Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 9
danita spune:
aa si am uitat : atudor si mihai au nevoie de energie pozitiva si de gandurile noastre bune ! hadeti fetelor !!!
Donia spune:
Fetele... ce-am patit! M-a incuiat Cristi si doar citisem de 2 alte cazuri si n-am crezut ca e posibil sa mi se intample mama ma-sii de zavor, mostenit de la fostii proprietari! Ca am tot zis ca-l dam jos si l-am tot dat!
Si uite asa am ramas eu incuiata pret de vreo 25 de minute pana a venit sotul, dar ce noroc ca am ramas in camera unde aveam telefonul, iar Cristi la televizor, multumesc lui Dumnezeu ca a stat atat de cuminte, s-a jucat, s-a uitat la TV, eu mai strigam prin usa ca sa ma auda si se pare ca numai atunci se enerva, asa ca m-am potolit si eu... Of, imi venea sa urlu, dar ma gandeam ca nu-l ajut cu nimic... nici vorba sa pot sa sparg usa sau incuietoarea... Bine ca s-a terminat. El a fost netulburat, cred ca nici n-a observat ca eu lipseam... sau daca a observat i s-a parut o chestie faina
Acum doarme, ma duc si eu sa va citesc, mi-am facut o cafea.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
leyla spune:
Hopa sus in pagina:)
Va salut fetele, ne-am intors si noi sambata, a fost putin cam cald pentru gusturile noastre dar in rest bine, mi-e oarecum sa povestesc cum ne-a fost noua cand am vazut ce li s-a intamplat Bebinutei si Diei, imi pare tare rau pentru experienta nefericita. ma bucur ca v-ati intors cu bine si ca v-ati revenit. Aseara am primit si eu un sms de la Dia in care imi spunea ca Oana a fost pusa pe picioare in 2 zile acolo la spital.
Am mai citit asa pe diagonala si m-am ingrozit prin ce au trecut iulia-stefy si asiza, sanatate multa.
Ma duc sa recuperez ca lumea si sa vizionez poze.
Danita, am vazut mesajul tau pt ca era ultimul postat, mie imi scapa, ce se intmpla cu atudor si mihaita? Orice-ar fi, tinem pumnii.
Ne-am tuns si noi, deci, acs, nu mai avem bretonel. Mai jos ne puteti vedea in mica escapada la mare, la soare, jumate cu breton, jumate fara.
Poze Kaan
leyla spune:
Vai, vai Donia. Si mie imie era frica de asta cu incuiatul, noi aveam probleme cu clanta de la usa de la sufragerie ca tot trantea Kaan usa si sarea clanta si se putea bloca, eu m-am blocat odata pentru 2 ore fara niciun telefon. ca atare am scos usa de tot. Bravo lui Cristinel, baiat mare, ce mai:)
Donia spune:
Hai ca m-am mai linisitit, zavorul e demontat... sa vedem ce mai urmeaza? Cred ca o sa-mi leg mobilul de gat... ce bun ar fi ceva gen cip implantat in ureche si altul in maxilar, cum era un banc odata
Dimineata am fost la scoala la Roxana, pentru premii, am fost asa mandra ca a primit 2 premii, unul pentru "best reader" si altul pentru excelenta la invatat pe intregul an, asa mandra am fost de ea... Si se vede treaba ca tot plansul din ultimele zile a fost bun la ceva, ca azi am reusit sa ma stapanesc, doar cu nodul din gat m-am luptat... Oricum, mai am un hop, cand o sa ma duc sa o iau de la scoala asta pentru ultima oara... iar ma apuca, si ea e atat de terminata, acum rade, acum cade pe ganduri... ma bucur ca maine o sa vina in vizita 2 prietene la joaca si poate asta o sa-i mai ia gandul...
danita, ce-i cu atudor si Mihai? Sper sa le fie bine!
Noi in Ro... mai dureaza, cel putin inca vreo 2 ani, asa ca fa bine si iesi din casa!
Ooo, ce bine ca mi-ai amintit de Sanziene, ce frumoase obiceiuri!
deeaA, voi cum mai sunteti? Ati mai fost pe la controale? Sper ca David e bine!
dandusa, excelente pozele! Ce de locuri ai vazut, ce de oameni ai cunoscut, mare lucru!
E o poza care mi-a placut mult, cu Claudiu pe chei, parc asteapta sa opreasca trenul/vaporul in gara
Sa stii ca daca eram destul de convinsa ca nu vreau in croaziera, acum pozele tale m-au facut sa astept pensia cu bucurie
Ce ma bucur ca acum esti bine, cu o minunata de fetita, cu inca un bebe in burtica... numai de ai semna condica zilnic, sa ne mai dai si noua din bunadispozitia ta!
roxanica si kikineata cred ca si-au facut un forum numai al lor si isi declara acolo iubire eterna, ca pe aici... cam rar.
Laura, sigur ca o s-o pup pe Roxanica din partea voastra! Daca te pupi si tu din partea noastra , sa iti mai creasca moralul. Vaaaai, ce vorbaret e Dani, e grozav, face propozitii! O suta de pupici pentru amandoi, sa nu te prind pe langa butoi, da?
flore, printesuca mica e frumoasa ca aia mai maricica si ca regina mama
dianocica, ati reusit sa va racoriti azi?
Yagmur, da, e tare frumos la scoala, dar uite ce mai plangi pe chestia asta... mai gandeste-te cu emigrarea
leyla, ce frumoase sunt pozele, direct pe plaja cu voi m-am vazut ... da, s-a subtiat bretonul, dar tot dragalas este! Cred ca sunt innebuniti socrii dupa Kaan. In ce limba vorbesti cu ei?
Of, cu incuiatul asta, era si Kaan acasa?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
numai ganduri bune si energie pozitiva pentru atudor si mihai
vai vai donia
si noi tot azi era sa o patim tot asa: isabelle a intrat in casa din backyard sa bea apa si am zarit-o cum incerca sa apese butonul sa incuie usa... eu, mihai si stephanie eram afara...
eu lucrez de acasa azi ca sa putem merge la graduation la tudor - azi a fost la teatru, apoi merge la ceremony, dupa care la party - zi grea, ce mai
adinazot spune:
Ce e cu Atudor?Sper sa fie bine.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
iulia-stefy spune:
Donia, capul sus mami.Ai sa vezi ca are sa fie bine. De-ai sti tu ce bocesc eu acum... Aseara am stat pina la miezul noptii sa instalez camera web s-o vada sotul dimineata pe Stefy. Asa am plans cand vorbea cu el. A sunat si i-am dat ei telefonul si asa ii mai canta ea de zor si el era terminat.... Niciodata n-a fost plecat asa mult si e greu, dar o sa treaca si asta. Iar Stefy de cand se trezeste intreaba de el si ma doare sufletul cand o aud.
Si nu in ultimul rand, la micul strengar care a incuiat-o pe mami in camera si pentru mami sa-i treaca supararea.
Laura, bine ca sunteti cu totii sanatosi. Si Stefy e cam in aceeasi etapa cu Dani. Vrea sa faca numai ce are ea chef....
Flore, cand am vazut imaginea printesei din burtica, m-a apucat melancolia, mi-a adus aminte de pozele cu Stefy in burtica....parca a trecut o vesnicie de atunci....
Yagmur, la noi ziua sunt inchise toate geamurile, ca e mai racoare asa si le deschid noaptea. Si asa e mai putin cald. la noi sunt 24 grade.
danita, multumim
Numai bine pentru atudor si Mihai, sa dea DD sa fie bine. Multa sanatate.
leyla, multumim. Dar ce baiat mare si frumos are mama....
Sa va spun ce am facut noi azi.... daca tot suntem doar noi doua, umblam brambura. Am mai foat o repriza la piata sa mai luam cirese, de data asta pentru compot si la intoarcere, tot drumul Stefy a cerut cirese. Mai, dar era plina de zeama, avea si pe urechi si pe picioare... era... nici nu pot sa descriu cum era. Acasa a intrat direct la spalat.
Dupa ce s-a trezit, mi-a aratat sa-i scot scutecul si nu m-a mai lasat sa i-l pun la loc. Imi arata raftul cu haine si i-am dat chilotei. A stat asa, de la 15.30 pina la 17.30 cand am scos-o afara si nu s-a udat deloc. Si-a dus olita in baie, ca daca mami merge acolo, ea de ce nu? Si mai venea sa-i trag chiloteii jos si se mai ducea la olita, dar nu facea nimic. Sunt curioasa daca o mai apuca si maine, sau doar azi ca ii era cald.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
adinazot spune:
LEYLA,ce scump e Kaan,imi plac pozele de pe plaja si in apa,e dragut foc!
DONIA,pup Cristinelul,bine ca a stat linistit cat timp tu ai fost inchisa,dragul de el!
Fetelor am niste emotii,sapt viitoare plecam in Antalia,si zau ca am emotii.Dupa experienta Diei si a Bebinutei,tot acolo ma gandesc.Sper sa fie bine..Suntem multi,vreo 6 familii toti cu copii,ale e cea mai mica,doar noi suntem fara tati.Sper sa fie ok..
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
leyla spune:
Neata, poftiti la cafea!
Adina, eu zic sa mergi linistita, intr-adevar se poate intampla dar nu este o regula. Eu mai am doua prietene care au fost in Antalya, una cu o sapt inaintea noastra iar alta maine se intoarce, au stat la Gloria Gulf si n-au avut nicio problema nici copii si nici ei. Nici noi n-am avut probleme la mare nici anul trecut cand am fost iar Kaan avea 10 luni si nici acuma. Ce-i drept noi nu am stat la hotel ci acasa la socri iar la plaja mergeam intr-un campus al armatei cu circuit restrans.
Donia, tot citesc ce scrii tu despre scoala Roxanei, pai cred si eu ca te apuca plansul, la asa tratatie! Cu socrii ma conversez in turca. Na, de voie, de nevoie a trebui sa invat...cat de cat....nu stiu f bine doar cat sa ne intelegem. Pe mine ma amuza ca soacra e dornica sa invete romana, a invatat acuma sa-i spuna lui Kaan “dai pus la bunica”, era mortala, iar el bineinteles ca se conforma.
Si mai citesc si de mamaana si de petrecerile lui Tudor, frumos, frumos, ce mai!
Iulia, ce mai, ai ajutor de baza la bucatareala, e dulce foc Stefy. Ma faci sa ma mobilizez si eu sa trec la dulceturi, ca de o luna tot zic ba ca fac de capsuni, de cirese....si na, capsunile au trecut....cred ca o sa ma apuce toamna cu prunele pana la urma. Si lui Kaan ii place sa se joace cu ciresele, le ia, isi infinge dintii in ele, se porceste bine, mananca jumate, o lasa, ia alta si tot asa...
Fug la treburi ca se apropie sf anului financiar si au luat-o razna cu totii.
O zi racoroasa tuturor!