America (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Armina, cam asa e si la Dallas. Au 2-3 licee extraordinare, in top 5 prin toate clasamentele, dar nu-l vad pe Alexandru sa intre acolo. Asa ca ne-am retras in suburbii, dar cu oarecare regrete.
E frumos Chicago, dar n-as rezista la iernile alea prelungite. Si la NY faceam depresii in Februarie.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, sotu spune ca e un district in Houston (unde vrea sa ne mutam, daca ne vom muta acolo) Katty (parca se numeste) unde cica sunt scoli publice dar independente cu propriia programa si sunt no 1 in State...
Eu acum sunt in dilema...in 2-3 ani va trebui sa ma hotarasc daca il las pe David la montessori sau il voi muta intr-o scoala normala...
Am o strangere de inima si nu vreau o scoala normala pt el...nu stiu cum se va adapta...si daca ar trebui sa il pun intr-o scoala normala am niste pretentii mari cat casa

Baietii mei clar au devenit addicted de Wii Fit...macar fac ceva miscare...
David cica se antreneaza, si acum ii spune sotului ca vrea si el sa vada Ski Jump "real"..aici in Florida mai greu

Eu inafara de Zoo Tycon nu am jucat niciodata nimic mai mult de 1-2 ore ...ah si Zuma
Nu am timp

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

Mergi la inceput

http://www.katyisd.org/
Am gasit si site-ul scolilor de care vb...suna minunat

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
David la golf

Mergi la inceput

Am auzit de Katy ISD.
Sinzi, chiar am vazut discutii la mamicile din Dallas pe tema Montessori. Nu vreau sa-ti "burst your bubble", dar copiii care merg la Montessori au probleme de adaptare la scolile publice. Nu ma refer la nivel de gradinita, ci mai tirziu. Stiu ca nici Montessori nu sint toate egale si sigur ca nu am experienta personala in sensul asta, dar spun din ce am citit si eu - opinii ale altor mamici.
Cei care s-au mutat aici de prin FL spun ca sint mult mai bune scolile, sint nemultumiti de cele din FL.

Mergi la inceput

Ramona, sunt constienta ca va avea pb de adaptare...ceea ce face acum si felul in care invata e muuuult diferit de sistemul traditional!!!!! Da, scolile in Fl sunt foooarte proaste...de asta facem sacrificii sa il tinem aici (e o scoala f scumpa) pt ca am vizitat anul trecut o lista de vreo 20 de scoli primare cotate cu A+ si mi s-au parut fff slabe!!!! (chiar si clasele gifted)

Ce ma incalzeste la montessori la care merge acum, este ca in primul rand au de la prek3 la 8th grade (anul asta la testele IOWA au testat in primii 4% din USA) si toti copiii care termina aici merg mai departe la cele mai bune licee din Fl cu rezultate excelente si toti ajung prin universitati...(e o scoala destul de mica, si toata lumea cunoaste pe toata lumea...si asta imi place)
Deci e o scoala buna...(plus ca lucrez si eu aici si mai am informatii si de "interior")

Apoi il vad pe David...(nu imi place sa il laud) dar face progrese uimitoare...nu cred ca ar fi facut la fel de bine intr-o scoala normala...si e liber academic la orice varsta sa avanseze cat de mult il tine intelectul!!!!

Hai ca m-a luat gura pe diainte...
Vroiam sa imi justific teama...dar...nu stiu...sper ca in timp sa stiu ce e mai bine de facut!!!!

:
David la golf

Mergi la inceput

Sinzi, e greu... Intotdeauna pierzi ceva, nu exista solutie perfecta sau universala. Numai voi puteti pune in balanta avantajele si dezavantajele si sa luati cea mai buna decizie.
Eu sint convinsa ca in multe privinte am facut o mutare buna pentru noi in momentul asta, dar am stiut inca de la inceput ca voi regreta NY. Macar in felul asta m-am pregatit sufletese pentru marea despartire de NY si sint OK. Dar daca mi-ar oferi cineva salariul ala de un mil. pe an as zbura inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI te manca' in fuduletul ala,...bai,sti ca mai discutaram noi,scoala poate sa fie super buna daca nu lucrezi tu acasa cu copilul..si plus ca depinde si de copil...cred ca David o sa fie ok oricunde atata timp cat are atentia ta...ce te apuca fata cu mutatul asta?..ce ma enervezi!!!!..ELENUTAAAAAAAAA,vino si ajuta-ma ca Sinzi vrea sa ne paraseasca!!!hhihih...

Moaaaaaaama,da ce viteza aveti la scris,eu nu am avut timp sa mai intru,iar acum m-am speriat ce in urma am rams cu cititul!!!

ANDREEA,si mersi de aprecieri!...offfff,sper ca esti ok cu analizele si totul e bine!!...Philip ce mai face?...haideti pe la Miami,ca aveti unde sa stati...ai vazut ce gasca mare de fete avem aici,

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Fetele care aveti Wii, ajutati-ma si pe mine va rog. Incerc sa inteleg ce anume imi trebuie. Deci e console, remote, nunchuck si nu stiu cite alte bazaconii. Ce ne trebuie?
Ma mai incurc si in bundles astea, nu stiu care e mai interesanta. As prefera sa cumpar sistemul fara jocuri, dar nu cred ca gasesc asa. Anyway, poate recomandati si vreun joc. Pe mine ma intereseaza sport in primul rind.

Mergi la inceput

Ramona, depinde ce vrei sa joci!!!
Pt pachetu cu care vine Wii simplu (adica jocurile Wii Sports) care are inclus jocul Wii sports, consola, o telecomanda si un nunchuk...Daca vrei sa joci la dublu (hihi...si ai sa vrei) iti mai trebuie o telecomanda si un nunchuck...(sau cum se scrie)...
Poti sa cumperi si racheta de tenis, crosa de golf si bata de baseball...dar nu prea sunt f utile...
Pt jocuri cu masini, poti sa iei volanul...e mai distractiv cu volan...dar nu necesar...

Dar eu recomand Wii Fit (asta se cumpara separat)...e si asta cam 100...e super fun... si mai faci si miscare...

:
David la golf

Mergi la inceput

Multumesc. Am vazut ca exista si un fel de suport pentru consola, charger... astea nu trebuie? Deci fiecare persoana are nevoie de remote si de nunchuck (nu stiu ce naiba de menire mai are si asta, cum le manevrezi, deodata?).
Wii fit ma intereseaza si pe mine, dar pina acolo sa iau partea de basic macar. Dar iti trebuie racheta sa joci tenis? Clubs sa joci golf? Etc. etc. Ma incurc rau de tot!

Mergi la inceput