Puiuti de Randunici 2008!! (40)
Raspunsuri - Pagina 4
Olgutzika spune:
Buna dimineata in miez de zi !
Trezit de dimineata, iesit tot familionul la plimbare ( adica si cu tati de copil ) pana la 12, papat bun la MacDo , putin de smotru...acum tati tunde motanul . Daca e caraghios, va pun poze .
Mimo, toata noaptea am visat naspa din cauza lu John Q. Initial nu am vrut sa il revad, pentru ca stiam ca o sa ma pun in pielea omului si ca o sa o iau razna, dar deh...masochismul! Da, oriunde sunt bube...ce sa zic?! Si eu zic la Luny , nu incerci un alt lapte? De control asa...Sa ii fie de bine Vladutzului cel de-al doilea gust din viata lui !!!! Pozele sunt la semnatura .
Cristi, bine ai revenit! Succes lui Vladic la cresa, sa vezi cat de mult il va schimba colectivitatea. Si nu mai vorbesc de toate avantajele. Bine ca ati gasit cresa potrivita!!! Iar cu AP, de acord cu tine, nici eu nu sunt in fan infocat al co-sleepingului, insa sistemul AP este foarte pe gustul meu. Va recomand sa cititi despre subiectul asta! O sa revin, oricum.
Clau, nu iti face mustrari de constiinta, ca nu ai de ce! Probabil ca asta era problema copilului, insa sfatul meu este sa continui alaptarea. Pup!
Ariel, sanatate multa lui Teo! Sper sa ii fie bine azi!
Naty, imi pare rau de cearta cu randunoiul. Mai spuneam eu: echilibru in toate cele. Pana la urma, da, casnicia ta e cea mai importanta, forumul tot pe internet ramane, deci tot acolo ne gasesti! Am insa alta parere legat de ce ai spus apropos de judecata copiilor asupra parintilor. Intr-adevar, ca parinti, luam cea mai buna decizie in ceea ce priveste cresterea copiilor nostri, conform cunostintelor noastre, a instinctului, a sfaturilor primite etc. Pentru mine, important va fi ca fiica mea sa stie lucrul asta, si daca gresesc, sa imi spuna. Deci DA, vreau sa ma judece, insa neuitand o clipa ca am ales ce am stiut ca e mai bine pentru ea. E vorba de parteneriatul de care vorbea CristiGoji. Copii nostri nu sunt sclavii sau papusile noastre, nu? Si sunt convinsa ca toate ne -am judecat parintii ca la un moment dat...Clau, a nu se intelege ca va avea Rebecca motive sa te judece ca i-ai dat 70 ml completare!!!!
Tuchi, nu seamana, mama, cu mine DELOC copilul meu! Este tatal ei in versiune feminina.
Alice . Pazea, ca pune Cristina bota pe tine .
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Roxana, cu sciatica mai bine, ms! . sa stii ca si al meu e destul de constient de cate lucruri folositoare am aflat de pe forum, ca sa nu mai vorbesc de perioada in care am stat la pat, aveam tensiune si edeme si mancam fara sare, tremuram de frica inevitabilei preeclampsii si cand fara randunici probabil ca as fi luat-o razna complet. Dar...ce sa mai, are totusi si partea lui de dreptate!
Cat despre Humana, eu am gasit o firma care importa de la acelasi site german de la care am luat prima oara (si stiu SIGUR ca iau de la ei), diferenta de bani e minima, adica de la nemiti am luat cu 47 ron cutia de 800 g iar de la ei o iau cu 49; avantajul e ca, atunci cand au pe stoc (si Humana 1 o cam au mereu) mi-o pot aduce repede, in timp ce la nemti poti astepta si 2 saptamani. Site-ul lor e www.aneline-design.ro si gasesti si multe alte chestii; inclusiv pt botez
Cristina, chiar mi-era dor! De curiozitate, cat costa cresa particulara? Nu-mi fac iluzii, sigur la Cluj e mai ieftin ca la Buc, dar asa, ca orientare...Am citit si aici pe forum de crese private si chiar ma gandesc destul de serios ca e o optiune mai buna decat bona. Si pe aia o platesti in fond la greu, o gasesti greu si fara referintele pe care le poti avea de la o cresa, nu stii cand i se pune pata ca nu mai vrea sa lucreze; e adevarat ca la cresa se poate imbolnavi mai usor dar oricum nu am de gand sa-mi tin copilul in glob de sticla si pe de alta parte tin enorm sa socializeze de mica. Eu am crescut mult numai printre adulti si pana sa incep scoala am fost o salbatica, iar de timiditate nici azi n-am scapat. Acuma, totul e sa nu ajung la sapa de lemn cu cresa ...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
adriuta spune:
Vreau doar sa urez LA MULTI ANI!! sarbatoritelor lunii pentru Tonic, Adriella, Serry Ann a carei zi de nastere este tocmai astazi. Cat si pentru draga noastra KYA un LA MULTI ANI!! intarziat dar din inima. Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi tie. Marti este sarbatoarea SANZAIENELOR, asa ca inca de pe acum ii doresc micutei tale Sanzaiana cu ocazia sarbatoririi pentru prima data a zilei numelui, sa creasca mare si norocoasa, o zi frumoasa plina de bucurii si muuuuulte jucarii.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
RalucasS spune:
Pe tema diversificarii, am citit si eu si rascitit o mie si una de carti, reviste si articole pe net, unele din ele se bat cap in cap dar nu mai conteaza. Pana la urma am luat decizia pe care mi-o dicta mie inimia, pt ca nu toti copii sunt un standard ca sa ii cuprinda cartile.Fiecare are nevoile lui si nu toti sunt la fel.
