Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 8
dandusa spune:
Dianocica,
am uitat sa spun...Gradina Botanica ar fi un loc ideal in perioada asta...dar la fel de departe de noi...
Adeju,
Crinuta a avut cateva zile bune in care nu a dormit deloc pe tot parcurul zilei...si nu s-a intamplat nimic neobisnuit...s-a jucat la fel de mult,a mancat la fel de mult...
Laurici,
ce-i cu tine draga noastra?de ce esti suparici?pupam pe Dani si pe tine
Donia,
ai sa razi dar ziua adoarme numai leganata pe picioare cu cel putin o carte in brate...pt ca eu citesc in timp ce o legan si ea ma imita...,sper s-o tina dragl asta de carte
seara adoarme langa mine in max 5 min...,doarme toataaaa noaptea...a mai avut nopti in care s-a trezit sa bea apa sau sa planga putin dar a readormit la loc ...,ma declar o norocoasa...aproape ca am uitat perioada de nesomn,nu-mi vine sa cred ce repede s-au rezolvat toate,intarcat,adormit singura,dormit toata noaptea...
Adinazot,
curtea cu piscina si leganele este visul meu...,santeti tare norocosi sa le aveti pe canicula asta...
Bebinuta,
ma bucur ca santeti acasa ,va transmitem valuri valuri de energie pozitiva
Yagmur
ce regim e ala fara inghetata?eu n-am auzit zau...
Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Laura13 spune:
Salutari mamici!
Dia, bebinuta tare ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, refacere rapida puiutilor! O sa vedeti ca o sa treaca repede, acum ca s-au intors acasa. Doamne ajuta!
dandusa minunate pozele! altele n-am mai pupat ca nu au vrut sa se deschida, merge net-ul ca un c.., dar poate azi am timp!
donia mai....m-ai facut si pe mine sa plang! asa mult as vrea sa o cunosc o data pe Roxana! s-a pupi si imbratisezi cu drag din partea noastra!
eu nu sunt tocmai ok. atmosfera din birou e naspa rau, e sucarita sefa....habar n-am de ce, nu vb toata ziua, sta cu nasul bagat ....undeva, nu zice ce are....si e nasol ca suntem doar noi doua in birou....deci va dati seama.
dani e bine, am trecut peste o laringita/raceala/nemancat si toate cele, dar acum vad ca e ok din nou. Doamne ajuta sa-l tina.
a invatat expresia "a mea", care e favorita zilele astea. totul e a mea, cand vrea ceva e a mea, chiar daca nu e al lui sau chiar daca nu e nici macar un lucru. de ex daca vrea sa se joace la chiuveta "e a mea" si da-i si tipa si da-i si urla.si afara la fel cu jucariile. banuiesc ca e o noua faza, care va trece, dar, zau, e greu cu fazele astea. in plus de vreo 2 zile ne pocneste cand nu i se da ce vrea. iar nasol si cu asta....ne cam pune nervii la incercare, recunosc. speram sa trecem cu bine.
e din ce in ce mai vorbaret, tine minte tot ce ii explici, e simpatic cum incearca sa construiasca "propozitii" de genul "opit nenea apa", adica nenea a oprit apa (la fantana arteziana). ne facem izolatia exterioara la bloc si avem montata o schela in fata si stam cocotati pe geam 1/2 de zi si imi explica el mie: "chiela, e grea, e gri, nenea, boc boc, biz, biz, chiela, e grea "....si tot asa, de nenumarate ori. e simpatic foc! zau....ma uimeste in fiecare zi cu puterea de tinere minte.
cam atat de la iasi, se aglomereaza biroul, va pup, poate reusesc sa intru mai tarziu.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:
Laura,
ma bucur ca santeti binepacat ca santeti doua intr-o camera si se simte tensiunea in aer...,imi imaginez cat de greu trebuie sa fie...ignora si tu...
Donia,
zici de Roxanica ca are dar de a povesti...,da' si mie mi-au dat lacrimile...imi imaginez cum vei plange maine...,offf cate etape din viata noastra sant asa emotionante...probabil ca Roxana nu constientizeaza f mult dar tu...
special pentru tine o mica parte din viata noastra
Roxanica,
fata frumoasa ce mai faceti voi?
Mamica stralucitoare
flore26 spune:
Sper sa apuc sa intru pentru detalii...cu caldura asta stam in casa, si sunt in pana de idei pt jocuri...21+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
Yagmur spune:
Laura, tin pumnii sa-si revina sefa... si pupici frumosului Dani
Dandusa, chiar asa? Cura de slabire fara inghetata nu se poate
Apropo de canicula.... la noi e prea cald in casa... acum in 29 de grade... de maine cred ca va merge sa mai stea la dadaca.. e infernal de cald... sta in pampersi si transpira la greu.. la umbra, afara, cred ca este mai bine.... off....
Ma doare si pe mine capul tare rau... tot de la caldura cred.. si noi ne coacem in container...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianocica spune:
Today Hot
High: 37°C
RealFeel®: 45°C
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
adinazot spune:
FLORE,mi-au dat lacrimile...ce frumos!se vede asa de clar,draguta de printesuca!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
madaluta spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Laura,
o mica parte din viata noastra
Mamica stralucitoare
mica, mica..da ce frumoasa....nu ti-e dor de viata de atunci?
Flore: felicitari pentru printesa din burtica si sa fiti sanatoase !
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
danita spune:
fetelor, azi sunt sanziene si bunica mea ne facea baie cu flori . am facut si noi o baita in curte cu floricelele ce le-am gasit tot prin curte .....alta data strangeam de pe deal margarete si scanteioare .....pupici si baie placuta !
D
danita spune:
bebinuta acuma am citit de voi . va dorim SANATATE !!!! MULTA MULTA MULTA sa dea DD sa se faca Ada bine ca restul le rezolvati voi .
pupici si oanei !
madaluta : auzi darling tre sa iti intre bine in cap si grasa si slaba esti tare frumoasa mai ales ca esti o super-mami !!! DON'T FORGET ;) !!
donia : pupici de acasa, cand veniti ? poate reusesti tu sa ma scoti din casuta ! :)
dandusa: vazut super-crinel:)
pupici la mancaciosi de snitele din frigider;) stiu ei care:), puipci la toti puii de minunate !
D