Puiuti de Randunici 2008!! (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Adriuta mersi mult pentru urari, si pentru cele ale Sanzianei! Acum mi-am dat seama ca e asa de aproape 24 iunie. Sanzienele se sarbatoresc intr-adevar de solstitiu, de ziua Sf Ioan Botezatorul.

Olga si eu abia astept sa vad pozele de matza tunsa

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Adriutza,
Roxana, sa nu te uit, da, livrarea laptelui in Buc e gratuita, in provincie-cheltuiala postei.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, am trimis pe mailul comun mai multe carticele.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca promit sa pun poze cand l-oi prinde pe motan intr-o pozitie mai acatarii, ca acum se plimba de colo colo si nu imi iese niciuna sugestiva. Sa stiti ca nu e tuns la pieele, are un cm de par . Luny, masini de tuns catzeii se gasesc la magazinele de veterinare.

Ariel, ma gandeam la ce spuneai, ca nu ai strans decat 120 ml din ambii sani altfel plini. E un motiv in plus sa cred ca ai ceva cu "letdown"-ul ala . Cand esti obosita sau agitata, se "strica" ceva in fenomenul ala de ejectie a laptelui...

Gudinde, ce veste buna imi dai cu aia doi ani...Ca la noi nimeni nu prea s-a intors mai devreme de 2 ani ( stiu ele ce stiu ). Hai, ca AMR o saptamana, rezista!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Fetele care le dati la bebei lapte praf, mai stiti cat mancau la 6 sapt? Mie mi se pare ca Bia nu se mai satura cu 120..mi se pare totusi mult 150 ml pt stomacelul ei...chiar sa fie ea asa mancacioasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Clau, asa patesc si eu, seara si la pranz ii dau praf, fiindca atunci e productia scazuta. O sa incerc azi sa ajung la farmacie, sa iau si eu Galactogil..parca asa ii zicea, nu? Si lasa, ca ne revenim noi, si sa vezi ce dam cu laptele praf de pereti ..eu una asa sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Helau, helau!

Apar si eu doar un pic, am soacra in vizita si tre' s-o intretin
Abia luni pleaca. Dar nu am putut sa rezist si vreau sa spun cateva vorbe.

In legatura cu alaptatul...discutie interminabila. Eu am mai spus...cine doreste sa alapteze, trebuie ajutat si incurajat de toata lumea. Cine nu (mai) doreste, cum sunt Mimo sau Tuchi sau nu poate, cum sunt Naty sau Ursuleata, trebuie sustinut in alegerea facuta si acceptat ideea ca laptele praf este suficient de bun pentru a ne creste copii.
Insa, va rog eu, nu sustineti chestii de genul: laptele de mama nu mai e ce era, nu e bun, nu e hranitor etc. Poate sunt mamici care citesc forumul si iau de bun. Laptele de mama ramane in continuare CEA MAI BUNA HRANA PENTRU BEBELUSI. Va place sau nu, acceptati sau nu, asta e adevarul. Daca nu ar fi asa, companiile care produc lapte praf ar fi primele care ar specula acest lucru. Daca mama nu are o suferinta, nu se dorgheaza, nu e alcoolica sau ia nu stiu ce medicamente, laptele ei este "Za Best". Punct.

Am si eu cartea lui Capraru. Mi se pare depasita rau, desi am cea mai noua editie. Cel mai tare m-a distrat cand am citit ca "teama de frig si de curent fac parte din folclorul romanesc" iar un pic mai departe scria "nu-l tineti pe copil in curent" :)))
Eu am aer conditionat in toata casa si merge non stop ca altfel nu putem sta. Temp este mereu cam 24 de grade celsius. In US rade lumea de mine dca spun ca vreau sa-l feresc pe copil de curent sau de aer conditionat. Aici nu exista aceasta teama. Aveam aer conditiont si il camera de spital si batea fix spre noi. Nu mai spun ca lui Sean nu i-a curs niciodata nasucul si nu a fost niciodata fornait.

Eu il tin pe copil si pe jos, pe podea. Pun un prosop mai gros si il las sa se joace. Ii place foarte mult, are o alta perspectiva asupra lucrurilor. E mai safe decat pe canapea de unde poate sa cada oricand. Leganutul sta pe podea, e cel mai stabil acolo. Sean nu sta in patutul lui decat atunci cand doarme. Altfel, e in leganut, in centrul de activitati, la mine in brate, in carucior sau pur si simplu pe jos cu jucarele langa el. Si il las singur doar daca vad ca e preocupat, nu-l las sa planga, nu inteleg de ce as face-o. Mie mi se pare ca perioada asta in care nu poate face mare lucru de unul singur e foarte scurta. Cand va incepe sa mearga, sa manance singur, sa inteleaga ce-i spun, se schimba treaba. Pana atunci, sunt prezenta imediat ce are nevoie de mine. La orice.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

DISEARA VREM SA NE PLIMBAM IN IOR.CINE SE BAGA??Vad ca e in deplasare Clau.
Uff..ce de treaba am facut azi..nush ce-a fost-curatenie,spalat..-numa mancare nu.Iar randunoiul a aspirat,rugat de mine,ca altfel..Si a zis ca a facut destul..Deci unde-s nemultumitele de soti care fac de toate??
Pai,da,Mimo,mama ei de tara !!Auzi tu,sa ma fenteze asa cu 2 mil...abia astept explicatia cand ajung la primarie!CELE CARE AU BEBEII PE 1,2 ALE LUNII,ATI LUAT ALOCATIA SI PT PRIMA LUNA A COPILULUI??
Mey,eu am iesit afara la posta pe la 10 si am crezut ca nu am aer..Ce sa mai zic sa ies cu fata!!
Noi dam drumul la AC in sufra (ca doar acolo avem.inchid geamurile si se raceste toata casa-22 grade in sufra..E super...Apropos,Naty.Si o tin in body in casa cu maneca scurta.Daca bag nasul pe balcon,mori.

Luny,tu nu esti multumita cu asa randunoi??
Si al meu,ca si al lui tuchi e priceput doar la clatite,tot bestiale (ca dulciuri)..dar pana face treb sa te rogi de el o zi,iti piere si pofta..
Si asa ziceam si eu in seara aia,Luny,dar probabil nu ai citit,ca nu cred sa fie de la piersica diareea,ca eu mananc mereu cate una si Teo are probleme cu constipatia.Deci tot maretul soare cred ca face rele..Stiam eu de ce nu vin la intalneala.
Alice,la fel si al meu,stie sa faca multe mancaruri dar e puturos,face din Paste-n Craciun.Si la fel,cand ma ajuta cu ceva la bucatarie (taiat ceva),zice ca am facut impreuna tot.
Naty,cam asa ceva cu laptele praf..la fel ca si cu uterul.Stii cand ne povestea un medic pe cand eram noi incarcerate,cum ca uterul femeii actuale nu mai e ca pe vremuri..eheee..traim vremuri grele,fratilor!
Clau,eu zic sa nu-ti mai faci procese de constiinta ca i-ai dat fetei completare.Tot papa este.E norocoasa ca i-ai dat atata timp doar san,ca tot spune Naty,sau Ursu,si au dreptate.Important sa creasca si tot e ceva ca mai mananca si la san.Eu de la 1 luna i-am dat completare,constienta fiind ca e mai bine asa decat sa planga de foame si sa ia putin in greutate (si dovada ca imediat a luat considerabil in greutate).Acum,ceva minunat sa produs incat a venit lapte mai mult,cu atatea licori baute probabil si stres din ce in ce mai putin,si deocamdata e bine,nu cred sa nu-i fie de ajuns sanul,dar ne va spune cantarul.In caz ca nu,trecem iar pe bibe si asta e.si sa va fie de bine.
La fel i-as zice si lui Bubu si as pupa-o.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Deea incearca sa-i dai cat vrea ea sa manance. Si Sanziana - fomista cu acte in regula - avea mese cand manca mai mult de 120 ml. Nu trebuie sa-ti faci probleme, ca nu o sa plezneasca de prea mult lapte. O sa vezi apoi ca nu mananca la fel la fiecare masa, si daca una dintre ele e mai copioasa, cealalta va fi mai mica. Calculul se face pe kg corp in 24 de ore, deci e ok.
Eu zic ca mai bine ii dai cat vrea ea sa pape, decat sa o tii flamanda.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput