Regasiri (20)
Raspunsuri - Pagina 14
Dbunny spune:
Dayanara nici eu nu mai stiu ce vreau, acu vreau sa dorm, m-a dus un coleg la o cafea ca tare ametita-s...
dani nu mananca, dar doarme bine, il mai las dupa capul lui, i-o fi si lui greata ca la tac'su...l-au pictat pe fata azi la cresa...
Si eu is cu stomacul in pioneza...doara ma apuca varsaturile si pe mine
Miro, deci esti la fostul servici...las ca gasesti ceva mai la toamna
Angi ce asigurare are Iulia? noi am avut una la o clinica privata pt mine si Dani dar datorita subelor financiare l-am anulat...speram sa n-avem nevoie...
dianarus pe unde esti cu cititul?
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
nici nu mai caut pana la toamna.
quote:
iti zic eu pe unde e: pe la pagina 5 a capitolului 101 de lafetele LR.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Mironaquote:
nici nu mai caut pana la toamna.quote:
iti zic eu pe unde e: pe la pagina 5 a capitolului 101 de lafetele LR.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
cine stie castiga
sper ca maine sa apuc sa va mai citesc si pe voi ca azi facut shopping la greu pe lr
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Dbunny spune:
Dani in ultimul timp repeta cuvintele dupa noi, dar doar finalul, pana acum parca incerca...si iesea totul fastacit, dar acum ceva s-a schimbat...de exemplu, omoara si el musca ca tac'su cu paleta d'aia de plastic si tot plescaie cu aia s-poi zice: ca! ca!(mosca), sau a invatat cand ceva-i cald, chiar arde(gen gresie, hinta, geam, lapte) zice ma! in loc de quema...ma? pai el zice mama, vaca, agua, apatos..de 5 luni! si-acu ne intoarcem la sfarsituri de cuvintele asa simple?
sa va mai dau o veste: cumnata-mea(romanca din Valencia) e gravida
A-pro-pos Desire cumnata ta ce mai zice? veniti in August au ba?
Dbunny spune:
Ce faceti fetelor? somati?
Desire?
eu pe baricade...dupa o cafea tare tare si o noapte dormita intreaga...imi dau duhul pt firma asta nenorocita 8 ore pe zi
Avand in vedere ca suntem mai bine cu stomacul(eu si Paco) azi mergem la shopping...diseara la 7
aka spune:
la datorie. adica la citit, mai greu la scris.
de 8 ori a vomitat de la 8 de aseara pana la 2 si o data azi. toata noaptea a gemut probabil o durea burtica. 4 scaune apoase de la 6 la 10, adica unul la o ora. moale, abia isi tine echilibrul. cate 2-3 lingurite de apa cu prolyte, hidrasec, ceai de menta si o lingurita de orez fiert la 10 minute. in cateva ore s-au dus falcutele, burtica, pulpitele. cred ca se cheama un pui de enterocolita, prima, si doamne ajuta sa nu mai trecem prin asa ceva. acum doarme, parca s-a mai linistit.
se foieste. va pup.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
carla2005 spune:
Ni vineri plecam la mare, asa ca suntem ocupati cu cuparaturi, bagaje, liste etc! In rest suntem bine! E si tati in concediu asa caa pe net am intrat mai rar! Pup!
mama din 16 nov 2006
roana spune:
Salutare fetelor,
Aka imi pare rau de tot. si alex a avut enterocolita si am luat si noi apoi. groaznic te inteleg.nu vroia nimic nimic.
Dbunny, ce sa zic? poate e mai bine asa stai tu 8 ore si tati sta acasa. e greu la inceput apoi va obisnuiti voi.
Dianarus bine ca mai apari si tu si ca sunteti toti bine.
ma apuca nervii si disperarea. mai am doua zile maine si poimaine si plec. mi-e foarte groaza. Offff.
si am aflat ca ploua intruna acolo. sper sa fie totusi fain ca si asa am avut multe peripetii cu conferinta asta.
ies ca avem o sedinta .
pa
desiree spune:
n-am murit, iertati-ma nu sunt pe roze
a plecat bunica-mea si a trebuit sa imi intru in vechiul ritm...ce bine e sa ai un ajutor...
v-am citit in schimb
stam mult afara, seara oobosita din motive de supt de 100 de pe zi si pe noapte, ca m-a capiat..ne mai dau 2 masele odata..ca una cate una nu puteau sa iasa..tipa, tranteste, e nervos, iritabil, nu stiu mereu ce doreste si cum sa-i intru in voie..noaptea doarme 2 ore legate si apoi scoala din 10 in minute sa suga..panadol, nurofen, nu au avut efect decat sa-l faca sa doarma 2-3 ore legate
...parca niciodata nu a fost asa..daca nu as fi fost asa de obosita poate ca as fi fost mai calma si as fi putut sa suport nervisorii altfel si as fi putut sa-l alin altfel
de aia sa ma iertati ca o sa imi revin eu si o sa vin sa va scriu si sa va pun pozele promise
pe de alta parte nu pot sa nu observ ca unele fete ne-au parasit aproape de tot..si altele chiar de tot..chestia asta ma intristeaza enorm si ma face sa ma intreb.....
dbunny, nu cred ca vin in august la cumnata ca o sa aiba saraca casa plina si asa..fara mine..si nu cred ca se cade sa fim toti pe capul ei cand naste..dar la botez cred ca ma duc..prin septembrie, cred...
dianarus, hai baga mare ca mai ai de citit..nu am rezistat nici eu tutunului, din pacate..odata si odata tot ma las eu da macar nu mai zic cu trambite si surle...poate dupe vreo 2 luni de nefumat..ca ma facui destul de rusine....
aka, nu ii da sa manance deocamdata, hidrateaz-o, lasa timp stomacelului sa-si revina...octavian doar a supt vreo 2 zile si apa..mancarea nu e importanta in probleme din astea, ba chiar poate intarzia revenirea..ca dai de lucru stomacului..da-i apa multa..ceaiuri..saruri..si mancare dupa ce incepe sa nu mai vomite...fa o pauza de o zi macar cu papa..da-i sa suga...sanatate cristinei, stiu prin ce treceti!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dayanara spune:
diana - felicitari cumnatei :) e aceeasi care are fetita cu parul cretz, nu?
aka - eu zic sa.i dai sa manance, mancare te pune mult mai repede pe picioare, stomacul e inflamat la enterocolite din cauza asta vomita,nu de la mancare in sine, asa ca.i poti da putin si des si ce vrea ea, orez biscuiti
multa sanatate!
ieri am fost in toys si am luat si un pachet de pampersi pt piscina, acu dracu stia ca aia doar in apa si in momentul cand sunt uzi incep sa retina pipi si caca, daca sunt seci si purtati ca pampers normal nu retin nimic, asa ca m.am facut fleasca, deci cand copilul sta cu ei in piscina in apa si face caca sau pipi nu iese nimic, dar cand e cu ei prin parc e ca si cum n.ar avea, ciudat pt mine care habar n.aveam
iar am gasit crocsi cali de data asta ii intrau aia inchisi dar eu vroiam deschisi gen sabot asa ca am ajuns acasa si iar mi.a parut rau ca nu i.am luat, nu ma hotarasc la model
am inceput si noi cu olita si am mai cerut pareri de fapt am intrebat alti parinti si unii copii la 3 ani in 3 zile au scapat de pampers , depinde de copil asa ca nu ma stresez, deocamdata a facut un pipi pe jos si la un caca l.a luat tasu sa.l puna pe olita da n.a apucat
ivan si dayanara