America (114)
Raspunsuri - Pagina 10
Ramona J spune:
Noapte buna, am scris dincolo reteta de pork tenderloin.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Am avut o zi superba la plaja cu niste valuri asa de mari ca treceau peste noi...
Miere frumoasa graviduta.
Ramona se poate cum zici tu dar si Raluca merge dupa niste exemple f bune in fata. E mare lucru fetelor copilul sa aibe un exemplu de urmat.
Crismir frumos fecior! Sa l faci cantaret!
Cenia sa va traiasca copilasii, tare draguta familie sunteti.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Sunt super deprimata azi ....a murit George Carlin la 71 de ani.Nu stiu daca cineva l-a placut dar noi l-am iubit pe omul asta, nu cred ca trece zi sa nu amintim vreo gluma a lui, sau sa nu il citam.Am cautat pe net sa vad unde il vor inmormanta dar nu am gasit nimic.
Ocebine, George e din NY, poate poti sa afli in vreun ziar local daca il vor inmormanta acolo?Daca e asa vor merge la mormantul lui la anul cand venim in State.
In alta ordine de idei Aidan are un simt al esteticii bine dezvoltat :), in fiecare zi imi spune "mommy you look beautiful today!"iar prietenei mele i-a spus acum 2 zile " My, you have such beautiful,red nails!", a ramas masca femeia LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
Cenia, aveti niste copii superbi!!
Miere, sunt frumoase pozele!! Deja se vede burtica, yoohoo! Sa vezi cum o sa se uite lumea cu drag la tine de acum in colo.Aia a fost una din partile preferate ale sarcinii mele.
Corinadana, felicitari Ralucai!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
alintaroma spune:
I do apologize in advance pentru intrebarea ce-o voi pune ... de 4th of july ne-am propus sa mergem sa vizitam New Yorkul, toate bune si frumoase am inceput sa ne facem temele pe net si stiu ca s-a mai scris de atitea ori despre NY ca mi-e si groaza sa mai intreb ...
Dar totusi niste idei din partea celor ce stiu si cunosc NY ar fi tare apreciate In principal as vrea o recomandare de cazare safe/ok, si nu tare scumpa (Ramona, Anamaria, pretty please!!! )
Am dat cautare la subiect dar nu resesc sa gasesc nicicum capitolele in care s-a vorbit de asta ... cautarea nu m-a ajutat deloc
So, orice raspuns daca aveti timp si chef va fi foarte , foarte apreciat
Thanks a lot!
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
philip spune:
mey, da' ce mult ati scris de vineri, 10 pagini....
corina, felicitari ralucai.
apropos de scoala si adolescneti, eu sunt de acord ca e f important sa ai grija copiilor daca vrei sa se tina de carte, dar conteaza f mult si materialul lor. philip e genul clown, mai visator si artist asa, nu cred a va fi in top la scoala, asta e, macar sunt pregatita si sunt pe aceeasi pagina cu sotul, noi il vom sustine cat de mult dar nici nu-l voi forta sa faca mai mult decat poate.
mirela, vineri am testul cel important, acolo vor vedea ce si cum. meric si nu mai spune de 2 ori ca acusi ne urcam in avion si aterizam pe la voi pe-acolo.
carmen, noi i-am facut prelungire soacra-mii cand a fost aici si i-au dat pe inca 6 luni numai ca ea n-a mai stat chiar atat :) deh, de nevoie.
miere, tot mai frumoasa te faci, acum capeti si glow-ul ala
cenia, super familia voastra, pupici si cat mai multa odihna. 'o sa se rezolve si cu actele tale.
avem si noi poze noi de sambata, am fost la zapada:
www.apha.shutterfly.com
philip&andreea
miereamara spune:
Philip ce frumos! Zapada in iunie? unde anume ati fost?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Ramona J spune:
Zapada, wow! Si ce peisaje! Dar ce fecior frumos!
Andreea, sper sa iasa bine testele.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
e o statiuned e ski, snowbird, la cam 30-40 de minute de slc. acolo sus altitudinea era de 11000 de feet, poate ati vazut in poze cum skiau aia la bustu' gol. mi-ar placea si mie pacat ca nu-s asa aventuratica. hehehe si la ce corpuri au isi permit, eu nu mai, gata cu fetele, nu ramona? :)
philip&andreea
cenia spune:
mai fetelor mi s-a umflat "rinza" in mine d emindrie ca am familie frumoasa. na, asa sunt mamele.
multumim frumos de complimente si ca ati vizionat pozicile.
Miereamara: faine poze! faina mamica! dar asta stiai deja.
discutia cu wii fitness m-a captivat. mi-as cumpara si eu jocul cel nou le am pe cele vechi. dar intrebare: daca le ai pe cele vechi si nu le folosesti, credeti ca o sa le folosesc pe cele noi? noo.... tot o puturoasa sunt!
astetp sa citesc cum va mai distrati voi. eu ma distrez cu diapersi, formule. e greu dar cind incepe sa gingureasca ma topeste! si abia pe 28 face 2 luni! baiatul mi-a fot mai tacut!