Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca
Raspunsuri - Pagina 3
gonghy spune:
Fetelor pe mine ma asteapta vaaaaalurile mariii....abia astept sa merg la marea noastra.De 5 ani merg cu sotul meu la Olimp,hotelul curat,mancarea foarte buna plaja lasa de dorit dar noi facem plaja la Neptun.Caini vagabonzi am vazut intradevar mari,urati si jigariti ca iti venea sa te sui in copac de frica dar eu spun ca sunt peste tot caini vagabonzi ca esti in Romania sau in afara.Poate ca in afara intradevar mai rarutz dar sunt ca am vazut si eu...da na acum fiecare pe unde sta acum isi apara locatia
De ce sa ne abandonam ce e mai frumos in tarisoara noastra....sa ne gandim cat bine poate face apa sarata pentru sanatate....apa marii noastre ma refer......parerea mea ca efectele terapeutice a marii noastre nu se compara cu a altei tari chit ca e ea unpicut murdara,cu alge sau eu stiu mai ce.
Noi ramanem fideli deocamdata tarisoarei noastre si vom merge in continuare la Marea Neagra.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
inaioana spune:
Nu mai fusesem de ani de zile si, intr-un anumit context am fost acum doua saptamani timp de 4 zile. Concluzia: mi-am promis solemn din nou sa nu mai merg niciodata!
Scump si cea mai proasta calitate, servire mizerabila, caini vagabonzi, cersetori agasanti, mancare infecta, frig si apa rece-rece, lume de proasta calitate...oribil.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
bird70 spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Caini vagabonzi am vazut intradevar mari,urati si jigariti ca iti venea sa te sui in copac de frica dar eu spun ca sunt peste tot caini vagabonzi ca esti in Romania sau in afara.
Hai sa nu ne imbatam cu apa rece, nu exista peste tot caini vagabonzi, eu aici nu am vazut asa ceva.
Daca vreti valuri veniti in Australia sa vedeti valuri si surf, nisip curat, plaje superbe si interminabile. Poti sa faci baie fie pe plaje in oras unde sunt turisti sau localnici, salvamari, magazine, terase, etc, fie in locuri unde nu mai vezi picior de om.
sinzi_ana spune:
Eu tot am nostalgia Marii Negre desi de 2 ani stau in Miami...
Si am fost si in Key West, si in Tarpon Springs si in Charleston si in Savannah si in St Augustine...ca sa nu mentionez doar plajile de aici din zona - si curand Bahamas
Imi plac Eforiile in mai si august tarziu...
Imi place sa merg pe jos pe faleza in Mamaia, imi plac terasele (cateva...)...imi place apa, in parcul Tabacariei am cele mai dulci amintiri, Cuptorul cu Placinte e de ne-egalat, imi plac dansurile copiilor de la Cazino (joi si sambata)...iar al meu copil e fascinat de Satul de Vacanta (pe care il compara cu Disneyland de' copil)
Am si bile negre...dar ca peste tot, fiecare loc e cu bune cu rele...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf
corinadana spune:
Lasa ca i frumoasa Marea Neagra romaneasca!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Pe mine, singurul lucru ce m-a deranjat la marea noastra erau algele alea de pe mal lasate sa putrezeasca .parca si acum imi amintesc mirosul imputit plus toate gonghitele de colcaiau pe ele.
In rest m-am distrat mereu la marea noastra, nu am stat niciodata la hoteluri, numai la particulari unde am gasit numai locuinte curate.Mancarea mereu buna pe unde am umblat.
Nu am mai fot demult la MN si nici nu cred ca vom mai merge pt simplul fapt ca vrem sa mergem mereu in alte locuri.Daca ma duc an de an in acelsi loc nu mai descopar nimic altceva.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
anky spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Unde ati stat, Anky?
La www.plaja.ro/hotel_condor_mamaia_romania/" target="_blank">Condor,linga Cazino si statia de telegondola.
Anca, mami de Bianca si Cris
ioanadara spune:
quote:
Originally posted by gonghy
sa ne gandim cat bine poate face apa sarata pentru sanatate....apa marii noastre ma refer......
Apa marii noastre are multe probleme.Daca dai un simplu google cu "poluarea marii negre" vei intelege ce spun.
Si stiu bine ca nu se minte, ba chiar se spun putine pentru ca am lucrat o perioada pentru Cernavoda si modul in care se face racirea combinatului si de asemeni depozitarea uraniului lasa multe portite.
Dunarea din nefericire"inca "se varsa in mare dupa ce trece prin Cernavoda.
De altfel, Romania nici macar nu participa la recoltarea de probe pentru "numarul de stele" care se acorda anual celor mai curate plaje de peste tot.
Uite siun alt exemlu:
http://www.ecomagazin.ro/tag/marea-neagra/
dar din nefericire probleme sunt mai multe.
dianocica spune:
nu zic ca la noi e lux, da' nici dupa libertatea nu pot sa ma iau...
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
olympia spune:
Ioanadara despre acelasi lucru vorbeam si eu...Cum o fi cu deversarile industriale nu stiu, dar pana la uraniu si alte alea ne paste dizenteria...Ia uitati-va de curiozitate si o sa vedeti unde se afla conductele de canalizare ale minunatelor terase de pe plaja!!!