Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
ratonelu spune:
fetelor,sa nu aveti alergie ca mine.
io am incercat cateva creme speciale pt burticoase si moamaaa...ce mancarimi aveam.
acum ma dau pe tot corpul cu o crema de fata![]()
![]()
...imi dau in cantitati industiale peste tot....si nu prea ma manca nika....sau foarte putin si f rar.

si sper s-o tin tot asa.
carla,27+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
musettepink spune:
Mimihoo te dai cu crema anticelulita?vezi ca eu stiu ca astea de celulita nu prea sunt permise in sarcina pt ca contin nu stiu ce care poate dauna fatului.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+
LUCA
alinushca spune:
quote:
Originally posted by musettepink
stresata ca ma trezesc pe spate si l-am intrebat pe dr si mi-a zis ca asta cu dormitul pe spate e un mit,si de atunci dorm cum am chef,ma culc pe o parte si ma trezesc cand pe spate cand pe partea cealalta e mult mai bine,a disparut stresul ca tare ma mai stresa dormitul pe spate.

pe bune ??? ti-a explicat el ceva? parca totusi eu nu ma simt bine pe spate decat perioade foarte scurte. si el devine mai agitat cand stau pe spate. si la drept vorbind la un moment dat greutatea burtii chiar apasa pe acolo chit ca poate nu e vorba sa cum stiam noi de o importanta vena... merci, oricum, daca zice dr. o sa stau si eu mai mult pe spate
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
22+
JulyMorning spune:
Moniq, pai atunci ramane sa ne auzim saptamana asta... tu esti motorizata? :p
Piolica, felicitari pentru achizitie, arata foarte bine, il stiu! Da, eu am ramas la Pliko P3, e un travel system cum ii zic ei. In masina nu stiu daca incape, ar trebui sa incapa, este unul din cele mai "scurte". Inca nu am comandat, cred ca saptamana viitoare cand intru in luna a 8-a 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
monica_dicut spune:
July, am motor de 65 de cai
da n-am aere conditionate (ca e Dacie
), asa ca eu vin cu placere 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz
Andrei
AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
angelynna82 spune:
Buna fetele, va invit la un ice tea rece
Am fost azi la control, bblina mea e foarte voioasa, loveste bineeee dar dna dr nu a vrut sa ne dea concediu medical decat pana maine luand in considerare ca sunt acasa de pe 17.
Acum am sa ma duc la medicul de familie poate reusesc sa prelungesc pana la sf lunii.
Ahhh am facut programare pentru eco la 32s si 36s.
Bafta fetelor care merg la eco azi 

La cat mai multe saptamani fetelor care au schimbat semntatura
Ne auzim mai pe seara.
24+ 
Bebe
Eco
babytza spune:
Cand am fost eu cu internare si CM de la ginecolog, am vrut sa imi dea dr de familie prelungire si mi-a explicat ca nu poate ea sa dea prelungire peste ginecolog, sa merg tot acolo. Medicul de fam poate sa dea CM doar direct pentru o boala, nu ca si prelungire pentru o problema legata de sarcina. Si eu ma inteleg foarte bine cu ea, mi-ar fi dat , dar a zis ca doar daca vreau cu o zi pauza si pentru alt motiv decat cel scris pe foaia de externare...
Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru
babytza spune:
Angelynna chiaar sunt curioasa , sa ma anunti si pe mine daca s-a putut.
Ma bucur ca bebelina ta este bine 
Valentina
25 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru
musettepink spune:
Alinush nu mi-a explicat nimic si nici eu nu am cerut lamuriri fiind multumita cu raspunsul primit
,eu una nu simt nimic deranjant cand stau pe spate,nu apasa nimic,acum nu dormii numai pe spate,nici eu nu ma culc de la inceput pe spate dar dorm mult mai relaxata stiind ca daca ma trezecs pe spate nu mai imi fac griji.intelgi tu nu?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+
LUCA
maryb spune:
fetelor, care e faza cu dormitul pe spate ? de ce nu ar fi indicat ? ca eu mai dorm si pe spate, dar nu pentru mult timp ca simt ceva dureri pe la burtica si ma intorc.
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele