America (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare
Mai apar si eu pe aici dupa ce am disparut motiv: bebe!

Am avut si binecuvintarea(noi suntem neoprotestanti) si am fost ocupati, avenit soacra ne-a ajutat o luna dar cu parere de rau a trebuit sa plece ca are servici.

mai, sunt foarte bucuroasa ca i-a pus maica-mii viza. Noi nu suntem cetateni, i-am trimis invitatie de la un prieten roman si nu i-a pus nici o intrebare, decit ce afacere are si gata viza pe 10 ani! iuhuu!... iar sotul a fot chemat la interviu pt green card erau expirate fingerprints si au zis ca dadeau ok dar din cauza asta trebe sa astepte scrisoare pt programare la amprente si abia apoi vor finaliza dosarul lui. super. e ciudat ca lui ii vine GC si mie nici o veste macar... nu conteaza!

Naomi creste fain, aici dr. spun ca nu trebuie sa te ingrijorezi de nimic, totul e bine varsa dupa fiecare masa, daca ia in greutate slava Domnului!

asa ca merg si eu inainte asa si gata. am primit o gramada de lucruri , cadouri pt bebe, de la cei care tot asa, nu mai au ce face cu ele si avem de toate. hi hi! numai nopti dormite pline nu avem dar asta e!

am profitat de soacra si ne-am relaxat 2 zile le Las Vegas (nu tragem de manete) doar am mincat dormit(12 ore eu) si vizitat. a fost super, am mers cu avionul, nu ne-am obosit cu condusul si au preturi bune de tot in timpul saptaminii.

ia sa pun niste poze, cred ca Miereamara o sa fie mai interesata de ele ca eu cind eram insarcinata numai la poze cu bebei ma uitam!

http://picasaweb.google.com/cristpopa/BinecuvintareNaomi

si eu sunt de acord cu mediul in care cresc copii. e imposibil sa nu fie influentati daca au prieteni care se drogheaza, fug de acasa, fumeaza sau beau. e imposibil o spun din propria mea experienta! am avut noroc ca faceam sport de performanta si nu am fos tinfluentata prea mult de cartierul rau famat in care am locuit in Romania. si in USA e la fel oriunde in lume. de asta trebuie s afacem totul pt copii nostrii sa nu aiba astfel de prieteni! eu la 17 ani vroiam libertate! imi vine sa rid acuma ce probleme am facut alor mei. si doar fiiindc aintrasem intr-o gasca....

va pup toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cenia- ai o familie frumoasa!cea mica e o papusa cu rochita.plange? in poze ,ea doarme ,pare ca e un copil bun. cat are baiatul,e un scump.
educatia si anturajul. de cate ori nu am plans ,mama vroia nr de tel daca mergeam la " baieram" ,si cum nu aveam nr , stateam acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Arminad, sint de acord cu tot ce ai spus in legatura cu educatia. La nivel de scoala elementara nu prea ai de ce sa-ti faci probleme, mai tirziu e altceva.
Cred ca nu e prea devreme pentru karate la sase ani. Alexandru a facut kung-fu anul trecut, la sapte ani. Acum a inceput taekwondo. El e antitalent la sport, dar la astea individuale macar nu spune ca nu merge.

Corinadana, Raluca va continua sigur sa mearga la scoli pentru gifted si acolo anturajul e altul. Cred ca la voi va fi mai usor in privinta asta.

Miere si Cenia, merg sa vad pozele ca n-am apucat inca.
Cenia, ma bucur ca ai scris. Vad ca bebita va aduce noroc si toate merg bine.

Pumba, asa am ratat si eu nu stiu cite distractii. La mine era si mai si, mama trebuia sa vorbeasca intii cu organizatorul, sa intrebe ce si cum urma sa fie pe acolo. Dar a fost bine asa, acum stiu c-avea dreptate.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Am vazut pozicile. Miere, esti o gravida fericita. Wow, se vede burtica!

Cenia, Naomi e o scumpa! Mi-a placut cind erai cu amindoi copiii si cind erati toti patru si fiecare pupacea cite un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ramona si la noi e la fel cu antitalentu ,mai ales la sporturi d-astea de echipe ,prins sau dat cu mingea asa ca e singurul sport care a ramas .Marti avem sedinta de 'uitat ' numai si ma lamuresc si eu si el.

Mergi la inceput

Eu i-am dat drumul direct, pe neuitate. Platisem pe doua luni si i-am zis ca atita e obligatoriu sa mearga, pe urma mai vedem. I-a placut, asa ca a continuat. Am fost nevoiti sa schimbam pe taekwondo ca nu s-a mai tinut kung-fu.
Incercati cu inotul, asta cam place tuturor copiilor.
Alexandru ar fi tentat de golf dar tot ce e mai rezonabil e cam departe. Plus ca e greu sa tii pasul cu cei care sint membri pe la country clubs. Dar da mereu cu crosa aia prin curte. Imi pare rau ca nu-l pot da, liceul de care apartinem are echipa de golf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,oooo,super ar fi sa-l puteti da la golf...si lui Robert ii place...dar el e inca prea mic...adevarul este ca e scump...si acum e doar o joaca pt ei,sunt curioasa daca fac serios daca le place?!

Ah,si sa nu uit ,avem si noi poze mai noute si cateva filmulete,daca aveti chef,in primul link de la semnatura!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Asta e singura activitate sportiva care pare sa-l atraga. Nu bate mingea niciodata, dar ia crosa aia si da cu mingile de golf prin curte. Daca il stiam atit de antisporturi am ramas uimita de chestia asta si constat ca m-a pus pe ginduri daca scriu si aici.
Ma gindesc ca daca ar juca golf ar fi costuri la inceput, dar daca mai tirziu ar juca in echipa scolii n-ar mai fi asa o problema.
Ma duc sa vad pozele.

Mergi la inceput

Am vazut! Ce mare pare Robert in poze, e inalt? E tare frumusel, acusi incep sa va sune si pe voi fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,multumim!...e inalt,asa zice lumea,,mie nu m-i se pare,hihihi...sa-l vezi pe Davidutu al Sinzianei ce inalt e...nu mai zici ca Robert e inalt...cu fetele,lasa sa mai treaca un picut,,eu vreau sa mai fie baietelul lui mami...Doamne,cred ca o sa fiu o soacra rea si afurisita...puiul meu...ah,si cred ca mai trebuie sa fac unul ca daca nu am sa-l sufoc pe Robert,

Noapte buna,fug la nani ca maine la munca si ne sculam de la 7!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput