Puiuti de Randunici 2008!! (40)
Raspunsuri - Pagina 5
adriuta spune:
Pai de ce va spusei povestea cu laptele de vaca surorelelor ... e ca si eu am ramas tablou cand mi-a spus.
Si copilul e "urias" si la falcute si la lungime. Si are o culoare a pielii foarte frumoasa. Intr-adevar in greutate nu a luat asa bine. Uite ca mi-am amintit acum ca mi-a zis ca nu are inca 8 kg. Si ma gandeam eu in sinea mea cum naiba mai ca e lungggg si dolofan,
si l-am luat in brate si "l-am cantarit" dupa mana cu Adrian al meu care e cam tot asa de greu. Si intr-adevar sunt cam la fel de grei
.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Olgutzika spune:
Adriuta, m-am linistit
! Ca in asta noua, si-au mai revenit! Si stii ca si in ultima editie de Capraru sunt multe chestii comice ( cum ar fi "proba suptului nevrozeaza"
).
Luny, il tunde cu masina de tuns catzeii. Nu il tunde la piele ca l-am hidosi rau
. I-am facut niste poze, da' nu pare nimic schimbat. Are blana cam de un cm asa. Naparleste, si e casa plina de par...de aici decizia. E saracul tare tuflit, ca s-a ales si cu o baie dupa tuns si arata ca un ogar, slaaaaaaaab si cu coada lunga...Acum e pe balcon la soare, se usuca
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
CristinaGoji spune:
Naty - am scris mai devreme tariful pe care-l platesc eu - 650 lei/luna program scurt, adica 8.30-12.30, programul normal e 700 lei - pana la 16.00, iar programul lung, pana la 18.00 e 750 lei. Nu e nici cea mai scumpa cresa, dar nici cea mai ietina, e undeva la mijloc.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Olgutzika spune:
Pentru cine are timp si chef, un subiect care e deja la capitolul 2:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122004&whichpage=21
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
CristinaGoji spune:
Eu am stat mult si am cantarit ce sa fac, sa-l dau la cresa sau bona. Si cunoscandu-ma pe mine, cat pot fi de afurisita cand e vorba de copilul meu
, ca mereu imi pare ca nimeni nu stie sa le faca asa cum trebuie, ci doar eu, stiu ca n-ar fi rezistat biata bona la mine in casa nici o luna. Pe de alta parte, Vladic e foarte energic, si iar n-ar fi rezistat o bona sa fuga atata dupa el, plus ca are nevoie de multa lume in jur, cand avem musafiri, intotdeauna plange cand acestia pleaca. Iar cresa ar rezolva o parte din aceste probleme - 1. ca educatoarele nu sunt sub ochii mei critici, 2. sunt multi copii, au multe activitati si reuseste sa-si consume energia. Problema cea mai mare pe care o vad sunt virozele, nu atat pentru Vladic, care deja e cazul sa inceapa sa-si fac imunitate, cat pentru Daria, pentru care e destul de devreme sa lupte cu ele. Sunt constienta ca o supun la un risc prea mare...si aici ma simt si eu vinovata, ca nu-s in stare sa ma descurc cu amandoi acasa.
Dar nu sunt in stare, mereu is in contratimp cu toate treburile.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
luny spune:
olga, de unde masina de tuns ptr catei, e ceva special?..dar cum a stat, ca ale mele sigur nu stau?..l-ati sedat?
..si pozele?![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
hello, helloo ...
Vad ca doar amira_roxanei
si Olgutzika
mi-au simtit lipsa ...
Eu am avut o saptamana tare grea la servici si cea viitoare nu va fi mai buna, de fapt pana la sf lui iulie va fi horror, dar asta-i viata.
V-am citit repede si pe o super-diagonala.
Pucca
colegele mele de la servici cu bbi au program de 6 ore cu salariu intergral (conform legii) pana bb implineste 2 ani.
Ariel
ingetata de menta nu se potriveste cu tratamentul homeopatic![]()
Lyvy
va doresc un botez plin de har
Olga
si tu incepi in curand serviciul: succes ca e tare greu cand toata lumea te ia de bun indiferent daca ai 2 colegi in vacanta sau in cazul tau copil acasa si tocmai te-ai intors.
Naty
imi pare tare rau ca ai probleme cu randunoiul.
Tuchi
vacanta placuta si costume de baie marimi mari si acoperitoare de
eu mi-am luat de la Triumf. Nu sunt cele mai ieftine costume, dar sunt foarte bune dpdv calitativ.
Sovi
o sa mai incerc si o sa-mi iasa pana la urma.
Am vazut ca ati discutat de AC din masina. Fetelor ... nu stiu cum sa va zic, dar unele masini nu au AC. Cine are sa-i traiasca, cine n-are se poate si asa.
Despre Omega 3 se pot scrie pagini. Este foarte bun. Eu iau Omega 3 forte de la Doppel Herz. Naty, 2 pastile pe zi sunt cam cat 1 de la Omacor, cu mentiunea de (virgula) cutia de Omega 3 forte are 60 gelule si costa 50 si ceva de RONi, in timp ce Omacor-ul are 30 de gelule si costa 90 si ceva de RONi. O avea Omacor-ul ceva in plus?
Va pupicesc pe toate fara exceptie.
Eu sunt pe fuga ... see you later.
amira_roxana spune:
gudinde
bine ai revenit! mai lasa-l incolo de scarbici si hai la forumeala, ca uite ne imputinam pe zi ce trece!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
cristina mie mi se pare ca ai luat decizia corecta cu gradi pt vladic! si mi se pare accepatbila si ca pret! sa speram ca daria o sa aibe imunitate ridicata sa nu preia si ea de la vladutz tot felul de bazaconii!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Gudinde, 
eu m-am intrebat ce faci dar daca Olgutza a zis ca esti ocupata m-am linistit.
Omacor este produsul original de omega 3, al firmei Solvay, si cel cu care s-au facut cele mai mari studii, cel putin in cardiologie. Alta explicatie a pretului n-am.
Cat despre AC in masina, discutia fiind despre bebelusi pe canicula romaneasca, eu te-as corecta (din pacate, asta e): cine are sa-i traiasca, cine nu, sa nu scoata copilul cu masina incinsa...
Cristina, mi se pare super pretul cresei dar in Buc sigur nu pupi asa ceva, asta e pret rezonabil de bona...Dar uite, mi-ai amintit de alt avantaj cresa versus bona: programul. Din ceea ce stiu, chiar si cea mai minunata bona iti poate face figuri cu programul, pe cand la cresa daca programul e pana la 16 (cum in mod clar voi avea si eu nevoie) apai nene pana la 16 sta copilul. Imi amintesc de chinurile unui coleg inainte de a-si da copilul la gradi; bona, de care altfel erau f multumiti, vesnic vroia sa plece mai devreme sau facea figuri daca mai avea de stat o jumatate de ora (in mod exceptional); ori el, cum am mai zis eu, doctor fiind nu putea inchide pravalia la ora fixa iar sotia lui dupa CIC isi gasise alt serviciu, pe bani mai multi dar cu program prelungit si la care, fiind noua, nu putea misca in front. In final bona le-a plecat din acest motiv si a fost disperat mergand din bona in bona pana a venit vremea gradinitei.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea