Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 12
leyla spune:
Asiza, esti dementiala cum povestesti cu calaritul, e mortal Denis. Iete aici Poze Kaan
Mey, io tot n-am priceput, ori am citit pe diagonala, ce s-a intamplat cu Atudor si Mihaita? Orice-ar fi, sa dea dd sa treaca cu bine.
dianocica spune:
leyla de unde ai luat chilotii astia. scuzati intrebarea indecenta
, copilul e de milioane :)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
leyla spune:
Dianocica, chiloteii respectivi sunt primiti inca de cand s-a nascut K, de pe la rude. Atunci a venit soacra mea cu ditamai valizoiu cu haine cadou primite de la toate rudele de prin Turcia. M-am uitat pe eticheta si am vazut ca sunt de la Aziz Bebe, parca si prin Bucuresti exista un magazin de-al lor dar nu stiu unde, stiu ca ii vedeam mereu la Baby expo-uri. Mai pune odata linkul ala cu fantasticul D si operele de arta ca io n-am putut sa vad pozele si acu nu mai stiu pe unde este...please.
Ma duc sa-mi mai inec amarul la meci...poate, poate...
Noapte linistita si racoroasa.
iulia-stefy spune:
leyla, multumim. Tare dulce Kaan. Drum bun maine.
miraco, multumim pt link. doamne ce dulce e Alessia cum danseaza.
dianocica,
la baietelul harnicut.
bebinuta, ma bucur ca Ada e mai bine. Multa sanatate.
Raluca, super pozele. Asa bine va sta....
Yagmur,
micutul bucatar.
Dia, ma bucur ca Oana e bine. Voua va urez multa sanatate, sa treceti repede peste asta.
Faza cu chiloteii si olita, vad ca tinut-o si azi. Am pus scutec doar la somn si afara. Cat a stat prin casa, fara. I-am lasat pe scaun niste chilotei si mi i-a adus sa o imbrac cu aia si nu cu Pampers. Sper s-o tina.
Noi tot "solo" dar noi ne-am facut obicei deja, dimineata mergem pina la piata sa luam cirese... fructe in general si cat facem pina acolo si inapoi si un pic in parcul de langa bloc si gata, la masa si la nani. Pe seara iesim prin parc in Podu Ros, ca nu vreau sa o plimb cu autobuzul din mai multe motive. E cald, mirosuri, geamuri deschise si curent, si nici nu are voie in aglomeratie, ca in astea doua saptamani, dupa spitalizare, trebuie sa ne ferim de virusi sa nu aiba nevoie de antibiotic, ca nu-i mai pot da. asa ca stam pe langa casa. In fata blocului avem "gradinita". In seara asta erau vreo 6-7 copii si ce era acolo.... Si Stefy cea mai mica, alerga si ea printre picioarele lor.
Si pentru a destinde fruntile.....www.youtube.com/watch?v=Kzb8K09hu7s" target="_blank"> priviti aici
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianocica spune:
quote:pe a mea mai mult a incretit-o. si sincer, mi-a parut gretos. no, fiecare cu gusturile lui...
Originally posted by iulia-stefy
Si pentru a destinde fruntile.....www.youtube.com/watch?v=Kzb8K09hu7s" target="_blank"> priviti aici
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
asiza spune:
Leyla, ce lungan e Kaan!!! Super dulcic! Ma bucur tare ca voua v-a priit Antalya! 
Vazut si Raluca, Ionut si Adinutza
, precum si maslinia Alessia de Miraco, de care-mi era tare tare dor si care s-a facut o domnisorica frumoasa in toata regula!!! 
Lacramioara, bravo pentru progresele cu olita!!!...ups, tre' sa cumpar si eu, dar mereu mereu uit...
Va mai dau o noutate...azi am sunat-o pe viitoare instructoare de inot a lui Denis
...mi-l iaaaaaaa...o sun pe 9 iulie, stabilim detaliile si incepeeeem....Abia astept
!!!
Si am inceput sa merg la step-aerobic again...ce mult mi-a lipsit miscarea! Mai am vreo 4 kg de dat jos si-s multumita...sper ca se duc repede...
Gata cu huzureala...va pup si predam legatura peste ocean (sau lui Teutz
), unde este ziua, cald si bine...helaaau, Canadaaaa...ocazie cu care felicitam si pe Tudor de mamaana pentru graduation! 
Si mai intreb de A_deju...Ce faci, fato??? Te-ai apucat de bagaje deja??? Pana la urma cum trimiti lucrurile? 
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Teutz spune:
Asiza, preluat legatura!
Ce ca lumea ca il poti inscrie pe Denis la inot! Bravo tie pentru ca faci miscare! Sa se duca repede cele 4 kg!
Flore, sa fie sanatoasa si printesuca numarul doi! Ce clar se vede la eco fetisoara ei!
Donia, deci Cristinel se tine de pozne?! Bine ca nu a intrat in panica! Felicitari Roxanei pentru premii! Ai de ce sa fii mandra. 
Atudor, tinem pumnii pentru Mihaita!
Leyla, foarte frumoase pozele, foarte frumosi voi!
