America (114)
Raspunsuri - Pagina 19
Delia21 spune:
Miereamara,felicitari pentru bebe,indiferent de sex!!!eu imi doream cu disperare o fetita,...dar cand mi-am vazut puiul,chiar nu l-as fi schimbat cu nimeni,...si mi-am dat seama ca nu conteaza daca e baiat sa fata,sanatos sa fie.Si,...intotdeauna,mai poti incerca din nou pentru baietel.Nici nu ai idee cat de mult o sa-l iubesti pe bebi mic,fata sau baiat.Si asta e tot ce conteaza pana la urma zau.Asa ca pregateste-te sa fi fericita si super indragostita de un botz mic de doar cateva kile .Pisica cat va costa caci si eu ...mi-am facut de lucru ,mi-am adus catel din romania,mi l-am dorit enorm de ani de zile,e ciobanesc german,are nici 3 luni,...ma terorizeaza cu latratul,....daca as fi sa pot da timpul inapoi,clar nu l-as mai lua,dar,....daca nu pot da timpul inapoi,incerc sa ma acomodez situatiei,...si sa-l iubesc si sa nu ma sui pe pereti de furie cand doade mobila.Dar sambata punem gard afara,...si va fi catel de curte,ca m-am cam saturat sa-mi miroase casa a caine,zau,cu toate sprayiurile folosite zi dezinfectantele,...Dar Rudy o iubeste atat de mult,...si sunt tare fericita pentru el.fug la cursuri!
ciuf spune:
Miere, la multi ani. Tot ce iti doresti sa ti se implineasca.
Lai, casa de piatra, o nunta de vis si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
honey79 spune:
Wow Miere...esti nascuta in aceeasi zi cu mine!?
La Multi Ani ,Fericiti !!!! Tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume sa-si gaseasca (,) calea spre tine.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ramona J spune:
Si tu Honey?! La multi ani!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
La multi ani Miere si Honey :)!!!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Andrada spune:
Voi traduceti sau e ziua Mierii?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
honey79 spune:
Multumesc frumos, fetelor.
Noi ne pregatim sa plecam in curand cu AJ la doctor, pentru vaccinul de 4 luni.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI FERICITI! HONEY si MIERE, si multe ,sa aveti o zi frumoasa si distractie placuta!
HONEY,bafta la doctor la vaccin, piticul!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Carmenbr spune:
LA MULTI ANI MIERE SI HONEY!
Miere, sa-ti fie bebelusul sanatos si sa ai o sarcina usoara!
Honey, lasa supararile si pupa piciorusul lui AJ! Daca duci lipsa de conversatie, baga PM cu telefon si vorbim. Nu de alta, dar eu trec printr-o perioada nasoala rau si stiu ce inseamna singuratatea, depresia si cat ajuta ca cineva sa vorbeasca cu tine.
3 anisori...uraaa!