Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

"neata"si de la mine,

am fost plecata in week-end la Poiana Brasov,a fost super frumos...aer curat etc....desi dupa cativa pasima simt un butoi obosit si amortit.
va daca iar v-ati intalnit(am citit doar putin din urma,dar asa am inteles).
o sa incerc sa citesc din urma cat mai mult...
la mine bebe e f agitat tot timpu....si io-s denaturata ca ma bucur cand mai sta si el nitelus cuminte.
in rest,n-am facut nimic interesant....am mari duderi de bazin....incat aseara am fost mama si mai denaturata ...c-am plans ca sunt burticoasa.
poate bebe m-a auzit....si s-o fi suparat.

pup

carla,27+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

setul roz e cumparat de soacra mea pe cand nu stia ce se ascunde in burtica...dar acasa merge sa-l imbrac si-n roz..zic eu........am mai avut si altele roz dar le-am dat ..insa de asta nu m-am indurat si de rochita pe care am cumparat-o din Anglia...asta e..poate data viitoare va fi fetita...sotul tot m-a batut la cap s-o dau dar....NU!!! categoric....mi-a placut prea mult si...n-o dau

POZE...POZULICI

28+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ramo foooooooooarte taaaaaareeeee pisicutza ta. Sa mama pe ea. A mea e la mama ca am fost in concediu dar vreau sa o iau inapoi. Cred ca o sa fie show cu ea si cu bebe. Tie nu ti-e teama? Prostanaca mea e lesinata dupa mine si mi-e teama ca va fi geloasa.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am mai citit la 'pepenasi de iulie august' si inca nu sunt vesti mai bune pentru theo. Nici o schimbare... Se stie doar ca este inca pe perfuzii saracutza....
Si azi dimineata s-a mai nascut un pepenas-Andrei..

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ramo ce imi plac hainitele!!Si cate sunt!!!Las'ca si eu l-am mai imbracat pe acasa pe Andy in roz si era un scump
ratonelu de la hormoni ti se trage,eu orice am dau vina pe ei

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ANDYtotu e de la hormoni.....
io am tot dat vina pe ei,..incat soata mea mi-a spus sapt trecuta ca e fericit....ca pan acum el era raspunzator pt toate relele din lume ce mi se intamplau....acum il mai "scapa"hormonii....
si io am hainute roz.....si putoi in burta....deci merge si in roz...ha???fara sa-i inducem anumite.....obiceiuri pe viitor...

carla,27+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

multumesc fetelor!

eu inca nu pot sa cumpar pentru bebe ... nu stiu de ce. stiu ca trebuie sa iau un pat de max. 1m care sa aibe si masa de infasat si un carut cu landou care sa se stranga ... ca nu prea avem loc in garsoniera. in rest, am vorbit cu o prietena proaspata manmica si mi-a spus cam ce sa cumpar si de pe unde dar inca nu ma simt pregatita ... o sa-mi dau eu drumul. :-)
As vrea sa ma plimb, sa ma duc la mare dar din pacate nu pot. Imi iau eu revansa la anul :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by ratonelu

"neata"si de la mine,

am fost plecata in week-end la Poiana Brasov,a fost super frumos...aer curat etc....desi dupa cativa pasima simt un butoi obosit si amortit.
va daca iar v-ati intalnit(am citit doar putin din urma,dar asa am inteles).
o sa incerc sa citesc din urma cat mai mult...
la mine bebe e f agitat tot timpu....si io-s denaturata ca ma bucur cand mai sta si el nitelus cuminte.
in rest,n-am facut nimic interesant....am mari duderi de bazin....incat aseara am fost mama si mai denaturata ...c-am plans ca sunt burticoasa.
poate bebe m-a auzit....si s-o fi suparat.

pup

carla,27+ putoiu sasha

I'm with you bro' !! Acu ma simt si eu mai bine ca nu sunt singura denaturata . Dar am gasit explicatia pentru starea asta ciudata. NU as baga mana in foc ca-i de la hormoneli...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si mie mi-a ramas ceva de pe vremea cand era "Denisa" si le voi folosi ca deh asta e. Mai ales ca mi-a venit si o comanda de la Quelle facuta tot pe vremea aia cu un prosopel cu bordura roz , dar care-mi place tare mult si doar n-o sa-l dau acum...

Mimihoo, ce mai faci tu? Ne mai pui si noua poze frumoase?

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Monica, eu am 2 pisici birmaneze (par muulllttt) si desi la inceput ma gandeam sa le dau acum m-am hotarat sa nu le dau. O sa le tund, le mut cartierul general pe balcon si asta e ... ne descurcam noi. Cand o sa mearga bebe in 4 labutze poate o sa fim intr-o casa mai mare si n-o sa mai fie o problema parul. Om vedea, dar nu le dau ca fac parte din familie si ele :-)
Am promis poze cu burtica dar nu m-am tinut de cuvant, dar poate saptamana asta ca tot stau acasa o sa producem ceva-ceva.

Mergi la inceput