America (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noapte buna, am scris dincolo reteta de pork tenderloin.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am avut o zi superba la plaja cu niste valuri asa de mari ca treceau peste noi...

Miere frumoasa graviduta.
Ramona se poate cum zici tu dar si Raluca merge dupa niste exemple f bune in fata. E mare lucru fetelor copilul sa aibe un exemplu de urmat.
Crismir frumos fecior! Sa l faci cantaret!
Cenia sa va traiasca copilasii, tare draguta familie sunteti.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sunt super deprimata azi ....a murit George Carlin la 71 de ani.Nu stiu daca cineva l-a placut dar noi l-am iubit pe omul asta, nu cred ca trece zi sa nu amintim vreo gluma a lui, sau sa nu il citam.Am cautat pe net sa vad unde il vor inmormanta dar nu am gasit nimic.
Ocebine, George e din NY, poate poti sa afli in vreun ziar local daca il vor inmormanta acolo?Daca e asa vor merge la mormantul lui la anul cand venim in State.

In alta ordine de idei Aidan are un simt al esteticii bine dezvoltat :), in fiecare zi imi spune "mommy you look beautiful today!"iar prietenei mele i-a spus acum 2 zile " My, you have such beautiful,red nails!", a ramas masca femeia LOL

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cenia, aveti niste copii superbi!!

Miere, sunt frumoase pozele!! Deja se vede burtica, yoohoo! Sa vezi cum o sa se uite lumea cu drag la tine de acum in colo.Aia a fost una din partile preferate ale sarcinii mele.

Corinadana, felicitari Ralucai!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

I do apologize in advance pentru intrebarea ce-o voi pune ... de 4th of july ne-am propus sa mergem sa vizitam New Yorkul, toate bune si frumoase am inceput sa ne facem temele pe net si stiu ca s-a mai scris de atitea ori despre NY ca mi-e si groaza sa mai intreb ...
Dar totusi niste idei din partea celor ce stiu si cunosc NY ar fi tare apreciate In principal as vrea o recomandare de cazare safe/ok, si nu tare scumpa (Ramona, Anamaria, pretty please!!! )
Am dat cautare la subiect dar nu resesc sa gasesc nicicum capitolele in care s-a vorbit de asta ... cautarea nu m-a ajutat deloc
So, orice raspuns daca aveti timp si chef va fi foarte , foarte apreciat
Thanks a lot!

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, da' ce mult ati scris de vineri, 10 pagini....
corina, felicitari ralucai.
apropos de scoala si adolescneti, eu sunt de acord ca e f important sa ai grija copiilor daca vrei sa se tina de carte, dar conteaza f mult si materialul lor. philip e genul clown, mai visator si artist asa, nu cred a va fi in top la scoala, asta e, macar sunt pregatita si sunt pe aceeasi pagina cu sotul, noi il vom sustine cat de mult dar nici nu-l voi forta sa faca mai mult decat poate.
mirela, vineri am testul cel important, acolo vor vedea ce si cum. meric si nu mai spune de 2 ori ca acusi ne urcam in avion si aterizam pe la voi pe-acolo.
carmen, noi i-am facut prelungire soacra-mii cand a fost aici si i-au dat pe inca 6 luni numai ca ea n-a mai stat chiar atat :) deh, de nevoie.

miere, tot mai frumoasa te faci, acum capeti si glow-ul ala
cenia, super familia voastra, pupici si cat mai multa odihna. 'o sa se rezolve si cu actele tale.

avem si noi poze noi de sambata, am fost la zapada:

www.apha.shutterfly.com

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Philip ce frumos! Zapada in iunie? unde anume ati fost?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Zapada, wow! Si ce peisaje! Dar ce fecior frumos!
Andreea, sper sa iasa bine testele.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

e o statiuned e ski, snowbird, la cam 30-40 de minute de slc. acolo sus altitudinea era de 11000 de feet, poate ati vazut in poze cum skiau aia la bustu' gol. mi-ar placea si mie pacat ca nu-s asa aventuratica. hehehe si la ce corpuri au isi permit, eu nu mai, gata cu fetele, nu ramona? :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

mai fetelor mi s-a umflat "rinza" in mine d emindrie ca am familie frumoasa. na, asa sunt mamele.

multumim frumos de complimente si ca ati vizionat pozicile.

Miereamara: faine poze! faina mamica! dar asta stiai deja.

discutia cu wii fitness m-a captivat. mi-as cumpara si eu jocul cel nou le am pe cele vechi. dar intrebare: daca le ai pe cele vechi si nu le folosesti, credeti ca o sa le folosesc pe cele noi? noo.... tot o puturoasa sunt!

astetp sa citesc cum va mai distrati voi. eu ma distrez cu diapersi, formule. e greu dar cind incepe sa gingureasca ma topeste! si abia pe 28 face 2 luni! baiatul mi-a fot mai tacut!

Mergi la inceput