut un patut Brevi de 106 lungime, in schimb, in Auchan la un magazin de pe-acolo. e renumit magazinul, dar i-am uitat numele :-(
a, mi-am luat de la promod, din mall vitan, o rochita care nu este pt. cele ca noi, dar e larga sub sani (sunt discount-uri in perioada asta), dar nu stiu de pe unde sa-mi iau o rochita de seara ca trebuie sa ma duc la o nunta ... ma rog, am promis ca o sa ajung pt. 2-3h.

27

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Sper sa mearga sa pun linkul. Eu m-am distrat copios. E un video cu o tanti speciala: www.hip-chick-pregnancy-guide.com/natural-birth-video.html" target="_blank">Nastere naturala

Ce parere aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Cu dormitul pe spate.....eu nu mi-am intrebat pana acum nici unul din dr de asta, dar cand am intrebat de ce se face eco la 33 de sapt mi s-a spus "sa se verifice daca bebe creste cum trebuie sau a ramas in urma". Si am intrebat si eu daca putem cumva influenta ramasul asta in urma. Si a zis ca nu, ca nu s-a gasit inca explicatia pentru care un bebe paote ramane in urma, dar ca o explicatie desi nu foarte demonstrata este ca mamicile dorm pe spate si ca asa bebe nu se hraneste cum trebuie. Cam atat stiu eu de dormitul pe spate.

25+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Alinush inca ceva,pai tu te plangi de caldura si transpiratie si ti-ai gasit a coace vinete si ardei??????????ai rezistat??????si eu am poftit la vinete si nu m-am incumetat sa ma coc odata cu ele sperand ca se indura mami de mine dar parca mi-a fost mila de ea sa o bag in bucatarie pe caldura aia!oricum bravo ca ai rezistat.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!

28+LUCA

Pai am rezistat pentru ca am o camera mai ferita de caldura si lasam vinetele la copt si mergeam doar sa le intorc . Cand esti gurmand, cum zicea si Nusha faci tot ce trebuie pentru o masa copioasa!!

Eu nu am mancarimi de burtici inca. Nici nu a crescut spectaculos burta. Iote am pus 3 poze de acu 2 zile in care se vede clar ca nu-i rost de burtoi la mine inca. E adevarat ca pe burta nu ma dau cu creme ci mai degraba cu ulei de masline cum zicea Anis.

http://www.flickr.com/photos/10002878@N04/ - pozili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
Originally posted by babytza

Cand am fost eu cu internare si CM de la ginecolog, am vrut sa imi dea dr de familie prelungire si mi-a explicat ca nu poate ea sa dea prelungire peste ginecolog, sa merg tot acolo. Medicul de fam poate sa dea CM doar direct pentru o boala, nu ca si prelungire pentru o problema legata de sarcina. Si eu ma inteleg foarte bine cu ea, mi-ar fi dat , dar a zis ca doar daca vreau cu o zi pauza si pentru alt motiv decat cel scris pe foaia de externare...

Valentina 25 + Matei

Uppss ... Pai eu tocmai vorbisem cu o dr gineco sa-mi faca o "internare" si pe urma dr de familie sa-mi dea prelungire. Ea mi-a zis ca poate sa faca asta dr meu .. Poate iar ma duc la el si nu ma rezolva ca mor cu el de gat. I-am cerut tot ei sa-mi dea si recomandare pt reducerea programului de la 8 la 6 ore.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si eu mai dorm pe spate,dar nu prea mult ca nu pot.La fel zicea si dr.mea ca nu e bine ca apasa pe organe si nici nu se oxigeneaza bien placenta.
Alinush vazut pozele de burtica micutza si dragutza.Mai creste ea in ultimele 2 luni.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Boo, mie mi-a dat medicul de familie concediul medical in care se specifica ca se reduce programul cu 1/4, adk reducerea programului de lucru la 6h. Ea mi-a dat pt. 2 saptamani, dar intre timp mi-am luat si CO ca sa nu obosesc prea tare colul sperand ca poate-si revine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu am inteles ca depinde si de diagnosticul pus pe CM . Ca dr de fam nu poate sa dea prelungire daca e vb de sarcina. Si daca ai deja un concediu medical dat de ginecolog.
Inainte de problema cu contractiile am mai avut o problema si daca m-am dus direct la dr de fam. mi-a dat o sapt cat am avut nevoie si m-a si intrebat daca nu vreau mai mult. Zicea sa mai stau acasa sa ma odihnesc. Deci femeia e foarte de treaba, m-a ajutat mereu cand am avut nevoie. Ea e si dr fiicei mele si sunt f multumita de ea.
Abea astept sa vina Angelynna sa vad ce zice...

Valentina 25 + Matei

Mergi la inceput