America (114)
Raspunsuri - Pagina 18
miereamara spune:
Bebeul meu isi sugea degetelul cand am mers la eco. S-ar putea sa fie fetita, dar mai sigur o sa aflu la urmatoarea eco.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
philip spune:
wow, irina, asa la-m vazut si eu pe philip la eco cu degetelul in guritza pe care si l-a supt de altfel cu mult drag pana pe la 3 ani cand a incetat fara nici un ajutor. eu si acum lacrimez la pozele in care-si sugea degetelul. tare scumpi. pupic la burtic.
philip&andreea
Ramona J spune:
Ce dragut! Asa l-am vazut si pe Alexandru.
Cum mai esti, cum te simti?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
Wow, Irina, ce mogaldeata! Mi-e dor sa mai am si eu un bb. Ai grija de voi!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
pumba spune:
miereamara- frumoase poze!pt bebeu.
chiar, ce vrei baiat sau fata?
eu, te vad mama de baiat.
miereamara spune:
Initial voiam fata. Acum ca am aflat ca s-ar putea sa fie fetita, parca as vrea baietel. Mogaldeata are 4.5 cm si 51 de grame. In rest, greturile m-au mai lasat, dar tot sunt prietena cu baia in fiecare seara, arsurile de stomac m-au mai lasat si ele, ziua ma simt bine, seara sunt mai legumitza, dar ma duc devreme la culcare sa evit starile astea.
Miercuri plecam in California la nunta, suntem pe ultima suta de metri cu cadoul, hainele de gala, cazarea pisicii care ne costa o avere...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
corinadana spune:
Miere multumesc mult! pe ala am fost si eu aseara dar imi zice ca nu poate sa unpack file urile...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Awww, Miere, cutie patootie :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
La multi ani Miere!
The best thing you can do for your children is to love your wife.