Mamici norocoase de sept-oct 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by nushulica

azi boemia a revenitnici pana acum nu s-a trezit bebe...poate mai pe seara o fi chefuind azi noapte

pai daca de acum nu ai control asupra activitatilor lui....macar bine ca stii inca unde si-a petrecut noaptea

25+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

la mine joaca tontoroiul de dimineata non-stop ..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza, fetelor

am citit tot (81) pana acum si ma bucur ca sunteti bine si voi si bebeii. eu mai am putin si iau forma patului, ca stau de vineri in CO. Pe 30 am intalnire cu dr. si sper sa arate bine colul meu (de asta mi-am si luat CO pana atunci) sa nu mai fie probleme. din pacate, deja am contractii si unele dureroase, dar noroc ca nu sunt dese. Fetita este tot cu capul in jos si este agitata ca de obicei. Cel mai rau imi pare ca nu pot sa ma plimb, ca nu pot sa merg la mare, ca nu pot sa ... legan bebelul in acel mod ..., si ca am incepu sa ma maresc. de sapt. trecuta pana astazi am luat deja 2 kg, si cred ca prajiturile alea mi-au facut felu' . De 2 zile ma doare si pe mine spatele dimineata si credeam ca de la dormit pe spate, dar dc pe voi va doare de la dormit pe parti, atunci e clar.
Ma gandeam ca dc luni la dr. nu se prezinta bine colul, imi iau CM si stau acasa. Oricum, dupa 2 h de stat pe scaun la servici ma apuca durerile de spate de nu mai pot sa stau nici in picioare si nici jos.
Ma duc sa ma intind ca deja spatele ma atentioneaza... dar revin mai tarziu :-)
Sa aveti o zi si o saptamana excelente si sa nu va fie rau de la caldura!

27

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Fetelor, ma simt foarte norocoasa. Nu resimt deloc efectele caldurii, dar e drept, am aer conditionat si la birou si acasa. Iar de dormit, dorm ca un prunc. Aseara am adormit pe la 7 si ceva seara, m-am mai trezit asa pana pe la 12 si apoi am dormit neintoarsa pana dimineata.
Ma gandeam ca in concediu prenatal sa intru incepand cu saptamana 32 (cam de pe 10 august). Sper sa mai rezist la birou inca 2 saptamani dupa ce revin din concediu.
Wow, cum zboara timpul... la inceputul sarcinii numaram zilele pana la implinirea unei saptamani, iar acum ma gandesc ca a mai ramas putin timp pt. cate avem de facut. Nu ma plang, e o senzatie super draguta!!

Andreea
25+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Sa stiti ca si eu simt asa ca ma preseaza timpul,chiar azi dimineata ma gandeam ca inca ptr bb n-am cumparat nimic,bagajul de spital nu mi l-am pregatit.Poate m-a lovit paranoia,dar azi asta simt.O fi de la caldura

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

neata fetelorrrrrrrr...la ora 12....dar asta e...m-am culcat tarziu aseara si m-am trezit ...tot devreme....adica pe la 8.....desi ieri toata ziua am umblat prin Budapesta si am ajuns acasa aseara dupa 1 noaptea....

am mai cumparat cate ceva pt bebe...body-uri, panataloni, pompa pt nas si pernuta pt dormit intr-o parte....precum si cosmetice...si...si...am inceput sa iau pampers...poate ca-s nebuna dar de cate ori o sa am ocazia o sa cumpar cate un pachet....acum am luat unul pt 2-5 kg...o sa mai iau vreo 2 asa si apoi trec la mai mari....

sunt happy pt ca mi-am gasit si minge fitness de 65 cm....sper sa fie ok pt ca a fost destul de ieftina si abia acasa am vazut ca suporta pana la 100 kg....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... m-am cantarit azi dimineata si se pare ca sapt asta bat 10 kg in plus....aveam 67,3kg si am plecat de la 57,5 kg...hm!!!

am pus poze cu lucrusoarele lui Erik si la semnatura dar si pe contul comun...

spuneti-mi va rog cam cat costa o perna pt alaptat???

POZE...POZULICI

28+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mimihoo

andreutzac BV tie!
Boo tu te bucuri dar ma crezi ca al meu a fost asa agitat tot uichendul ca acum ma bucur ca sta linistit si ma lasa si pe mine sa imi vad de ale mele? Mama denaturata ce sunt!

Mi se mai intampla o chestie... voua ?
Simt din cand in cand furnicaturi intr-un loc pe spate (~omoplat stang) de parca ar fi fost f f amortita zona si acum isi revine... din senin... sa fie efectul dormitului numai pe partzi ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ramonzca, dragute chestiile pentru Erik, da' am vazut si cateva hainute roz pe-acolo, tot pentru el sunt? Si spune-mi te rog exact ce model de cadita ai luat, am vazut ca e marca OK Baby, are cumva indicator pentru temperatura? Perna pentru alaptat e in jur de 100 lei.

Alina, si eu simt "furnici", mai ales dimineata cand ma ridic din pat. Cred ca e din cauza pozitiilor ciudate.

Mimihoo, bine ai revenit!

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ramo, sunt absolut superbe toate lucrusoarele. Sa le poarte sanatos bebe Erik . Preferatul meu absolut este prosopelul de baie de care m-am indragostit . Da nu imi place ceva (sper sa nu te superi pe mine), caciulitele (v-am mai zis ca io spun ce simt). Si daca nu-s prea indiscreta, cu setul roz ce faci????
In alta ordine de idei nu te stresa cu Pampersii. Si eu vreau sa cumpar, iar cumnata-mea primul lucru pe care l-a cumparat pt bebe au fost pampersi (de prin luna 3-4)

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 82 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mimihoo multa sanatate si sa ne auzim cu vesti bune de la doctor

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput