Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
leyla spune:
Of doamne, ce i s-a putut intampla lui Mihaita! Bine ca n-a fost mai rau. Atudor, ne gandim la voi, sa treaca repede rascheteala.
Adeju, 92????? Ohaaaa! La cat mai mare Mai povesteste, mai povesteste, ca tare frumos le mai zici. Si sa nu te opresti cand oi pleca la Ingliterra
Si eu am o prietena care are acelasi stres cu fructele la copil, la fel, de nici o culoare, de nici un gust, nu vrea si pace. Eu am mare noroc, din ce au testat papilele lui, i-a placut absolut orice. Imi place tare cum mananca pepenele rosu, nectarinele si piersicile, le tine cu ambele maini si zeama i se scurge pana la coate.
Dianocica, nu stiam daca sa rad sau sa plang la mesajul tau. Era si o parte amuzanta dar in acelasi timp ma gandeam cu groaza la cat de greu ti-a fost in momentele alea. Ce haiosi sunt Stan si Bran Iar D si operele lui
n-am cuvinte. Exact asa sta si la noi vraful de jucarii pe jos. Degeaba de altfel ca sunt bune doar de aruncat!
Dandusa, asa-mi plac povestile despre bunici, ce pacat ca eu nu am avut parte, singura bunica,cea de la mama, pe care am mai prins-o a murit si ea pe cand aveam 5 ani. Si culmea, nu-mi aduc aminte nimica altceva despre ea decat faptul ca m-a dazvatat de supt degetul spunandu-mi ca mi-l taie cu cutitul....
Yagmur, purtare placuta si sa faci senzatie!
Asaaa, ieri drumetia la Sinaia a fost minunata, si era o racoare si doar 25 de grade iar lumea se plangea ca este prea cald. De pe 6 pana pe 19 iulie organizez un eveniment pentru firma acolo, asa ca ne vom caza cu catel cu purcel, cu copil cu bona....din pacate eu o sa muncesc cam de la 7 dimineata pana cand or vrea sa mearga la culcare ultimii colegi...in functie de cheful lor de distractie....
Fug la munci ca deh, ieri lipsind de la birou mi s-a dublat volumul de munca pe azi...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dandusa spune:
fetelor,o prietena draga are nevoie urgenta de Gravibinon,daca aveti prin casa sau stiti pe cineva care are,va rog dati-mi un semn
multumesc
Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dianocica spune:
am descoperit diferenta intre crocsii lui d (adica crocs) si ai mei (adica laguna :) ). nu, nu cele 7 canale de ventilatie a lui a deju , ca banuiesc ca nu e greu sa iei unu' original si sa faci o copie identica si la fel :). deci pe ai lui d ii bag sub jetul de apa si sunt gata. se iau toate petele, maxim ating un pic cu periuta si-s ca noi. la ai mei..frec de ma apuca toate cele...si tot raman murdari. ma rog..nu jegosi..dar nu-s ca noi.
acum ca v-am dat si informatiile astea vitale :), ma duc sa fac bagajul pt un we la slatina, la mamaaaaaaaaa
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
roxanica2006 spune:
fetelor dragelor, am avut o zi super, suuuuuuuper!!!!!pentru ca a plouat au venit in vizita la noi o prietena cu fetitele ei, cea mare de 6 ani si micutza de 1 an si 4 luni.Mamaaaaaaaaaaa, ce nebunie a fost in casa noastra, ce fericire pe capul lui David, nu l-am mai vazut niciodata atat de fericit si de entuziasmat. Am mai primit vizitele unor copilasi, dar combinatia asta s-a dovedit a fi cea mai reusita. David era fascinat de Iulia, fetita mai mare, dansau, se catarau, sareau pe pat, ce n-au mai facut, iar toate astea printre hohote de ras. isi dadea micutul meu capul pe spate si radea cat putea. Si-mi atragea mereu atentia sa plec, sa-i las singuri, parca-i stingheream in joaca lor.
Apoi au mancat, au baut sirop de coacaze cu apa plata, nebunie, nu pot sa va spun ce-a fost aici. Abia i-am putut desparti, s-a decalat si ora de somn, pur si simplu era imposibil sa-i oprim din joaca.
Fetele sunt partenerele noastre de joaca si in parc, dar afara niciodata nu s-au aratat chiar atat de fascinati unii de compania altora.Abia astept sa mai repetam figura!!
Ce inseamna sa ai prieteni care au la randul lor copii...de fapt ei sunt noii nostri prieteni, s-au cunoscut si placut mai intai copiii, apoi ne-am imprietenit noi, parintii.
prietenii vechi..pe multi i-am pierdut, avem si noi o parte din vina, n-am mai onorat invitatii pe terase, n-am mai fost o companie prea placuta , avem preocupari diferite...de parinti.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Atudor, imi pare rau ca ati trecut prin asa o spaima cu Mihaita, bine ca nu s-a intamplat mai rau!! Va imbratisez si va tzuc tare, tare!!
dianocico, vacanta placuta la mami!! Ca la mama acasa nicaieri nu e!
Offf, mi se pare ca scriem tot mai rar, mai putin, he, he, cand umpleam un capitol intr-o zi!!Stiu ca toate suntem ocupate, stam mai mult afara, la aer, da' parca...tot se duce...Ne intoarcem rand pe rand la slujbe, nuuuuuuuu vreau sa se destrame totul!!!!!!!!! Si cum aflu io vesti despre Cristinel de Donia, de ex???Cum voi sti eu ce a ajuns el in viata, daca mai are sau nu ureche muzicala, de-i place au ba sa mai manance bine??Cum??
Sau despre alti si alti fulguleti??Chiar asa...o sa treaca timpul si n-o sa mai stim nimic unele de altele, sau cum????
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Donia spune:
roxanicoooo, m-ai spart!
Uite cum am dat fuga sa-ti raspund, ca altfel planuiam sa intru mai la noapte, ca azi suntem pe fuga... Deci eu nu abandonez, imi sunteti dragi de nu mai pot, de fulguleti ce sa mai spun! Dar pe de alta parte si eu ma uit cum parca ne destramam...
Cristinelu papa bine de tot, da' mi-e frica sa scriu ca mi-e ca ma luati la bataie, tu, a_deju si va mai stiti voi Dar daca tot am inceput, na... mai are putin si imi smulge mancarea din gura, pofticios ca si sora-sa cand era mica, o fi in gene si asta
Si am tot vrut sa scriu ca am facut si noi vaccinul de 18 luni acum 2 zile, n-a plans, n-a oftat, se uita curios cum l-a intepat in ambele picioruse (plus cum l-a zgariat cu acul inainte de prima intepatura, cred ca ii tremura mana doctorului )
Asa, si are 12,1 kg, inaltime nu stiu, ca n-am putut sa-l masor, iar doctorul nu l-a masurat niciodata. Presupun ca daca e cat de cat proprotionat copilul si nu exista semne de intarziere in dezvoltare, atunci inaltimea nu e un criteriu important pe aici.
Acestea zise dau fuga la pregatiri, ca azi ne facem cetateni si deh, trebuie sa calc si eu vreo haina sa o pun pe mine, sa-mi gasesc vreun papuc, etc. Asa ca data viitoare cand va pup o sa fiu si putin canadianca
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danita spune:
vorbit cu atudor raportam: noapte grea de tot ! dar e putin putin mai bine !
P e tot in greva foamei .,,,dr lumea zice ca are de unde sa dea jos ,,, ceea ce nu ma incalzeste ca e destul de cald afara ;)
acu imispune : gata mami, hai jos - si apoi nu umba.... asaaaaaaa(lasa ) adika sa ne jucam pe jos cu tot ce a intins el ..... si e plin pe jos .
pup ca nu ma mai lasa sa umbuu;)
D
danita spune:
P e tot in greva foamei .,,,dr lumea zice ca are de unde sa dea jos ,,, ceea ce nu ma incalzeste ca e destul de cald afara ;)
acu imispune : gata mami, hai jos - si apoi nu umba.... asaaaaaaa(lasa ) adika sa ne jucam pe jos cu tot ce a intins el ..... si e plin pe jos .
D
danita spune:
D
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
haidi sa va zic.....
de vreo 2 saptamani de cand am terminat cu nebuneala la munca tot deschid forumul, dau raspunde la subiect si apoi inchid. de ce? pentru ca e tare greu sa te reacomodezi dupa ce ai lipsit o perioada mai lunga. mai trimit un mesaj, mi se raspunde sau nu, parca am pierdut sirul de intamplari de pe aici.....nu stiu, e altfel.
citesc zilnic, ma bucur sau supar dupa cum e cazul, alaturi de voi, dar sa scriu.....e mai greu.
si acum nu mai e vorba ca nu e timp....ca inca 5 minute pentru scris se gasesc, dar....nu stiu, nu mai imi vine. e o rupere de ritm peste care, eu personal, nu reusesc sa trec.
n-as vrea sa se "destrame" nimic si stiu, ca daca eu si alta si alta nu mai scriem, incetul cu incetul exact acolo se va ajunge. desi nu vreau.
asa ca voi incerca de luni sa reintru in normal, poate alaturi de mine se vor gasi si alte cititoare din umbra si vom "revigora" topicul.
va pup, we placut
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006