Asa ca observasem ca cel mic care manca si la 4-5 ore, incepuse ca la cel mult 2 ore sa urle de foame, si asa m-am hotarat sa incep sa ii dau suculet de mar, amestecat cu piure de mar si piersica, si de la nestle si de la hipp, ii pun intr-un biberon jumatate de sticluta de suc si jumatate de borcanel de piure, si le linge la ora 10 de nu se poate, intr-o zi am incercat sa il fentez si sa nu ii mai dau "merisorul" cum ii zic eu si urla ca toti dracii, pana nu a primit merisor nu s-a potolit.
www.TickerFactory.com/" target="_blank">LUCAS 06 martie 2008
amira_roxana spune:
naty ms pt site! livrarea e gratuita?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
Olgutzika spune:
Adriuta, mie mi se pare crima ce ii face prietena ta copilului ei. Imi cer scuze daca te supar...dar asta e ce cred! Sper ca acel copil sa treaca cu bine prin incercarile acestei diversificari extrem de prematur facute si de agresive dupa parerea mea. Repet, parerea mea, nu te supara! Chiar tu ai spus ca e IMENS. Criteriul "falcutzelor" nu mai este in zilele noastre unul al sanatoasei dezvoltari a copilului.
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Adriuta, ce editie de Capraru ai, ca in a mea zice ca NUMAI la sugarii alimentati artificial se poate incepe diversificarea intre 3 si 4 luni....
adriuta spune:
RalucaS nici nu stii CAT DE MULT MA BUCUR ai revenit pe crenguta. N-am citit nimic din urma dar ti-am vazut pozicile si e atat de scump Lucas...e un dulce. Felicitari, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare, sa fie norocos, sanatos si sa va aduca numai impliniri.
BTW dupa ora Romaniei piticii nostrii sunt nascuti in aceiasi zi dar el oficial e nascut pe 5 Martie
Va pupic
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
luny spune:
cuscra bafta cu tortul, abi astept sa vad poze, cred ca o sa fie delicios dupa ce contine!..Liviu nu a fcut tort pana acum, dar nu e timpul pierdut
chiar asa, cuscra, criss n-a mai intrat de la intalnirea din Tineretului, ce-o fi cu ea?..
kya, ma bucur ca sunteti bine dupa vaccin! a mai trecut un hop!
adriutza, sincer, parerea mea este ca atata timp cat ai lapte si alaptezi bine, este mult prea devreme sa introduci altceva inainte de 4 luni jumate- chiar mai mult...iar eu una nu incep cu fructe deloc, ci cu cereale, supa de legume...sa vad ce mai aflu pana atunci! si sunt si eu de acord cu ce a zis Olgutza...
olga cum reuseste al tau sa tunda motanul?? ca eu am 2 bucati pise si m-ar tenta! oricum, vreau poze neaparat!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
adriuta spune:
Olgutz, pe prima pagina sta scris mare 22 februarie 1978 Cand m-am nascut eu, da poate cartea a fost editata mai devreme, atunci a cumparat-o tata.
Am frunzarit-o si eu ca v-am tot auzit pe voi si stiam ca o avem in biblioteca aici acasa. Acum intr-adevar sunt niste chestii acolo atat de antice incat ma pufnea rasul. Normal editiile mai noi sunt mai bune dar eu p-asta o am.
Asa creste mare puiul