Laura, pupam flacaul vorbaret si dulce!
Miraco, Alessia este o scumpa si jumatate!
Filmuletele sunt bestiale!
Raluca, oau, ce bine va sta in tinuta de epoca! Super de super!
Dia, insanatosire grabnica tie si sotului! Bine ca Oana e ok!
Bebinuta, ma bucur ca Ada se simte mai bine. 
Mamaana, felicitari lui Tudor pentru graduation! Asteptam poze!
Noi suntem bine, ne luptam cu afurisita de caldura! Iesim in parc dimineata de la 9.30 pana pe la 11 si seara cam intre 18.30-20.30. Ieri am instalat piscinuta in mijlocul bucatariei si s-a balacit Alexia de era toata bucataria tot o apa, se scurgea si de pe dulapuri si de pe aragaz… La un moment dat, incearca ea sa faca o acrobatie si se lasa cu capul in jos, ca si cum ar vrea sa se dea de-a rostogolul. Bineinteles ca a intrat cu capul in apa. Se ridica in picioare, se intoarce cu fata spre mine si, cu un ochi inchis, cu parul pleostit si cu apa siroind pe fata, ma intreaba aratand cu degetelul capul ei: “Tze? Tze?” A fost mortala! Eu lesinasem de ras. Pe urma a iesit din piscina si a luat un prosop de bucatarie, ca sa se stearga pe cap… ![]()
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Sint rupta de somn; am stat aseara sa ma uit la meci, m-am enervat ca nu au batut turcii.... mi-a placut de ei, se duc sa joace fotbal, au spirit in ei, nu ca noi care stam sa ne aparam.. in fine, inca o cafea si imi revin. Mai plec si pe teren sa ma cert cu subcontractorii si sa stau in praf... 
Raluca, dementiale pozele.... tare bine aratati si printesuca la fel...
Leyla, sper sa ajung in vara asta in Antalya... sa vad cum se descurca Luca cu caldurile si poate mergem de la hotel pana in oras.... aseara ma gandeam ca deja mi-e tare dor de Istanbul dar nu stiu cand voi ajunge; astept sa creasca Luca si cu siguranta il voi duce in orasul sufletului meu.... ma invit si la Bursa
superba zona.
Roxanica, ai grija de tine.... fetele au dreptate... cura de fructe si legume si multa energie pozitiva de la Cluj. Adevarul este ca de cand am mai slabit nu ma simt slabita ci din contra... mai am crize de oboseala dar mai mult din cauza orelor petrecute la munca.... inca nu mi-am revenit cu programul asta de trezire la 5.30 si revenire acasa la 18.30
Asiza, Denis este un scump... abia astept sa ne vedem in weekend daca sinteti in oras..... ne asumam riscul sa-l mai bata vantos pe Luca, pe umar 
Danita, vesti despre Mihai?????
Ktrinel, pe unde umbli????? De 3 zile astept whiskiul aruncat in cafea.... se poate??????
Donia, Roxana isi va face prieteni noi, cu siguranta.... ai o fetita minunata; Cristinelul ce nazbatii mai face? Eu stau cu inima cat un purice cand ies pe balcon.... sper sa nu raman acolo 
Va pupicesc in grup, ce fain ma duc pe santier si nu am sosete.... va puteti imagina piciorul gol in bocanc cauciuc?????

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianav spune:
Nu am apucat sa mai intru asa ca Raluca_U multumesc acum pentru detaliile despre Bulgaria. Sper sa fie bine si la noi. Am vazut si pozele retro cu voi. Sunteti tare frumosi si nostimi cu costumele alea, iar micuta Adina e o papusica.
Dandusa am vazut si pozele tale. Intr-adevar o mica parte din viata voastra. Sunteti o familie frumoasa, acum cu Crinuta si bebe 2 pe drum sunteti si o familie implinita. Imi pari asa curajoasa si optimista, esti o persoana tonica. Eu vorbesc din perspectiva mea, neavand curaj pentru al doilea copil...inca....desi imi doresc.
diana
madaluta spune:
cam slaba miscarea din partea constantencelor, asa k incerc sa salvez eu onoarea Dobrogei si sa mai scriu...dar cand vad k pe-aici se vorbeste numai de concedii si vacante...imi cam vine sa 
Anul acesta voi petrece concediul doar savurand pozele voastre, k altfel nu se poate. Ma bucur macar k stam in constanta si k macar dupa mare nu tanjesc, daca dupa munte mi se rupe sufletul...
Asiza: te invidiez pentru k-l poti da pe Denis la inot si pentru k poti sa slabesi...eu nu pot nici una nici alta
raluca_u: saru'mana doamna contesa...
dia, bebinuta: ma bucur mult k fetele si-au revenit...
leila:e un scumpic Kaan
donia: multe feicitari roxanei..cred k eu plangeam de ma rupeam dc eram in locul tau..eu ma emotionez si cand vad la Tv chestii de-astea... da sa fie copilul meu acolo...
Lacramioara: mai vinde-ne ponturi cu olita poate merg si la noi....
dianocica: asa , asa.. de-acum sa faca treaba k sa-si ajute nevasta mai tarziu.....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)