Regasiri (20)
Raspunsuri - Pagina 20
angi_m spune:
Salutare
Imi cer scuze pentru indelungata mea absenta.
N-am citit nimic din urma.
Am fost tare ocupata la servici, iar acasa nu reusesc nici macar sa deschid PC-ul.
Si colac peste pupaza, ieri imi crapa calculatorul de la servici si pana acum staturam sa reinstalam totul la loc. Plus ca nu am reusit sa recuperez toata informatia de pe hardiskul stricat
Si ieri cand am plecat de la servici m-a luat o durere de stomac... care combinata cu caldura a fost ca o bomba cu ceas pentru mine... aveam senzatia ca nu mai reusesc sa ajung acasa, simteam ca lesin dintr-un moment intr-altul. Aseara am vomat, acum ma simt mai bine.
Toata ziua mancai covrigi si baui ceai de galbenele... aaaa, si mancai si un iaurt.
Avand in vedere ca ieri si azi nu am reusit sa lucrez nimic, acum trebuie sa recuperez
Asa ca acum va pup pe toate-toate-toate si va promit ca recuperez din urma
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
angi_m spune:
Oops, uitai sa spun: Iulia este bine, nu ii stau picioarele si gurita o clipa. Si nici nu vrea sa auda de olita, asa ca nu o mai stresez deocamdata.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Dodo-pui spune:
Dragi regasite va poftesc cu drag la capitolul (21)
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!