Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Ktrinel spune:
laura, mi-ai luat cuvintele...din varful degetelor
quote:
Originally posted by Laura13
haidi sa va zic.....
de vreo 2 saptamani de cand am terminat cu nebuneala la munca tot deschid forumul, dau raspunde la subiect si apoi inchid. de ce? pentru ca e tare greu sa te reacomodezi dupa ce ai lipsit o perioada mai lunga. mai trimit un mesaj, mi se raspunde sau nu, parca am pierdut sirul de intamplari de pe aici.....nu stiu, e altfel.
citesc zilnic, ma bucur sau supar dupa cum e cazul, alaturi de voi, dar sa scriu.....e mai greu.
si acum nu mai e vorba ca nu e timp....ca inca 5 minute pentru scris se gasesc, dar....nu stiu, nu mai imi vine. e o rupere de ritm peste care, eu personal, nu reusesc sa trec.
n-as vrea sa se "destrame" nimic si stiu, ca daca eu si alta si alta nu mai scriem, incetul cu incetul exact acolo se va ajunge. desi nu vreau.
asa ca voi incerca de luni sa reintru in normal, poate alaturi de mine se vor gasi si alte cititoare din umbra si vom "revigora" topicul.
va pup, we placut
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bebinuta spune:
Laura, ai dreptate, si mie imi e greu sa mai scriu, mai ales ca nu reusesc sa raspund la toata lumea si sa povestesc prea multe.
La noi au fost multe zile grele in ultimele 2 saptamani.
Am scapat eu si Ada de viroza, acum are tati.
Nu putem merge la sora mea sa o vedem pe nepotica mea nou nascuta pentru ca suntem sau am fost bolnavi si nu stim exact de ce natura a fost boala asta a noastra.
Se termina concediul si am si uitat ca m-am relaxat un pic la inceput.
Mai vin si altele...
In rest depre noi: Ada vorbeste foarte mult, a inceput sa faca propozitii de genul: bebe pinge, bebe rade, mama pune apa, mama aide, mama papa ada,etc.
Spune totul dupa noi, stie toate cantecele ce le cantam frecvent, e o scumpa.
Mananca foarte bine si singura, cu conditia ca mancarea sa fie solida.
Atudor, imi pare tare rau de suferinta voastra, multa sanatate lui Mihaita!
Donia povestile cu Roxana intotdeauna m-au dat gata si de fiecare data ii povestesc si sotului de voi. Pup Cristinel mancacios.
A_deju pe cand plecarea? Eu am prins doar o parte a povestii cu rezidenta in Anglia.
Asiza, cat stati acasa? V-ati intors de tot sau doar pentru vara?
Mamaana ce haios, bine ca nu ai pus intrebari indecente sotului
Va pup
Am ramas datoare cu poze, dar nu apuc sa le pun pe picasa.
Bebinuta de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
luciaro spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
laura, mi-ai luat cuvintele...din varful degetelor
Si mie... ma regasesc in ce a scris Laura... de o luna si ceva de cand am venit din vacanta de la Paris, ma tot chinui sa scriu...si nu-mi vine...
Pupici pt minunate si fulguleti!
mamaana spune:
salutare, e pauza de masa, si unde sa o petrec daca nu in fata calculatorului, cu voi, ca de obicei?
hai fetelor, macar cate un rand - doua (asa ca mine) puteti scrie
ruxandra, dianarus, unde sunteti ??
v-am zis ca nu am mai facut NIMIC in casa de luni? seara de cum ajung acasa stam numai in curte, sau pe la cumparaturi si apoi in curte, fatele mananca afara masa de seara si le bag in casa aproape de 9 la baie si somn
acum sunt la piscina - tudor a vrut sa le faca surpriza cand vin de la daycare si le-a umplut piscinuta cu apa
mamaana spune:
roxanica asa 'rupti' ne-am simtit si noi cu tudor mic si chiar si cand am venit aici - toata 'gasca' e cam cu 7-8 ani mai mica decat noi si abia de vreo 2-3 ani au inceput sa aiba copii
danutz spune:
Ma cam regasesc si eu in mesajul Laurei!
La mine una e lipsa crasa de timp.
In ultima vreme a fost infernal la munca. De luni o sa lucrez la un proiect cu niste colegii, pe risk management, simt ca o sa-mi placa la nebunie. Decat ca lucrez juma de zi in Centrala (care e in Militari) si cealalta jumatate de zi la mine in sucursala (care e in Centru). Si pe canicula asta numai de plimbat la orelele amiezii pe drumuri nu am chef.
Si cred ca sunt pe ultima suta de metri in cautarea unei alte slujbe. Merg marti la negocierea de salariu si daca ne intelegem si la bani - andare via scrie pe mine. Partea proasta e ca nu stiu cum o sa fie cu vacanta, o sa le zic oricum de la inceput ca eu am deja biletele cumparate. La astia mi-a placut la nebunie. Nu au dress-code, la utimul interviu, directorul general era in blugi si tricou. Si mi-au parut oamenii relaxati si veseli-diferenta colosala cum e acum la mine la job , unde toata lumea-i stressata sa ne facem target-ul.
Si am reusit sa cumpar si locul de casa, cu acte la notar cu tot. Fapt care m-a lefterit de tot, momental sunt pe banii barbatului ceea ce nu-mi convine deloc, situatie inedita pt mine
Oricum nebunia de abia acum urmeaza, proiect, arhitect, autorizatii, ...ca la restul (credit si constructia in sine, oi avea timp sa ma gandesc alta data).
Maria-sa e bine, e un lungan, am impresia ca-l bate pe Motan la capitolul lungime. Mananca de rupe, dar e oarecum slabanog. Cica trebuia sa ajungem cu el si la control, acu' doctoru-i plecat in alte tari mai 'racoroase', deci controlul mai asteapta.
Yagmur, si Rares are burta mare si mai are si buricul care-i cam iese...dar nu ma stresez. Si ochisorul mai fuge nitel, dar numai cand e obosit. Dar nu ma stresez nici cu asta.
M-am ingrozit citind de Atudor. II dorim lui Mihaita sa se faca bine rapid!
Astea fiind zise, plec la baitza si la somn, ca maine toata ziulica merg la munca ca cica schimbam iar sistemul de plati, iar seara cica e programat cheful aniversar al fratelui consortului (cel care ne tot papa de bani acu ceva vreme), care petrecere nu-mi face nici o bucurie de participare, e cu MUST si asta este!!!
Asa ca va doresc un week-end placut la minunate si fulguletzii nazdravani!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/porumbita80/porumbita80.jpg)
porumbita80 spune:
Buna seara!
Va multumesc din suflet pentru galerie si de toate felicitarile primite. Va pup pe toate si va multumesc pentru tot.
Lipsit motivat un car de probleme...
Dar se pare cu venirea lui Radu Valentin incep toate sa se rezolve.Azi am semnat in sfarsit si contractu de credit deci cea mai naspa am rezolvat-o mai avem cateva si intram si noi in ritmul oamenilor normali.
Sunt datoare
Povestea nasterii:
Luni(9.06.08) merg la consultatie la cabinet:de ce nu nasc ? ma chemat miercuri sa-mi faca internerarea ca era de garda al meu doc. Ok... incep sa-mi tremure picioarele am inceput pregatirile in casa, am gatit pe 3 zile de papa la barbatii mei , lasat lista cu instructiuni pentru tati la ce ora somn, papa, baita, iesit afara etc. bagajul era gata dar verificat din nou tot.Marti seara am mers in 3 in parc la o plimbare lunga Mario era plin de energie a ras toata seara ne-am iubit mult, parca simtea ca am sa lipsesc ceva timp toata noaptea ma tinut in brate, am plans de m-am saprt.
Ei veni si ziua cea mare, miercuri dimineata un car de emotii Pupat baiatu l-am lasat dormind cu o prietena, sters ultima lacrima si hai stela la treaba tot imi ziceam curaj gaina ca te tai.
Am ajuns la Cuza la maternitate a inceput balamucu stresu cu internatu toata lumea ajitata, normal eu cu nervii in punga Cata la fel.Urc la doc deja aveam delatatie de 3, ma intreaba ceva dureri? eu nimic. Imi zice pana diseara nasti, vai de capul meu tremuram toata, ma urcat in sala de nasteri.In ziua aia sa nascut pe banda.Ajunsesem la delatatie 5 si dureri nimic stateam la mistouri cu Cata asta ma tinea de vorba sa uit.pe la ora 14 mea pus perfuzie glucoza cu oxitocina peste jum. de ora au inceput durerile care erau la 2 min interval, ma tot plimbam cu remorca dupa mine ca sa coboare mai repede bebe, la un moment dat am simtit ca gata e iese nici nustiu cand am intrat in sala si m-am catarat pe masa ca Radu iesea nu reusea doc. si moasa sa-si puna manusele si dintr-o impinsatura puternica gata a iesit mogaldeata. Cand mea zis Cata gata draga ai scapat nu-mi venea sa cred. Asa l-am adus pe lume pe Radu Valentin
Povestea cu spitalu e partea 2
Va pup si fug sa fac baita la baieti
Stela 36s
Radu+
Mario Gabriel(31.10.06)
a_deju spune:
bravo, porumbita sa-ti traiasca mandretea de flacau :) asa nastere..mai zic si io :)) felicitari!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Raluca_u spune:
buna
poate va intrebati ce-i cu mine la ora asta pe aici. e adevarat ca nu am scris de mult timp la ore tarzii, dar mesajul Roxanei si apoi al Laurei m-a pus pe ganduri.
eu nu mai sunt de mult o prezenta prea activa desi am atatea prietene pe acest forum... nu imi vine sa cred pe cate dintre voi va cunosc personal si de cate m-am atasat foarte tare. desi sunt mai tot timpul langa voi nu ma mai simt in largul meu sa scriu si asta nu din cauza voastra ci pt ca din lipsa de timp nu va pot raspunde si ma simt aiurea desi nu ar trebui. am ales sa comunic paralel cu forumul cu cele pe care le cunosc mai bine - mai vb la tel mai un mess... dar si eu as vrea sa reincep sa scriu si sper sa si reusesc.
saptamana asta am avut parte de o surpriza de proportii. am aflat ca o prietena buna si sper ca imi pot permite sa ii spun asa, era colega de forum aici la fulguleti cu mine si cu voi si noi totusi nu stiam, nici eu nici ea. Ingerasa26a este cea de care vorbesc si pe care o cunosc in viata nostra de zi cu zi si care e o fata de milioane. vazand pozele puse de mine aici din concediu si-a dat seama cine se ascunde in spatele lui raluca_u. lucram impreuna, iar Maya - ingerasul ei e o minune de fetita care vb de toate. vorbind cu ea si povestindu-i de cele dintre voi pe care le cunosc am realizat ce mult va iubesc si mai ales ce mult mi-ati imbogatit viata.
si ca sa termin intr-o nota pozitiva, ca dovada ca eu chiar va iubesc si am prietene aici cateva poze de saptamana asta, in rolurile principale cativa fulguleti.
ps: ultimele poze in care apar si doi baietei sunt cu prietenii nostri din cartier, nu va chinuiti sa ii recunoasteti.
va pup si ma duc la un dus si la baie
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lory32/lory32.jpg)
lory32 spune:
Fetele dragi
Am lipsit multa vreme de la apel (apropo de mesajele de mai sus) dar am incercat sa citesc cat mai mult. Am avut o perioada neagra in viata mea in relatia cu sotul cu parintii chiar si cu prietenii sper ca de acum inainte sa fie mai bine sa ma mai linistesc sunt obosita fizic si psihic mai ales incerc sa trec peste tot ce a fost si sa imi vad de drumul meu. Delia este un copil minunat datorita ei am reusit sa nu imi pierd echilibrul si sa merg mai departe. Este minunea din viata mea si ratiunea mea de a fi cred ca toate ganditi la fel despre copii vostri. O sa incerc sa intru mai des pe forum sa recuperez timpul pierdut. Va pup pe toate